Ειναι για γελια.....

άρα λες ειναι περίπου λογικό να δώσεις το 10% η και απαραίτητο θα ελεγες τις αξίας του συστήματος σου σε αγορά καλωδίων

Δεν είπα αυτό. Είπα ότι θα το δικαιολογούσα αν άκουγα αρκετή διαφορά. Όχι ότι πρέπει σώνει και καλά τα καλώδια να στοιχίζουν το 10% της αξίας του συστήματος. Μπορεί να στοιχίζουν και το 0,5%, αν ο κάτοχος είναι ευχαριστημένος..

και κάτι ακόμα γιατί εγώ να προσπαθήσω να σε κατηγορήσω η να σε πείσω γιατί αγόρασες SSD επειδή εγώ δεν τα πιστεύω ?

Προσωπικά δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα.. Ότι έχει να κάνει με το audio, όταν φτάνουμε σε επίπεδο ακρόασης (και όχι μετρήσεων..) είναι κατά κύριο λόγο υποκειμενικό.

Αλλά, ο SSD είναι τεκμηριωμένα ανώτερος από τον συμβατικό δίσκο. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο και αναμφισβήτητο. Δεν χρειάζεται να πειστεί κανείς για αυτό.. Ισχύει. Το κατά πόσο θα τον αγοράσεις είναι περισσότερο θέμα value for money, όπως το καταλαβαίνεις και το εκτιμάς εσύ.

Στα καλώδια δεν ισχύει αυτό. Αμφισβητείται το κατά πόσο ακούγονται διαφορές, και ακόμα και αυτοί που ακούν διαφορές πολλές φορές διαφωνούν στο ποιο καλώδιο ακούγεται καλύτερα (βλέπε: τους αρέσει περισσότερο).

Οπότε, τελικά δεν υπάρχουν σαφή κριτήρια για τα καλώδια.

Αν εσύ βλέπεις διαφορά με γεια σου και χαρά σου
όχι επειδή εγώ δεν έχω να τα υποστηριξω -αγοράσω είσαι Β.....κας και κορόιδο κατά την άποψη μου

Κουμάντο στο πορτοφόλι του κάνει ο καθένας μας..

Προσωπικά δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα.. Ότι έχει να κάνει με το audio, όταν φτάνουμε σε επίπεδο ακρόασης (και όχι μετρήσεων..) είναι κατά κύριο λόγο υποκειμενικό.

Στα καλώδια δεν ισχύει αυτό. Αμφισβητείται το κατά πόσο ακούγονται διαφορές, και ακόμα και αυτοί που ακούν διαφορές πολλές φορές διαφωνούν στο ποιο καλώδιο ακούγεται καλύτερα (βλέπε: τους αρέσει περισσότερο).

Οπότε, τελικά δεν υπάρχουν σαφή κριτήρια για τα καλώδια.

εγώ αυτο που βλέπω και ακούω ειναι οτι σχεδόν οι περισσότεροι ξερουν να ακούν το καλό
(βλεπε hi-end show)
συμπίπτουν πολλές απόψεις
αρα αυτοι ολοι ξερουν να διακρινουν διαφορες ακομη και στα καλωδια και πιστεψε με ολοι θα διαλεξουν ενα-δυο τα καλυτερα

Απάντηση: Re: Ειναι για γελια.....

εγώ αυτο που βλέπω και ακούω ειναι οτι σχεδόν οι περισσότεροι ξερουν να ακούν το καλό
(βλεπε hi-end show)
συμπίπτουν πολλές απόψεις
αρα αυτοι ολοι ξερουν να διακρινουν διαφορες ακομη και στα καλωδια και πιστεψε με ολοι θα διαλεξουν ενα-δυο τα καλυτερα

Εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο. Αμφιβάλω πάρα πολύ για το αν ενα 5% ξέρει τι ακούει και γιατί το ακούει.

Με τα μάτια κλειστά ή ανοιχτά; ;)

Έχω τις αμφιβολίες μου..

(κοίτα τώρα πως μαζεύουμε όλο το forum σε ένα thread)

Όλοι μας έχουμε τις αμφιβολίες μας για τις επιλογές των άλλων.

Εγώ πιστεύω π.χ. ότι οι πολλές ταινίες αποβλακώνουν, η Jazz μουσική είναι για τα μπάζα, οι Nikon είναι οι χειρότερες μηχανές του κόσμου, τα μηχανήματα της Apple είναι για πέταμα και αυτοί που ασχολούνται με τα δορυφορικά είναι πιο αποβλακωμένοι από τις νοικοκυρές που βλέπουν τηλεόραση.
Ποιος όμως μου δίνει το δικαίωμα να τους κρίνω;

Καπετάνιε ετοιμάσου για high score θεάσεων στην High End! :flipout:

οι nikon είναι για πέταμα , τα mac άριστα , και η τζαζ ωρες ωρες εκνευριστική , επίσης οι Αρβανίτες είναι καρμίριδες , οι πελοπονίσιοι πονηρόγατες , και τα bass reflex για κλωτσιές , όποιος ακούει απο pc ανωμαλος , τα ιντερκονεκτ εαν δεν κάνουν 3 χιλιαρικά δεν ακουγονται , οπως επίσης τα καλύτερα καλώδια για ηχεία είναι τα τηλεφωνικά ,

ααααα και πουσε !!
τα cdp είναι κρυα ( μπρρρ ) και ψιφιακοβρωμανε ,, τα βινίλια αργα και πεθαμενα και γεμάτα θόρυβο ,, οι Ελληνες λαμόγια οι αλβανοι κλέφτες , και οι μουσουλμανοι τρομοκράτες ,,

εμα !!! να βάλουμε 5 πράγματα στην θέση τους ρε αδελφε !!!!

:fahne90::fahne90:

και εχω κ αλλα

οι nikon είναι για πέταμα , τα mac άριστα , και η τζαζ ωρες ωρες εκνευριστική , επίσης οι Αρβανίτες είναι καρμίριδες , οι πελοπονίσιοι πονηρόγατες , και τα bass reflex για κλωτσιές , όποιος ακούει απο pc ανωμαλος , τα ιντερκονεκτ εαν δεν κάνουν 3 χιλιαρικά δεν ακουγονται , οπως επίσης τα καλύτερα καλώδια για ηχεία είναι τα τηλεφωνικά ,

ααααα και πουσε !!
τα cdp είναι κρυα ( μπρρρ ) και ψιφιακοβρωμανε ,, τα βινίλια αργα και πεθαμενα και γεμάτα θόρυβο ,, οι Ελληνες λαμόγια οι αλβανοι κλέφτες , και οι μουσουλμανοι τρομοκράτες ,,

εμα !!! να βάλουμε 5 πράγματα στην θέση τους ρε αδελφε !!!!

:fahne90::fahne90:

και εχω κ αλλα

:flipout::flipout:
Περιμένουμε με χαρά

ααααα και πουσε !!
τα cdp είναι κρυα ( μπρρρ ) και ψιφιακοβρωμανε ,, τα βινίλια αργα και πεθαμενα και γεμάτα θόρυβο

Οι θαμώνες της audio διαβάζουν ήδη το νήμα βρε...
Το θέμα είναι να μαζέψουμε κόσμο από το υπόλοιπο forum να βγάλει τα εσώψυχα του! :flipout:

Οι θαμώνες της audio διαβάζουν ήδη το νήμα βρε...
Το θέμα είναι να μαζέψουμε κόσμο από το υπόλοιπο forum να βγάλει τα εσώψυχα του! :flipout:

σωστά ας αρχίσω εγω ... λοιπόν η κουφάλα η γυναίκα μου προχθες ακουστε τι μου έκανε !!!

εκει που βγήκε γυμνή απο το μπάνιο και ενω συνάμα ήτανε μια φίλη της στο σαλόνι αρχισε στα καλά καθουμενα να......

δφδσγ

γδφσγδφγδ

ηφη

η
:flipout::flipout::flipout:

θα σου φτιάξω εγω thread που θα πέσει ο server :afro:

Μπορουμε να βαλουμε και αντιστοιχες φωτο??:flipout::flipout::BDBDG54:

300bxls-large.jpg

είναι πιο φαλικου σχεδιασμου η 300 βλητα :ADFADF1:

για αυτό και παίζει πιο sexy

Οι Τσέχες είναι άσχημες και κρυόκωλες.
Οι Ρωσίδες αντιθέτως έκφυλες, πρόστυχες και κ@*λιάρες :grinning-smiley-043