Εκδρομή στο Ναύπλιο

Re: Απάντηση: Re: Εκδρομή στο Ναύπλιο

Κρίμα γιατί είχα ψηθεί για λίγο εκτός... :award::award::award:
Γαλότσες και ορειβατικά μποτάκια μου είναι σαν δεύτερο δέρμα! Δυστηχώς όχι και της κοπελιας... :twoguns: χεχε

Θα την τιμήσω πιθανών την διαδρομή, αν δεν βιαζόμαστε να γυρίσουμε πίσω!

Στεφανία ευχαριστώ για τις προτάσεις!

Παρακαλώ-bye-

Ένα ωραίο και όχι ιδιαίτερα ακριβό ταβερνάκι είναι ανεβαίνοντας δεξιά από τη Μεγάλη Βρετάνια το <<Όμορφο ταβερνάκι>>, θα φας ωραία, απλά φαγητά, χωρίς να σου κόψουν το κεφάλι... Σίγουρα ανέβα στο κάστρο και μείνε μακριά από το λιμάνι, αυτή η μυρωδιά είναι ανυπόφορη...

Καλησπέρα,το Ναύπλιο είναι από τα ωραίοτερα μέρη και όχι πολύ μακρυά απ'την Αθήνα.
Έχω πάει ίσα με τέσσερις φορές,θα ερωτευτείς τα σοκάκια,όλη η ατμόσφαιρα που αποπνέει..έμεις λέμε να πάμε Τετάρτη μονοήμερη,θα εξαρτηθεί απ'τον καιρό....
Πάντως καλύτερα να μη φας στο Σαβούρα....ενας Μ...ΚΑΣ είναι, έχει το όνομα έχει κ την ''χάρη'' ,sorry κιόλας, κόντεψα να τσακωθώ μαζί του , δεν κόβουν σωστά τις αποδείξεις και σε χρεώνουν και από πανω λες και έφαγες στο Mεγάλη Βρετάνια.......Ο ΗΛΙΘΙΟΣ δεν μου έδινε τη Νόμιμη Απόδειξη!

έχω την ίδια άποψη. προσπαθούσε να με πείσει ότι το δελτίο παραγγελίας (χειρόγραφο) είναι και απόδειξη. Τελικά δεν έδωσε απόδειξη (αρνήθηκε 3 φορές) λέγοντάς μου το αμίμητο "εσείς οι αθηναίοι σε λίγο θα ζητάτε απόδειξη και για κατούρημα"!!!

έχω την ίδια άποψη. προσπαθούσε να με πείσει ότι το δελτίο παραγγελίας (χειρόγραφο) είναι και απόδειξη. Τελικά δεν έδωσε απόδειξη (αρνήθηκε 3 φορές) λέγοντάς μου το αμίμητο "εσείς οι αθηναίοι σε λίγο θα ζητάτε απόδειξη και για κατούρημα"!!!

Σοβαρά??? Κι εγώ νόμιζα ότι έφταιγε η ηλικία και του ότι ειμαι γυναίκα!!
Τελικά αυτός είναι πολύ Θρασύς!! Έπρεπε να τον αναφέρω στην Προστασία Καταναλωτή...Μου χάλασε και το Σαββατόβραδο με την παρέα μου...
Τέτοιοι τύποι θέλουν μάζεμα....

Το να ζητάει κάποιος μια γνώμη για μια ταβέρνα και να λέμε ότι δεν δίνει απόδειξη, μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον λαγό, τον λύκο και το κλασικό "γιατί δεν φοράς κράνος".

Σίγουρα, αλλα είναι ενδεικτικό κάποιας νοοτροπίας. Αυτός που αρνείται πεισματικά να δώσει και επιχειρεί να παραπλανήσει έτσι, είναι λογικό να υποθέσεις οτι δρά με τον παρόμοιο τρόπο και στις υπόλοιπες καταστάσεις που αφορούν την ταβέρνα.

Ο ευσυνήδητος συνήθως είναι έτσι σε όλα τα επίπεδα.

Χωρίς παρεξήγηση βρε. Και εγώ γενικά μιλάω δεν τον ξέρω τον κύριο. Αν πάω τελικά θα δώσω την 3η γνώμη!

Να πας Alex κι αν σου κάνει τα ίδια να του πεις τη γνώμη που έχουν ουκ ολίγοι για την ''περίφημη'' ταβέρνα του...

:7SFGSFG:

Re: Απάντηση: Εκδρομή στο Ναύπλιο

Το να ζητάει κάποιος μια γνώμη για μια ταβέρνα και να λέμε ότι δεν δίνει απόδειξη, μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον λαγό, τον λύκο και το κλασικό "γιατί δεν φοράς κράνος".

Μην τα ισοπεδώνεις όλα, υπάρχει και η ουσία του πράγματος..

Η ουσία είναι η απόδειξη ή το καλό φαΐ?

Ναι βρε συ, αλλά μετά μη σου κάτσει και στο λαιμό.

Όταν η συμπεριφορά του άλλου είναι αγενής, όσο καλά και να έχεις φάει, σε χαλάει. Ακόμα όμως και αν είναι απλά καλό το φαί, όταν είναι οκ σαν οικοδεσπότης τότε του δίνει συν και φεύγεις ευχαριστημένος.....

Η ουσία είναι η απόδειξη ή το καλό φαΐ?

Δημήτρη η ουσία είναι η παροχή καλών υπηρεσιών προς τον πελάτη (και συνοψίζονται σε καθαριότητα κι υγιεινή, καλό φαγητό, καλές δευτερεύουσες υπηρεσίες και ικανοποιητικές τιμές.

Φυσικά και θα δεχθώ παραβάσεις σε κάποια από τα παραπάνω σε μέρη άγνωστα (π.χ. πάνω στα Άγραφα ή στην κεντρική Αρκαδία για τηnν κεντρική και νότιο Ελλάδα) αλλά όχι για το Ναύπλιο που έγινε τουριστικός προορισμός ήδη από το 1960, που έχει τουρισμό σχεδόν όλο το χρόνο και η μισή του πελατεία είναι ξένοι.

Μετά από 50 χρόνια τουριστικής ιστορίας σε τέτοια μέρη δεν συγχωρούνται τέτοιες πολιτικές ούτε στα εστιατόρια, ούτε στα ξενοδοχεία, ούτε στα καταστήματα με greek art.

Αυτό που λέτε παίδες, συμβαίνει (δυστυχώς) σχεδόν παντού.
Και η Μύκονος και Ρόδος πχ είναι πολλά χρόνια τουριστικό μέρος αλλά η φοροδιαφυγή πάει σύννεφο.
Ας αλλάξουμε λιγάκι τους νόμους μας (όπως στην Ισπανία πχ) και να μην χρειάζονται οι αποδείξεις.

Φυσικά μιλάω μόνο για τις αποδείξεις. Οι συμπεριφορές ήταν, είναι και θα είναι απαράδεκτες, από ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που εκμεταλλεύονται τον τουρισμό.

μπαρακι 'το λαθος'
κοντα στην κεντρικη πλατεια
ο ιδιοκτητης διαθετει χιουμορ και καλη δισκοθηκη
το ντεκορ ειναι καλτ
...ετσι για το (ενα?) ποτακι

καλα να περασεις

+1000 για το λάθος!

Να ξέρεις ότι κάποιοι έλεγαν τα καλύτερα και για τη λεμονάδα του.

Απίστευτος ο τύπος... να καταθέσω και μια σύντομη συνομιλία:
(μπαίνω αργά το βράδυ με τη συνοδό στο μαγαζί που είναι τελείως άδειο)
Ρωτάω – Μήπως σας καθυστερούμε και θέλε να κλείσετε?
Απάντηση – Μα ΕΜΕΙΣ σας καθυστερούμε γιατί ΑΥΤΗ είναι η δουλειά μας.

:music-smiley-005:

Η ουσία είναι η απόδειξη ή το καλό φαΐ?[/Q

Πιστεύω ύστερα από την εκτενέστατη ανάλυση των παραπάνω φίλων,του τι εστί Ουσιώδες και τι Επουσιώδες να σου έγινε κατανοητή η έννοια της Ουσίας..
Σεβασμό,Αξιοπρέπεια και Ήθος ζητούν οι υποψηφιοί πελάτες από τον κάθε έναν εστιάτορα.
Alex sorry για το :offtopic:
Να περάσεις υπέροχα και μην παραλείψεις να πας απέναντι στο Μπούρτζι-bye-

Υπάρχει και μια καταπληκτική Ιταλική Gelateria με απίστευτα παγωτά. Τελείως γκουρμέ όμως. Κάπου χωμένα στα στενά του κέντρου...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκδρομή στο Ναύπλιο

Η ουσία είναι η απόδειξη ή το καλό φαΐ?[/Q

Πιστεύω ύστερα από την εκτενέστατη ανάλυση των παραπάνω φίλων,του τι εστί Ουσιώδες και τι Επουσιώδες να σου έγινε κατανοητή η έννοια της Ουσίας..
Σεβασμό,Αξιοπρέπεια και Ήθος ζητούν οι υποψηφιοί πελάτες από τον κάθε έναν εστιάτορα.
Alex sorry για το :offtopic:
Να περάσεις υπέροχα και μην παραλείψεις να πας απέναντι στο Μπούρτζι-bye-

Μάλιστα Κυρία. Πότε θα εξεταστώ? :ernaehrung004: