Έϊτς-Η-Σιξ: The Number of the Beast

Pure player.....
Αυτο ήθελα να μάθω.
Και πως τη βγάζεις χωρις browsing interface?

Δηλαδη φορτωνεις ενα δισκο ολοκληρο στη μνημη και μετα τον ακους ολον?

Πίσω το foobar;
Οκ,το pure player είναι καλό,αλλά σε σωστά στημένο foobar είναι μία η άλλη.
(Χωρίς να υπολογίσουμε τα κολλήματα που τρώει το P.P.,θέλει ακόμα δουλειά.)
Ειδικά σε όχι πολύ δυνατά μηχανάκια το P.P. κολλάει πολύ κατά την μετατροπή.(Μετατρέπει τα πάντα σε wav πριν τα παίξει.)

Και φυσικά δεν συγκρίνονται σε ευκολίες...και δεν παίζει SACD .ιso που θα μπορούσες και τώρα να ακούς.
Κι αύριο-μεθαύριο αν πάρεις κανένα DSD dac,πως θα το ακούς;
Νομίζω πως πρέπει να ασχοληθείς λίγο με το foobar ή κάποιο παρόμοιο...

Ειμαστε οφ αλλα και εγω θεωρω οτι ο.τι και να παιρνεις απο το pure δεν συγκρίνεται στο συνολο με ενα καλο πακέτο.
Πχ foobar jriver squeeze με σειρα προς το καλύτερο συνολικά

Ε,ναι...
Με χλιδή αλουστικά θες και χλιδή player.
Κοίτα...

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg

(Καλά,εγώ το jriver δεν το θέλω,μου φαίνεται φουσκωμένο,αλλά το έχω να υπάρχει.)

Η αλήθεια είναι ότι έχω "σταμπάρει" για χέριασμα - πείραγμα(*) ότι είναι μετά το ODAC (upstream). -bye-

(*) Χωρίς γίνεται? Δεν γίνεται...

Ναι αλλά το PurePlayer παίζει πολύ καλά (καλύτερα από το foobar στη βασική του έκδοση) και δεν έχω προβλήματα στο PC, ούτε με 16/44.1 ούτε με hi-res αρχεία. Το μόνο που με προβληματίζει αρκετά είναι ότι το ODAC δεν παρακάμπτει το kernel, αλλά φαντάζομαι ότι δεν παίζει ρόλο μιας και τα κομμάτια φορτώνονται στη μνήμη. Για... διαφωτίστε με λίγο.

Δεν παρακάμπτει;
ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ στο νήμα του foobar...
Τα λέμε όλα εκεί,πιο ξεψαχνισμένο δεν γίνεται...
Και για τα πιο ειδικά θα τα βρούμε...

Εχεις π.μ. για γρήγορη εγκατάσταση των βασικών για αρχή.

Το ODAC ΔΕΝ έχει δικό του driver όμως (όπως το Hiface). Είναι πρόβλημα αυτό με τη παράκαμψη? (στο νήμα foobar θα πάω έτσι και αλλιώς...)

Απάντηση: Re: Έϊτς-Η-Σιξ: The Number of the Beast

Το ODAC ΔΕΝ έχει δικό του driver όμως (όπως το Hiface). Είναι πρόβλημα αυτό με τη παράκαμψη? (στο νήμα foobar θα πάω έτσι και αλλιώς...)

Όχι,κανένα πρόβλημα.

έχε χάρη που τον τελευταίο καιρό δεν είμαι στα χαι μου..... :ernaehrung004:

Attachments

• P1020550s.JPG
    P1020550s.JPG
    214.6 KB · Views: 168
Λοιπόν, τα νέα από το μέτωπο. Οι αντιστάσεις soak παράλληλα στην έξοδο του τελικού μάλλον κάνουν δουλειά.

Και αυτό διαπιστώθηκε όταν.................. κάηκαν και διαφοροποίησαν λίγο τον ήχο σε γνωστά κομμάτια (λόγω του ότι βγήκαν εκτός κυκλώματος)!

Ναι καλά ακούσατε. Τις προάλλες που δοκίμασα να μετρήσω τις κορυφές των 6, θυμάστε ότι κατέγραψα στιγμιαία ζήτηση 73 W @ 8 Ω, από τα οποία 63 W περίπου απορροφήθηκαν από τις αντιστάσεις. Ε, μάλλον δεν άντεξαν και τά' παιξαν (το πιθανότερο είναι να ήθελαν μεγαλύτερη ψύκτρα, αλλά δεν είναι τελικά απαραίτητο μιας και η δοκιμή ήταν ακραία έτσι και αλλιώς).

Δεν πειράζει. Νέα παραγγελία είναι καθ´οδόν...

Υ.Γ. Τα ακουστικά αγέρωχα πάντως. :)

εγώ πάντως (όπως είπα πριν είμαι σε mood τριημέρου), μεταξύ αντιστάσεων στην έξοδο και του lovely cube θα προτιμήσω την κουρτίνα 2.....
Αν και είμαι στο τσάκ να δοκιμάσω τις δικές σου αντιστάσεις.

Απάντηση: Re: Έϊτς-Η-Σιξ: The Number of the Beast

Λοιπόν, τα νέα από το μέτωπο. Οι αντιστάσεις soak παράλληλα στην έξοδο του τελικού μάλλον κάνουν δουλειά.

Και αυτό διαπιστώθηκε όταν.................. κάηκαν και διαφοροποίησαν λίγο τον ήχο σε γνωστά κομμάτια (λόγω του ότι βγήκαν εκτός κυκλώματος)!

Ναι καλά ακούσατε. Τις προάλλες που δοκίμασα να μετρήσω τις κορυφές των 6, θυμάστε ότι κατέγραψα στιγμιαία ζήτηση 73 W @ 8 Ω, από τα οποία 63 W περίπου απορροφήθηκαν από τις αντιστάσεις. Ε, μάλλον δεν άντεξαν και τά' παιξαν (το πιθανότερο είναι να ήθελαν μεγαλύτερη ψύκτρα, αλλά δεν είναι τελικά απαραίτητο μιας και η δοκιμή ήταν ακραία έτσι και αλλιώς).

Δεν πειράζει. Νέα παραγγελία είναι καθ´οδόν...

Υ.Γ. Τα ακουστικά αγέρωχα πάντως. :)

Το οτι θα εχει διαφορα με και χωρις τις αντιστασεις ηταν μαλλον σιγουρο.
Το αν ειναι καλυτερος η χειροτερος ο ηχος ειναι ενα (το) ερωτημα.

Να εξηγησω ομως το σκεπτικο μου πισω απο την ερωτηση, το οποιο ειναι καθαρα τεχνικο.

Αν υποθεσουμε οτι εχεις ενα τελικο ΑΒ τυπου Lin, που ειναι και η πλειοψηφια, τοτε με ενα ελαφρυ φορτιο οπως ειναι τα 50ωμ των ακουστικων,
τα σταδια εξοδου θα φευγουν απο την περιοχη ταξης Α, πολυ πιο αργα απο οτι με ενα ηχειο (8ωμ) σαν φορτιο.

Αν παλι ο τελικος εχει (μετρημενα η ακουστικα) την χαμηλωτερη παραμορφωση η/και τον καλυτερο ηχο σε συγκεκριμενο φορτιο/ενταση,
τοτε ισως ενα φορτιο τυπου L-pad να ειναι καλυτερη λυση.

My 2 cents που λενε και οι ξενοι!
Keep walking!