Να γραψω και γώ δύο πράγματα απο την χτεσινή εμπειρία :smile:
Κατ' αρχάς για τη ακρόαση των ηχητικών συστημάτων, τα πάντα ήταν άψογα οργανωμένα, ο κύριος Ελευθερίου καταπληκτικός οικοδεσπότης (όπως και οι υπόλοιποι κύριοι) και οι χώροι ακρόασης / θέασης περιποιημένοι στην εντέλεια.... Ακόμα και ο μπουφές ήταν προσεγμένος για να ικανοποιεί όλα τα γούστα...
Στα των ακροάσεων, το μεγάλο σύστημα ήταν επιβλητικότατο, όχι μόνο στα κλασσικά αλλά και σε πιο σύγχρονα ακούσματα. Εδώ πρέπει να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Ελευθερίου για 2η φορά αφού ικανοποίησε το αίτημά μου να παίξει το "Go Your Own Way" των Fleetwood Mac στο μεγάλο σύστημα οπου και διαπίστωσα όπως περίμενα ότι το σύστημα αποδίδει εκπληκτικά πιστά το rhythmic drumming του Mick. Μάλιστα άφησε και το The Chain μετά απο παράκληση του Κώστα Βλάχου, στο οποίο κυριολεκτικα έκανε εντύπωση η καθαρότητα που απέδωσε το μπάσο, στην τελευταία μουσική γέφυρα πρίν το φινάλε ...
Το συγκριτικό του 2κάναλου Anthem με τον πολυκάναλο αδερφό του, ηταν ακόμα πιο εντυπωσιακό απο πλευράς ακρόασης. Κι αυτό γιατί - πριν πέσετε να με φάτε οι φίλοι μου των πολυκάναλων ! - παρά το γεγονός οτι ο πολυκάναλος απέδωσε πανέμορφα τον Eric Clapton Unplugged at MTV Studios, ο δικάναλος μου θύμισε ακόμα και την στάση του σώματος του Clapton κατα την παράσταση !
Ποιόν θα αγόραζα απο τους δύο; Μα φυσικά ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ! Για ταινίες ο πολυκάναλος θα αφήσει ικανοποιημένο ακόμα και τον απαιτητικό ακροατή. Για αμιγώς δικάναλες ακροάσεις, ο δικάναλος είναι το τέλειο συμπλήρωμα ! Ελπίζω μόνο ο πολυκάναλος να έχει 2ch passthrough (απο την χαρά μου, ξέχασα να ρωτήσω !!)...
Στα παραλειπόμενα της Ηχοδομής, λογικό κι επόμενο ήταν να γίνουν πολλές και καλές συζητήσεις στα "πηγαδάκια" που δημιουργήθηκαν. Ανταλλάξαμε απόψεις σχεδόν για τα πάντα, και κάποια μηχανήματα που είδαμε στο τρίτο δωμάτιο ακροάσεων που δεν κυκλοφορούν πλέον, μοιραία ξύπνησαν τις μνήμες μας και τάϊσαν την νοσταλγία μας με αποτέλεσμα οι συζητήσεις να "γυρίσουν στα παλιά" ...
Για τα σουβλάκια δεν θα πώ πολλά, ως "κοιλιόδουλος" και 1ος στην σχετική λίστα, δεν νομίζω οτι δικαιούμαι

Χάρηκα όμως γιατί η παρέα ήταν ζεστή, χάρηκα που ο καπετάνιος αυτή τη φορά ήρθε μαζί μας και χάρηκα ακόμα γιατί και στις περίεργες απομονωτικές εποχές όπως αυτή που ζούμε, δεν έχουμε παραγκωνίσει την ικανότητά μας να φτιάχνουμε παρέες και να περνάμε καλά, οπουδήποτε κι αν βρεθούμε....
Πολλά μπράβο στους διοργανωτές μας για μια ακόμα φορά, και είς ανώτερα :award: