Έϊτς-Η-Σιξ: The Number of the Beast

Μου αρέσει που μου κάνατε πλάκα (Παναγιώτη + Χρήστο). -bye-

Μερικοί βαδίζουν ολοταχώς προς... MRA: :grinning-smiley-043

Attachments

• Drawing1.jpg
    Drawing1.jpg
    53.8 KB · Views: 255
ειπαμε, FPB 700 και τιποτα λιγοτερο !

εβγαλε και ο Hans ενα καλο τελικουλη, τον λεει MPS 201

DSC00334.jpg

700/8>1400/4... δουλευει και με 2 αλλα αν θες το απολυτο μου ειπε οτι πρεπει να τραβηξει 3, ενα για καθε σταδιο εξοδου και 1 για τα βοηθητικα.

Κατάρα έχουν γίνει τα "ξύλα" για την Hifiman και την Audeze (στις πρώτες εκδόσεις του LCD-2).
Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται το σκασμένο ξύλο σε ένα HE-560, μοντέλο προ-παραγωγής:

Attachments

• 500x1000px-LL-b00aeaa0_he560-preorder-1.jpeg
    500x1000px-LL-b00aeaa0_he560-preorder-1.jpeg
    37.8 KB · Views: 205
Το "θηρίο" αποδεικνύεται στην πράξη ως ένας ανελέητος "σκαφτιάς" μουσικών πληροφοριών των μαύρων(!) δίσκων. Λεπτομέρειες αύριο...

Ακρόαση του Rumours των Fleetwood Mac σε βινύλιο (Reprise 2009) από τα 6άρια. Ειλικρινά, δεν επιθυμώ τίποτα περισσότερο.

Φυσικά ουδεμία σύγκριση με τη ψηφιακή εκδοχή του άλμπουμ.

Vinyl rules όπως λέει και ο αγαπητός Χρήστος.

(να μην ήταν και αυτοί οι αναθεματισμένοι θόρυβοι επιφανείας..)

Attachments

• images.jpg
    images.jpg
    10.8 KB · Views: 154
Ούτε συμφωνώ-ούτε διαφωνώ. Μ' αρέσουν όλα Σταύρο.
Όπως μ' αρέσουν και τα Ιταλικά και τα Ιαπωνικά μοτοσακά.
Κάθετί έχει τη χάρη του.
Χαίρομαι όμως να σε διαβάζω. Έχεις ενθουσιασμό και χαρά.
Ανεξαρτήτως των μηχανημάτωνε, η ουσία είναι αυτή.

Το 3πτυχο time-great gig-money με φτιάχνει πάντα... είτε αναλογικά είτε ψηφιακά.

:worshippy:

Περιττό να πω το πως ακούγεται αυτός (ειδικά στους τομείς ρεαλισμού - χωροταξικής τοποθέτησης οργάνων):

Attachments

• images.jpg
    images.jpg
    10.7 KB · Views: 295
Ακρόαση του soundtrack Bullit (Lalo Shifrin) σε βινύλιο από τα 6άρια:

Vinyl - Flac : 10 - 0

Εντελώς ΝΕΑ εμπειρία! Μουσικό μεγαλείο...

Attachments

• imgres.jpg
    imgres.jpg
    12.6 KB · Views: 239
Ετοιμάζεται παρουσίαση προενισχυτή γραμμής στη diy που έχει ανατρέψει τα πάντα στο πέρασμά του και έστειλε στη "λήθη" τον 12ετίας+ ΟΡΑ627 μου!

Στο πρώτο άκουσμα με τα 6άρια δεν πίστευα στ' αυτιά μου...

Καλησπέρα Σταύρο, μπορείς να μας θυμήσεις με ποιον τροπο στα είχε στείλει και τι είχε γίνει με το τελωνείο. Έχω τα 400 και ψήνομαι καιρό διαβάζοντας τις απολαυστικές εντυπώσεις σου.

ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!

Ο τύπος είναι αστέρι και ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!

Θα τα πάρεις σε 5 μέρες περίπου και όσο λέει η τιμή (συν προμηθεια eBay)... ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο.

:)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης, υπολόγισε κάνα 50άρι τα μεταφορικά. Επικοινώνησε οπωσδήποτε μαζί του για λεπτομέρειες.

Έχεις εξασφαλίσει το μείζον θέμα "οδήγηση"? ´Θέλει ένα 5άρι W @ 65 Ω όλα δικά του (το HE-6)!

Αναρωτιέμαι πως θα τα πήγαιναν με τον προενισχυτή της ASR. 2 x 16 Watts @8 Ohms continuous στην έξοδο. Στη θεωρία μπορεί να διεγείρει μικρά και ευαίσθητα ηχεία. (Δεν το έχω κάνει).
Όποτε έχεις διάθεση, δοκιμάζουμε! :music-smiley-005: