lefterakis katemakis
AVClub Addicted Member
- 20 October 2025
- 1,676
Ουτε τα ενεργά ξυρίζουν..Τα παθητικά δεν παίζουν χειρότερα για μένα . Πολύ πιο ισορροπημένα παίζουν. Δεν ξυρίζουν
Ουτε τα ενεργά ξυρίζουν..Τα παθητικά δεν παίζουν χειρότερα για μένα . Πολύ πιο ισορροπημένα παίζουν. Δεν ξυρίζουν
Το πας μακριά..Αλλου γίνεται η παρασπονδία και τα παθητικά παίζουν χειρότερα.
Θα ήταν ενδιαφέρον αν η ίδια πολυενίσχυση των ενεργών γινόταν και στα παθητικά(δέχονται τριενίσχυση).Εκει θα υπηρχε γερή κόντρα.
Εγω,ο πτωχος,προσπαθω να φτιαξω μια λιστα με καλωδια τριπλοκαλωσης.
Και τον P2 να έβαζαν για να ισοφαρίσουν την ισχύ η 2 P1,τα ενεργά θα έπαιζαν καλυτερα ξανά.Και μόνο που έβαλαν σε σύγκριση ολοκληρωμένο με 150w στο κανάλι ενώ τα ενεργά έχουν στην ουσία από ένα μονομπλόκ διπλάσιας ισχύος το καθένα, φτάνει να προσπεράσω χωρίς καν να κοιτάξω.....
Έχεις ακούσει εσύ ο ίδιος τα 2 μοντέλα σε τέτοια σύγκριση ή υποθέτεις ;;Και τον P2 να έβαζαν για να ισοφαρίσουν την ισχύ η 2 P1,τα ενεργά θα έπαιζαν καλυτερα ξανά.
Ειναι ξεκάθαρο ότι τα ενεργά παίζουν πολύ καλύτερα, έχουν το πιο σωστό άκουσμα με live αίσθηση, ακόμα και ακούγοντας το από αυτό το βίντεο από το YouTube..
Τα έχει ακουσει η ATC και μου έχει απαντήσει σχετικώς σε ερώτηση μου.Έχεις ακούσει εσύ ο ίδιος τα 2 μοντέλα σε τέτοια σύγκριση ή υποθέτεις ;;
Δεν ακούς στο βίντεο ότι τα ενεργά έχουν πιο live αίσθηση;Ειδικά τη live αίσθηση δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να την ξεχωρίσεις από το youtube.
Το πολύ να πάρεις κάποια ιδέα για την overall τονικότητα. Όλα τα άλλα σιδερώνονται από την σχετικά βαριά απωλεστική συμπίεση, καθώς και τον εξοπλισμό ηχογράφησης.
Άλλο αν ξέρεις ότι τα ενεργά ATC παίζουν έτσι επειδή τα έχεις ακούσει "κανονικά" (ή το έχεις διαβάσει).
Τότε παίζει και expectation bias.
Ας δούμε τώρα μήπως η ATC μου απήντησε υπέρ των ενεργών λόγω οικονομικού συμφέροντος.Τα έχει ακουσει η ATC και μου έχει απαντήσει σχετικώς σε ερώτηση μου.
Φυσικα και όλοι κρίνουν σύμφωνα με το δικό τους γούστο..Είναι θέμα γούστου τελικά … Live αίσθηση ή ζωντάνια το βλέπετε εσείς εγώ το βλέπω(προβλέπω ) listening fatigue
Όταν σε "δέρνει" το πιατινι στο live δεν υπάρχει ακουστική κόπωση και υπάρχει στο υποκατάστατο του πιατινιου που ακούς από τα ηχεία;Είναι θέμα γούστου τελικά … Live αίσθηση ή ζωντάνια το βλέπετε εσείς εγώ το βλέπω(προβλέπω ) listening fatigue
Live αίσθηση χωρίς fatigue πχΌταν σε "δέρνει" το πιατινι στο live δεν υπάρχει ακουστική κόπωση και υπάρχει στο υποκατάστατο του πιατινιου που ακούς από τα ηχεία;
Πρέπει να βρεις το ίδιο τραγούδι.Live αίσθηση χωρίς fatigue πχ
Συμφωνώ μαζί σουΔεν ακούς στο βίντεο ότι τα ενεργά έχουν πιο live αίσθηση;
Είναι εντελώς ξεκάθαρες οι διαφορές των ηχείων μεταξύ τους υπέρ των ενεργών..
Δεν ξέρω με τι ακούτε τα βίντεο από το YouTube, έχω άλλη εντύπωση για το YouTube σε πολλά βίντεο που υπάρχουν εκεί..
Κι εγώ τα βλέπω του kenrick sound. Εξαιρετικά!υπάρχουν κάποιοι ψηφιακοί εγγραφείς πχ tascam που κάνουν καλή δουλειά στην ηχογράφηση συστημάτων-χώρου.
Δε κρίνουμε τίποτα από youtube απλά ψυχαγωγούμαστε.
Καμιά φορά βάζω και ακούω κάτι τεράστια jbl από kenrick και τα απολαμβάνω (αφού δε μπορώ να τα πάρω χαχαχααχ)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.