...Εγω ρε γαμωτο γιατι ακουω παντα? Βιονικο αυτι εχω?
άρα λες ειναι περίπου λογικό να δώσεις το 10% η και απαραίτητο θα ελεγες τις αξίας του συστήματος σου σε αγορά καλωδίων
και κάτι ακόμα γιατί εγώ να προσπαθήσω να σε κατηγορήσω η να σε πείσω γιατί αγόρασες SSD επειδή εγώ δεν τα πιστεύω ?
Αν εσύ βλέπεις διαφορά με γεια σου και χαρά σου
όχι επειδή εγώ δεν έχω να τα υποστηριξω -αγοράσω είσαι Β.....κας και κορόιδο κατά την άποψη μου
εγώ αυτο που βλέπω και ακούω ειναι οτι σχεδόν οι περισσότεροι ξερουν να ακούν το καλόΠροσωπικά δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα.. Ότι έχει να κάνει με το audio, όταν φτάνουμε σε επίπεδο ακρόασης (και όχι μετρήσεων..) είναι κατά κύριο λόγο υποκειμενικό.
Στα καλώδια δεν ισχύει αυτό. Αμφισβητείται το κατά πόσο ακούγονται διαφορές, και ακόμα και αυτοί που ακούν διαφορές πολλές φορές διαφωνούν στο ποιο καλώδιο ακούγεται καλύτερα (βλέπε: τους αρέσει περισσότερο).
Οπότε, τελικά δεν υπάρχουν σαφή κριτήρια για τα καλώδια.
οπως την βρισκει κανεις :guitarist:Με τα μάτια κλειστά ή ανοιχτά;
Έχω τις αμφιβολίες μου..
Με τα μάτια κλειστά ή ανοιχτά;
Έχω τις αμφιβολίες μου..
εγώ αυτο που βλέπω και ακούω ειναι οτι σχεδόν οι περισσότεροι ξερουν να ακούν το καλό
(βλεπε hi-end show)
συμπίπτουν πολλές απόψεις
αρα αυτοι ολοι ξερουν να διακρινουν διαφορες ακομη και στα καλωδια και πιστεψε με ολοι θα διαλεξουν ενα-δυο τα καλυτερα
Με τα μάτια κλειστά ή ανοιχτά;
Έχω τις αμφιβολίες μου..
οι nikon είναι για πέταμα , τα mac άριστα , και η τζαζ ωρες ωρες εκνευριστική , επίσης οι Αρβανίτες είναι καρμίριδες , οι πελοπονίσιοι πονηρόγατες , και τα bass reflex για κλωτσιές , όποιος ακούει απο pc ανωμαλος , τα ιντερκονεκτ εαν δεν κάνουν 3 χιλιαρικά δεν ακουγονται , οπως επίσης τα καλύτερα καλώδια για ηχεία είναι τα τηλεφωνικά ,
ααααα και πουσε !!
τα cdp είναι κρυα ( μπρρρ ) και ψιφιακοβρωμανε ,, τα βινίλια αργα και πεθαμενα και γεμάτα θόρυβο ,, οι Ελληνες λαμόγια οι αλβανοι κλέφτες , και οι μουσουλμανοι τρομοκράτες ,,
εμα !!! να βάλουμε 5 πράγματα στην θέση τους ρε αδελφε !!!!
:fahne90::fahne90:
και εχω κ αλλα
ααααα και πουσε !!
τα cdp είναι κρυα ( μπρρρ ) και ψιφιακοβρωμανε ,, τα βινίλια αργα και πεθαμενα και γεμάτα θόρυβο
(κοίτα τώρα πως μαζεύουμε όλο το forum σε ένα thread)
Οι θαμώνες της audio διαβάζουν ήδη το νήμα βρε...
Το θέμα είναι να μαζέψουμε κόσμο από το υπόλοιπο forum να βγάλει τα εσώψυχα του!![]()
θα σου φτιάξω εγω thread που θα πέσει ο server :afro:
είναι πιο φαλικου σχεδιασμου η 300 βλητα :ADFADF1:
για αυτό και παίζει πιο sexy
είναι πιο φαλικου σχεδιασμου η 300 βλητα :ADFADF1:
για αυτό και παίζει πιο sexy
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.