Εκδήλωση στο Athens Pro Audio

Λίστα

Μιχάλης Κορ.
FragoulisNaval
ASTOBOY
exp4nder
Dalanik(?)
amfkke
farflung
grio
economides
Gal'en(?)
Kosh (?)
Vaggelis 1984
dapost
VetNik
PanMan
economo
vasilios
ford focus
papakostasl
Κώστας Γκαβάκος

Magellan

Μία παραγγελιά προς τον ChrisHat: Αν μπορεί να πει δύο λόγια για το loudness war, πως το αντιμετωπίζει ο ίδιος στις δουλειές του και αν μπορεί να κάνει μία σύντομη σχετική επίδειξη. :aktion033:

Λίστα

Μιχάλης Κορ.
FragoulisNaval
ASTOBOY
exp4nder
Dalanik(?)
amfkke
farflung
grio
economides
Gal'en(?)
Kosh (?)
Vaggelis 1984
dapost
VetNik
PanMan
economo
vasilios
ford focus
papakostasl
Κώστας Γκαβάκος
tarantino2009

Magellan

Μακαρι να μπορουσα να ερθω,αλλα βρισκομαι μακρια (Κρητη).

Εχω σχηματισει μια απο τις καλυτερες εντυπωσεις για τον κυριο Χρηστο και για το athens pro audio.Πριν μερικα χρονια ειχα δοκιμασει καποιο μοντελο ακουστικων της german maestro,καθως και τον πολυ καλο ενισχυτη ακουστικων/dac grace m 902,με τα δικα μου Player/ακουστικα...πολυ εξυπηρετικοτατα τα παιδια εκει,με αφησαν αρκετη ωρα και με ευγενεια να κανω τις ακροασεις μου.

Επισης ειχα την τυχη να εχω και μια μικρη ξεναγηση στο studio και να ακουσω τα lipinski για λιγη ωρα,πραγματικα πολυ καλα.Πραγματικα πιστευω οτι οποιος μπορει,καλα θα κανει να παει,και αυτα που θα πει ο κυριος Χρηστος πιστευω οτι θα ειναι εξαιρετικα σημαντικα για οποιον αγαπα να ακουει τη μουσικη του με καλο και σωστο ηχο.

Μία παραγγελιά προς τον ChrisHat: Αν μπορεί να πει δύο λόγια για το loudness war, πως το αντιμετωπίζει ο ίδιος στις δουλειές του και αν μπορεί να κάνει μία σύντομη σχετική επίδειξη. :aktion033:

Άκυρο, μόλις είδα ότι το παραπάνω συμπεριλαμβάνεται στην παρουσίαση, super!

Πολύ ενδιαφέρουσα εκδηλωση,θα προσπαθησω να έρθω!

Οσοι δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τουλάχιστον
τους χώρους και τα μηχανήματα σε φώτος και ίσως κάποιο βιντεάκι..Θα προσπαθήσουμε
να μεταφέρουμε κλίμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Φύγαμε!

Παιδιά μακράν η πιό ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική εκδήλωση του forum που εχω πάει ποτέ και επίσης τα Lipinski είναι στην κορυφή με τα καλύτερα ηχεία που έχω ακούσει ποτέ..

Απάντηση: Re: Εκδήλωση στο Athens Pro Audio

Παιδιά μακράν η πιό ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική εκδήλωση του forum που εχω πάει ποτέ και επίσης τα Lipinski είναι στην κορυφή με τα καλύτερα ηχεία που έχω ακούσει ποτέ..

Αναθεματισμενες υποχρεωσεις...
Βαλτε καμια φωτο ρε παιδια και πειτε μας τουλαχιστον εντυπωσεις

Re: Απάντηση: Re: Εκδήλωση στο Athens Pro Audio

Εξαιρετική εκδήλωση, ευχαριστούμε τον οικοδεσπότη και τα παιδιά του κλαμπ που έτρεξαν για να την οργανώσουν.
Χάρηκα πολύ που ξανείδα φίλους.

Φωτογραφίες ευχαρίστως!!!

Στο βίντεο υπάρχει πρόβλημα με τον ήχο.Θα δω αν φτιάχνεται μιας και είναι πιό σημαντικό
μέρος από την εικόνα και θα το ανεβάσω...

Κατ´αρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρίστο και τους συνεργάτες του
που μας φιλοξένησαν με εγκαρδιότητα, πολύ ωραίο καφέ και ακόμη καλύτερα γλυκάκια!

Ο οικοδεσπότης μας ακούραστος, μας εξήγησε με λεπτομέρεια τις διαδικασίες mastering και re-mastering
μιας μουσικής παραγωγής και απάντησε με προθυμία σε όλες τις ερωτήσεις που του υποβάλαμε!

Το studio είναι ένας-παρ´όλο το μικρό του μέγεθος-απίστευτα προσεγμένος ηχητικά και λειτουργικά χώρος
που σου δίνει την αίσθηση της σοβαρής δουλειάς που γίνεται..

Μεγάλοι πρωταγωνιστές-πέραν από το ανθρώπινο στοιχείο- η κονσόλα και τι άλλο, τα μόνιτορ της Lipinski που οδηγούνται
από τους ομόσταυλους ( ολοκαίνουριους) μονομπλόκ ενισχυτές.

Η πρώτη ακουστική εντύπωση που παίρνει κανείς όταν ακούει σε μια τυχαία θέση το σύστημα( μιας και το ακούσαμε και σαν σύστημα αναπαραγωγής)
είναι πως ίσως κάτι του λείπει.Λίγο μπάσο κάπως τα πρίμα, λίγο από εδώ λίγο από εκει...

Το μεγάλο σοκ όμως έρχεται όταν κάτσεις στο sweet spot που βρίσκεται η θέση επεξεργασίας του μουσικού υλικού!
Πραγματικά απίστευτη αίσθηση ολογραφήματος μου θύμησε σε μεγάλο βαθμό και την αίσθηση που νοιώθει
κανείς στο Πλανητάριο..Ενας θόλος μουσικής και ήχων!..Συγκλονιστικό!!

Ευτυχώς είχαμε όλοι την ευκαιρία να περάσουμε από το μαγικό κάθισμα και να πάρουμε μια γεύση!

Last edited: