Εκκλησίες & Κάστρα

Τεο ωραίο μέρος βρήκαν και έχτισαν το εκκλησάκι..όλη η Ελλάδα έχει τους ωραιότερους τοπους λατρειας από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα σε ανθρώπινη κλίμακα δείγμα υψηλής αισθητικής και Πολιτισμού.Δημήτρη ωραίο το Κάστρο γράψε και πού είναι,Κώστα απέραντο γαλάζιο αλλά δεν φαίνονται το κτίσματα και που βρίσκονται καλό είναι να γνωρίζουμε για την Ιστορία του σημαντικού νήματος πού αφορά τον Τόπο μας.

Ευχαριστώ Δημήτρη έχω πάει πριν πολλά χρόνια ήμουν 14 με το σχολείο κάναμε τον γύρο της Πελοποννήσου το θυμάμαι σαν χθες αλλά καλό είναι προς χάριν τού νήματος να έχουμε ενημέρωση αφού υπάρχουν πολλά μέρη πού δεν γνωρίζουμε.

Το παράκανες λίγο με την συμπίεση (61kb) και φαίνεται, ενδιαφέρουσα κατά τα λοιπά...

Πρακτικο αλλα καθολου ομορφο το υποστεγο...Ωραια Ιωσηφ! Λιγο πριν την καταιγιδα;; :)

Το παράκανες λίγο με την συμπίεση (61kb) και φαίνεται, ενδιαφέρουσα κατά τα λοιπά...

Όταν δεν βάζω φωτογραφίες από flickr τις βάζω ως attachments και αν αφήσω μεγάλη ανάλυση βγαίνουν τεράστιες. Γι'αυτό τις κάνω 640χ480 (νομίζω) για να φαίνονται νορμάλ. Εσείς τις ανεβάζετε με άλλη μέθοδο αν είναι κατευθείαν από τον υπολογιστή?

Moni Tsoukas - Book by klekor_1, on Flickr

Πάει καιρός!

Με τον 35 f1.8

τράβηξα γενικά γύρω στις 50 φωτογραφίες, ανάθεμα αν αξίζουν 2-3... άλλο πράμα οι σταθεροί, ξεκινάς από την αρχή, από το μηδέν...

Είναι "έρως ανίκατε μάχαν" οι σταθεροί, αλλά αξίζει τον κόπο όπως διαπιστώνουμε...

Υ.Σ. Κλέαρχε μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε, κάτσε λίγο καλά μπρέ! :flipout:

Ξεκίνησα ασκήσεις ηρεμίας, θα αρχίσω και λίγη γιόγκα και όλα καλά θα πάνε!

Καλώς σας ξαναβρήκα!!! :BDGBGDB55:

Κλέαρχε αποπνέει γαλήνη το περιβάλλον και διαθεση για περισυλλογή,ωραία φωτογραφία.