Εκδήλωση στην ΗΧΟΔΟΜΗ

Δεν έπαιξε μεν, αλλά......

P2260017.jpg

ρε παιδια τι θηριο ηταν αυτος ο runco??? μιλαμε τιτανοκατασκευη θελεις για να τον τοποθετησεις!!! :music-smiley-005:

Και δύο σπάνιες και συλλεκτικές φωτός.....

Ο kblachos απαρνείται την προβατίνα και τρώει σαλάτα !!!!

P2260043.jpg

και ο Καπετάνιος τρώει κεμπάπ !!!!!!!

P2260044.jpg

Αφιερωμένη στους ντιούηδες του φόρουμ.... (μιλάμε για απίστευτη πατέντα δένει το παπί στον υπόνομο !!!!)

P2260052.jpg

Συνοπτικά παρότι ήρθα ολίγον τι πανικόβλητος και χωρίς ιδιαίτερη διάθεση πραγματικά η ώρα πέρασε σαν νεράκι.

Για το μεγάλο σύστημα απλά :grinning-smiley-043 μπάσο που αναστατώνει τις αισθήσεις και τους άξονες του πλανήτη (μόλις ανακάλυψα την αιτία της υπερθέρμανσης του!) κορυφαία ουδετερότητα και διαφάνεια. Θα συμφωνήσω με τον Kostas K οτι όπως σε όλα το προσωπικό γούστο παίζει και εδώ τον ρόλο του αλλα πέρα απο αυτό ήταν επιβλητικότατο και ενέπνεε τον σεβασμό και τον θαυμασμό.

Όσο για το κατάστημα και την φιλοξενία του απλά έμεινα άφωνος!
Υπέροχο μαγαζί, υπερπλήρες με φοβερούς καλοστημένους χώρους, απίστευτη ποικοιλία demo και μιλάμε για συσκευές κορυφαίες και πανάκριβες και φοβερή αντιμετώπιση απο το προσωπικό και τον κύριο Ελευθερίου που πραγματικά σε ξεψάρωνε, σου ζέσταινε την καρδιά και σου έφτιαχνε την διάθεση.
Χίλια μπράβο και εδώ να σταθώ και στον υπέροχο,πλούσιο,και επιμελημένο μπουφέ, κάτι που δείχνει το πόσο σημασία δίνουν οι άνθρωποι της ηχοδομής στον άνθρωπο που φιλοξενούν και το πόση σημασία έχει για αυτούς.

Φυσικά τον μπουφέ τον τίμησα ιδιαιτέρως και το καταευχαριστήθηκα όσο και τα υπόλοιπα.
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να ακούσω το πολυκάναλο αλλα τι να κάνουμε.
Φοβερό και το Home Cinema με το 3D, έχουν γίνει πραγματικά τεράστια άλματα σε αυτόν τον τομέα..

Ευχαριστώ πολύ την ηχοδομή και τους παράγοντες του forum για ένα υπέροχο Σαββατομεσήμερο..

Τώρα που το σκέυτομαι έχω την εντύπωση οτι θόλωναν λίγο οι μεσαίες στο μεγάλο σύστημα όταν δούλευα το μηχανάκι του espresso στον μπουφέ..

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα στους διοργανωτές και στους οικοδεσπότες για την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση. Πρόλαβα να ακούσω μόνο το μεγάλο σύστημα που ήταν πραγματικά εντυπωσιακό - δεν έχουμε συχνά τη δυνατότητα να ακούμε τέτοια συστήματα! Το κατάστημα καταπληκτικό, όπου κοιτούσες είχε αξιόλογα μηχανήματα, προσωπικά θα ήθελα να ακούσω πάρα πολύ κάτι μεγάλα Proac (νομίζω 100) που ήταν κρυμμένα σε κάποια γωνία, τα μεγάλα Revel, κλπ. κλπ. Ιδιαίτερα θετική εντύπωση μου έκανε ένα "μικρό" δικάναλο σύστημα που έπαιζε σε έναν από τους μικρούς χώρους και που είχα την ευκαιρία να ακούσω αρκετή ώρα: Revel F32 με έναν ολοκληρωμένο και CD Yamaha αν δεν κάνω λάθος. Είναι από τα συστήματα που τα ακούς και λες αν αξίζει το παίδεμα και το ξόδεμα για το κυνήγι της ηχητικής ουτοπίας. Γενικά αποκόμισα την εντύπωση ότι στην ηχοδομή μπορείς να βρεις πολύ καλές λύσεις σε διαφορετικές κατηγορίες τιμών και αναγκών.

Να γραψω και γώ δύο πράγματα απο την χτεσινή εμπειρία :smile:

Κατ' αρχάς για τη ακρόαση των ηχητικών συστημάτων, τα πάντα ήταν άψογα οργανωμένα, ο κύριος Ελευθερίου καταπληκτικός οικοδεσπότης (όπως και οι υπόλοιποι κύριοι) και οι χώροι ακρόασης / θέασης περιποιημένοι στην εντέλεια.... Ακόμα και ο μπουφές ήταν προσεγμένος για να ικανοποιεί όλα τα γούστα...

Στα των ακροάσεων, το μεγάλο σύστημα ήταν επιβλητικότατο, όχι μόνο στα κλασσικά αλλά και σε πιο σύγχρονα ακούσματα. Εδώ πρέπει να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Ελευθερίου για 2η φορά αφού ικανοποίησε το αίτημά μου να παίξει το "Go Your Own Way" των Fleetwood Mac στο μεγάλο σύστημα οπου και διαπίστωσα όπως περίμενα ότι το σύστημα αποδίδει εκπληκτικά πιστά το rhythmic drumming του Mick. Μάλιστα άφησε και το The Chain μετά απο παράκληση του Κώστα Βλάχου, στο οποίο κυριολεκτικα έκανε εντύπωση η καθαρότητα που απέδωσε το μπάσο, στην τελευταία μουσική γέφυρα πρίν το φινάλε ...

Το συγκριτικό του 2κάναλου Anthem με τον πολυκάναλο αδερφό του, ηταν ακόμα πιο εντυπωσιακό απο πλευράς ακρόασης. Κι αυτό γιατί - πριν πέσετε να με φάτε οι φίλοι μου των πολυκάναλων ! - παρά το γεγονός οτι ο πολυκάναλος απέδωσε πανέμορφα τον Eric Clapton Unplugged at MTV Studios, ο δικάναλος μου θύμισε ακόμα και την στάση του σώματος του Clapton κατα την παράσταση !
Ποιόν θα αγόραζα απο τους δύο; Μα φυσικά ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ! Για ταινίες ο πολυκάναλος θα αφήσει ικανοποιημένο ακόμα και τον απαιτητικό ακροατή. Για αμιγώς δικάναλες ακροάσεις, ο δικάναλος είναι το τέλειο συμπλήρωμα ! Ελπίζω μόνο ο πολυκάναλος να έχει 2ch passthrough (απο την χαρά μου, ξέχασα να ρωτήσω !!)...

Στα παραλειπόμενα της Ηχοδομής, λογικό κι επόμενο ήταν να γίνουν πολλές και καλές συζητήσεις στα "πηγαδάκια" που δημιουργήθηκαν. Ανταλλάξαμε απόψεις σχεδόν για τα πάντα, και κάποια μηχανήματα που είδαμε στο τρίτο δωμάτιο ακροάσεων που δεν κυκλοφορούν πλέον, μοιραία ξύπνησαν τις μνήμες μας και τάϊσαν την νοσταλγία μας με αποτέλεσμα οι συζητήσεις να "γυρίσουν στα παλιά" ...

Για τα σουβλάκια δεν θα πώ πολλά, ως "κοιλιόδουλος" και 1ος στην σχετική λίστα, δεν νομίζω οτι δικαιούμαι ;) Χάρηκα όμως γιατί η παρέα ήταν ζεστή, χάρηκα που ο καπετάνιος αυτή τη φορά ήρθε μαζί μας και χάρηκα ακόμα γιατί και στις περίεργες απομονωτικές εποχές όπως αυτή που ζούμε, δεν έχουμε παραγκωνίσει την ικανότητά μας να φτιάχνουμε παρέες και να περνάμε καλά, οπουδήποτε κι αν βρεθούμε....

Πολλά μπράβο στους διοργανωτές μας για μια ακόμα φορά, και είς ανώτερα :award:

Last edited:
Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα για τους πραγματικους επαγγελματιες του χωρου με ορεξη και διαθεση που σεβονται στον επισκεπτη τους -μελλοντικο πελατη
ΜΠΡΑΒΟ

Καλημερα και απο εμενα. ενα μεγαλο μπραβο στους οργανωτες για το μερακι τους και την καταπληκτικη οργανωση και ενα ακομα στους οικοδεσποτες για την υπομονη και την καταπληκτικη φιλοξενεια τους. Μεχρι και καφε ειχαν !!! Η παρουσια μπουφε δειχνει τον σεβασμο προς τα μελη που ξεκινησαμε εαν βροχερο μεσημερι να συναντηθουμε με τα μηχανηματα των ονειρων μας. Το μεγαλο συστημα το εχω ακουσει στο παρελθον. Παρατηρουσαμε με τον Jadisboy τον ηλεκτρουδραυλικο μηχανισμο ελεγχου της κλισης του ηχειου. Ουαου!!! Ο προβολεας της Jvc εντυπωσιακος αν και εμενα μου προκαλουσε ελαφρυ ζαλισμα στην κινηση. Κλεινοντας το ενα ματι ηταν σαφως καλυτερα. ισως καποιο προβλημα συγκλισης των γυαλιων??? Η συζητηση αναμεσα στον Αποστολο και τον Νικο, ολα τα λεφτα. ΜΕ φοβερο παθος για την αναπαραγωγη συζητουσαν φωναζοντας!!! ΜΙα κουβεντουλα για καλωδια που ανοιξαμε σε ενα πηγαδακι εδειξε σε εμενα τις διαφορες αποψεων μεταξυ μας οι οποιοες ειναι χαωδεις!!! Σε γενικες γραμμες ηταν μια πολυ ζωντανη συναντηση που κατεγραψε το ενδιαφερον που υπαρχει για τετοιου ειδους συναντησεις - ακροασεις.

υγ1. Λογω εκτακτου προβληματος αποχωρησα απο την Αλεκα χωρις να δοκιμασω ουτε μια πιττουλα. Ειμαι σιγουρος οτι οι υπολοιποι φαγατε και για εμενα!!!
υγ2. το βιντεο με τον χρηματισμο να το ανεβασω?
υγ3. παντα τετοια, περιμενουμε την επομενη!!!

Πολλά συγχαρητήρια στο Αντρέα στο Καπετάνιο και σε όσους βοηθούν στην οργάνωση των επισκέψεων στους αντιπροσώπους.Επίσης να ευχαριστήσω τον κο Ελευθερίου και τους ανθρώπους της Ηχοδομής για την φιλοξενία και την ευγένεια τους και φυσικα για τον μπουφέ.
Πέρασα πάνω από δυο ώρες στη μεγάλη αίθουσα με τα Focal Stella Utopia
και ενισχυτικά απο Jadis,Mark Levinson και πολύ λιγότερο στις άλλες αίθουσες
γιατί δεν υπάρχει συχνά η ευκαιρία να ακούσω συστήματα σαν κι αυτό.
Πραγματικά ο ήχος ήταν εντυπωσιακός και μεγαλειώδης και η ποιότητα κατασκευής του ηχείου κορυφαία.Νομίζω οτί οι ενισχυτές οδηγούσαν επαρκέστατα τα ηχεία των 165 κιλών και 1,5 μέτρο ύψος αλλά έχω και την περιέργεια να τα ακούσω και με μικρότερους.
Η ιδέα των εκδηλώσεων αυτών είναι εξαιρετική καθώς μας δίνουν την ευκαιρία να συναντιόμαστε
και να γνωριζόμαστε και από κοντά αλλά και να ακουμε μηχανήματα και συστήματα. Ανυπομονώ για την επόμενη.

Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον κ. Ελευθερίου που ότι τρελό και να του ζητάγαμε το έκανε χωρίς να δείξει καν σημάδια κόπωσης!
Και ήμασταν ένα σωρό τρελοί εκεί να του ζητάμε ο καθένας το δικό του... :music-smiley-005:

Δεν θα καθίσω να κρίνω το μεγάλο σύστημα εκ του ασφαλούς, μιλάμε για ένα σύστημα που ο καθένας θα ονειρευόταν να είχε φτάσει κάποια στιγμή στη ζωή του σε αυτό το setup, ή σε κάποιο άλλο αναλόγου κόστους.
Θα είναι σαν να κρίνω μία μπουγιαμπέσα ενώ τρώω κάθε μέρα παξιμάδι...

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο πολυκάναλος της Anthem, ο οποίος σίγουρα έπαιζε πολύ καλά για τα λεφτά του!
Πρώτη φορά άκουσα από πολυκάναλο αυτής της κατηγορίας τιμής να μπορεί να παίζει τόσο καλά μουσική!
Μπορεί να μην είχε τον ήχο του στερεοφωνικού αδελφού του (ο οποίος θεωρητικά είναι στην ίδια τιμή) αλλά σίγουρα θα τον πρότεινα σε κάποιον που θα ήθελε σε αυτά τα λεφτά να αγοράσει έναν ενισχυτή για να ακούει μουσική και να έχει και το home cinema του.

Πράγματι ήταν ένα πολύ ωραίο πρωινό με πολύ ωραία παρέα και ένα ευγενέστατο οικοδεσπότη, πέρασα πολύ ευχαρίστα και γνώρισα πολλούς συμφορουμίτες . Δυστυχώς δεν ακλούθησα την παρέα στα σουβλάκια της Αλέκας και το μετάνιωσα, γιατί όπως είδα ο έτερος χορτοφάγος Μαγγελάνος τους ακλούθησε και μάλλον εγώ έχασα . Ευχαριστώ όλους που δούλεψαν για αυτήν την διοργάνωση.