- 17 June 2006
- 49,608
Μιά και έγινε μιά σχετική ιερόσυλη σύγκριση σε διπλανό 24/192 thread, και καθώς σήμερα είχα την έμπνευση να χρησιμοποιήσω ίδιες συνήθηκες στο κινέζικο (όπως και στο dac1) δηλαδή ίδιο καλώδιο ρεύματος, dig ic και ic ας γράψω την συνέχεια και ας προβληματιστώ (και εσείς μαζί μου)...
Με τα ίδια καλώδια λοιπόν το διαολάκι ξαναμπήκε στα αυτιά μου....
Το μικρό κινεζάκι (που φαίνεται ότι φοράει πάμπερς) ακούστηκε πάλι πολύ κοντά...
Σκέφτηκα λοιπόν να ξαναανοίξω το dac1 και να το ψάξω καλά.
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΛΟΥΣ:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΑΞΙΕΣ.
ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΌΣ....
Έχουμε λοιπόν στο dac1.
Τροφοδοσία με έναν ευμεγέθη τοροειδή έναντι ενός απλού ΜΣ, γιά τα δικά μου μάτια (διορθώστε με) μικρότερες χωρητικότητες και μάλλον χειρότερα υλικά στο dac1 στον τομέα της τροφοδοσίας.
Μετά ίδια υλικά πυκνωτές και επιφανειακά υλικά.
Φυσικά δεν παραβλέπουμε ποτέ ότι έχουμε δυό πλήρεις ανεξάρτητες εξόδους ακουστικών με τα εξαρτήματα που τις συνοδεύουν (ίδια ποιότητα), ένα taiwan απόμίμηση μάλλον alps, την balanced έξοδο με τις ρυθμίσεις της και τα απαραίτητα (ίδιας ποιότητας) εξαρτήματα, καθώς και την balanacd είσοδο...
Βέβαια υπάρχει και το receiver της ΑΚΜ 4114 καθώς και ο sampler rate conv 1896 και φυσικά το τσιπάκι 1853 της AD.
Λοιπόν στην
1 τροφοδοσία
2. τροφοδοασίας συνέχεια
3. επίσης
4. οι δυό ίδιες παρέες γιά τις 2 εξόδους ακουστικών
5. τα τσιπάκια των ψηφιοαναλογικών μετατροπών μαζί με έναν κρύσταλλο
Με τα ίδια καλώδια λοιπόν το διαολάκι ξαναμπήκε στα αυτιά μου....
Το μικρό κινεζάκι (που φαίνεται ότι φοράει πάμπερς) ακούστηκε πάλι πολύ κοντά...
Σκέφτηκα λοιπόν να ξαναανοίξω το dac1 και να το ψάξω καλά.
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΛΟΥΣ:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΑΞΙΕΣ.
ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΌΣ....
Έχουμε λοιπόν στο dac1.
Τροφοδοσία με έναν ευμεγέθη τοροειδή έναντι ενός απλού ΜΣ, γιά τα δικά μου μάτια (διορθώστε με) μικρότερες χωρητικότητες και μάλλον χειρότερα υλικά στο dac1 στον τομέα της τροφοδοσίας.
Μετά ίδια υλικά πυκνωτές και επιφανειακά υλικά.
Φυσικά δεν παραβλέπουμε ποτέ ότι έχουμε δυό πλήρεις ανεξάρτητες εξόδους ακουστικών με τα εξαρτήματα που τις συνοδεύουν (ίδια ποιότητα), ένα taiwan απόμίμηση μάλλον alps, την balanced έξοδο με τις ρυθμίσεις της και τα απαραίτητα (ίδιας ποιότητας) εξαρτήματα, καθώς και την balanacd είσοδο...
Βέβαια υπάρχει και το receiver της ΑΚΜ 4114 καθώς και ο sampler rate conv 1896 και φυσικά το τσιπάκι 1853 της AD.
Λοιπόν στην
1 τροφοδοσία
2. τροφοδοασίας συνέχεια
3. επίσης
4. οι δυό ίδιες παρέες γιά τις 2 εξόδους ακουστικών
5. τα τσιπάκια των ψηφιοαναλογικών μετατροπών μαζί με έναν κρύσταλλο