Εκκλησίες & Κάστρα

28791401542_916f0b1f0a_b.jpg
[/url]_R004105- Xinovrisi Pilio 2016 by miltos, on Flickr[/IMG]

"Αναστατωμένες" προοπτικές οι τελευταίες, αλλά θα μου πεις πως να τα χωρέσεις...

image.jpgΤο εκκλησάκι των επτά μαρτύρων με το μοναδικό όνομα στην Ελλάδα , στους πρόποδες του κάστρου στη Σίφνο.

απο το κινητό μου LG G5 με τον ευρυγώνιο φακό του.

29161745631_912beab9ee_h.jpg

Mπηκε και η βουκεφάλα μου μέσα για εφέ :)

Απάντηση: Re: Εκκλησίες & Κάστρα

Γιατι βρε με κινητό ? την μηχανοϋλα σου που την παράτησες ?

Σπίτι ήταν, είχα πάει απογευματινό μπάνιο με την χοντρούλα μου και δεν είχα άνεση να κουβαλάω κάμερα.
Πραγματικά η 8αρα κάμερα που έχει πάνω το G5 σου δίνει σχεδόν 170 μοίρες φακό, σαν να είχα 9mm πάνω στην GX80.

Υπαρχει ενα καπακι φακος 9mm/8 της OLYMPUS, στοιχιζει περιπου 90 , το βαζεις στην μηχανή και την έχεις μαζί παντού, θα πάθεις πλάκα με την αποδοση ημερα (κέντρο-ακρα)

Αντε για να μην έχεις παράπαoνο,
σημερινή με τον 25αρι PanaLeica.

(Αυτό το μπλέ του Αιγαίου είναι μοναδικό, δεν υπάρχει πουθενά στον κοσμο)

29160577692_e9cbef8509_h.jpg

+1 για το μπλέ του Αιγαίου και για το καπάκι των 9mm - δεν λείπει ποτέ από την τσάντα μου...

Αυτη μάλιστα :a0210: και μια στα πεταχτά απο την χώρα της Σέριφου που σήμερα αποχεραιτώ.

image.jpg

Υ.Σ.

Μιλτο για να χωρέσεις το βουνό νομίζω πλάγιασες λιγο ορίζοντα...

Last edited:
Δεν το πρόσεξα είναι η αλήθεια, αν και σαν μπούσουλα είχα τον τοίχο και το εκκλησάκι και όχι το βουνό.

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ευχαριστώ, πολύ ωραία η φώτο απο την Σέριφο.
Πώς σου φάνηκε η Σέριφος;
Πάντως νησί με περισσότερες εκκλήσιες απο την Σιφνο δεν νομίζω να υπάρχει.

ευχαριστώ, πολύ ωραία η φώτο απο την Σέριφο.
Πώς σου φάνηκε η Σέριφος;
Πάντως νησί με περισσότερες εκκλήσιες απο την Σιφνο δεν νομίζω να υπάρχει.

Και τα δυο νησιά τα ρούφηξα με το καλαμάκι, τα χάρηκα πολύ ... Όντως η Σίφνος έχει πάρα πολλά εκκλησάκια ...ειδικα τον Άγιο Συμεών θα τον θυμάμαι αφου μέτρησα τα βράχια απο κοντά και αποκόμισα και ένα σκίσιμο στο πόδι ... Αλλά άξιζε απο εκεί ψηλά το ηλιοβασίλεμα (περιμένω πως και πως να δώ τις φωτό στον υπολογιστή) , το να βλέπεις με καλό καιρό γύρω σου όλα τα κοντινά νησάκια όλα τα λεφτά:firstprize: