ΠΕΤΡΑΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
AVClub Addicted Member
Re: Απάντηση: Re: Eιναι λαθος?
Για γρανίτη ή αμμόλιθο πας σε μαρμαράδικο. Για πισσόφυλλο σε χρωματοπωλείο-υλικά οικοδομής. Για corian και ανθρακονήματα πας στην τράπεζα
. Ο αμμόλιθος είναι το πιο οικονομικό, οπότε αφού θες ύψος πάρε πολλά κομμάτια και κάνε σάντουιτς με πισσόφυλλο ανάμεσά τους. Ο γρανίτης είναι πιο όμορφος και για κάποιους λίγο καλύτερος, μπορούν να στον γυαλίσουν και στα πλαϊνά, είναι όμως λίγο πιο ακριβός.
Νομίζω είναι ο ορισμός της ευτυχίας
Ναι ειναι γεγονος τα θελω ολα!!! Σας ειπα ειμαι ψυχαναγκαστικος!!! χαχαχα
Το player γιατι θελει βαρος αληθεια? Μπορεις να μου εξηγησεις με απλα λογακια ομως για να καταλαβω?
Ευχαριστω
Υποτίθεται ότι με το βάρος μειώνονται οι κραδασμοί. Εκ τούτου υποτίθεται ότι "διαβάζει" καλύτερα η κεφαλή και μειώνονται οι ταλαντώσεις στο κύκλωμα. Πρακτικά συνήθως έχει διαφορά αλλά εξαρτάται απ' το player και την εξάσκηση του αυτιού για να την παρατηρήσει.
Εκει θα καταληξω.Σε καποιους αποστατες.Ισως ομως πιο ψηλους. Θα σου ηταν ευκολο να με κατατοπισεις για το που θα βρω αυτα που μου προτεινεις?
Αν δεν επιτρεπεται η δημοσιευση επαγγελματιων στειλε μου ενα pm σε παρακαλω.
Για γρανίτη ή αμμόλιθο πας σε μαρμαράδικο. Για πισσόφυλλο σε χρωματοπωλείο-υλικά οικοδομής. Για corian και ανθρακονήματα πας στην τράπεζα

Οσο για το βαρος στο player.....θα ψαξω και θα βρω,θα εχω προβλημα ομως με τη γυναικα μου ρε γαμωτο...θα τσακωνονται για το ποια θα πρωτοκατσει πανω!!!
Νομίζω είναι ο ορισμός της ευτυχίας