Κώστα, υπολόγισέ με, θα προσπαθήσω να είμαι εκεί...
Αντε να ξαναβρεθούμε !
:a0210:
Κώστα, υπολόγισέ με, θα προσπαθήσω να είμαι εκεί...
Αντε να ξαναβρεθούμε !
Βασικά δεν είναι μόνο θέμα λιπίνσκι-μετρικ, που είναι ούτως ή άλλως εξαιρετικά...έχει μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως γιατί θα γίνει πρακτικά κατανοητό πόσο τεράστια σημασία έχει ο χώρος στο τελικό αποτέλεσμα! Μην ξεχνάτε πως το athens mastering έχει έναν από τους καλύτερους, ακουστικά, χώρους στην Ελλάδα...
Ο χώρος προσφέρει μια ιδανική προυπόθεση ακρόασης αλλά το σύστημα ακούγεται παρόμοια με πολλές διαφορετικές συνθήκες όπως έχει δείξει η εμπειρία, εκτός αν υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με κάποια συνεχόμενα mode που είναι σπάνια περίπτωση η δωμάτιο με ... μάρμαρο και ελεύθερα
τζάμια !
Σίγουρα σε απλά δωμάτια δεν έχεις τον ίδιο έλεγχο κυρίως στα χαμηλά - μεσοχαμηλά αλλά η ήχος σαν σύνολο μπορεί να ακουστεί και πιο εντυπωσιακά ακόμα, σε σαλόνι που ο ήχος "ανοίγει " στο χώρο, και εν πάσει περιπτώσει αν έχεις ένα όραμα για τον τελικό ήχο θα το φέρεις εκεί που πρέπει.
Ναι, είμαι ακόμα στην Κρήτη. Επιστρέφω πριν τα Χριστούγεννα.Μιχάλη Sonus Naturalis δεν σε βλέπω στη λίστα και ανησυχώ, ακόμα Κρήτη είσαι ?
Αντε να ξαναβρεθούμε !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.