Εκκλησίες & Κάστρα

Όλα είναι θέμα απόφασης...

Ο φίλος μας που το διοργανώνει (και πηγαίνει κάθε χρόνο 2 φορές εδω και μια δεκαετία) μας επισήμανε το εξής:

"Κάθε φορά που προγραμματίζεις να πάς στο Άγιο Όρος θα σου τυχαίνουν διάφορα με την δουλειά σου-την οικογένεια-προσωπικά του καθενός, που εμφανίζονται λίγο πριν την αναχώρηση...
παρατηρήστε το και θα δείτε ότι συμβαίνει..ο πονηρός βάζει το χέρι του.."

Προσωπικά, δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Απλώς το αναφέρω μιας και μιλήσατε για πειρασμό.
Αφήστε τα "θρησκευτικά" στην άκρη και χαρείτε το περπάτημα σε παρθένα φύση και όμορφες εικόνες, απο μια άλλη Ελλάδα μακριά απο αυτό που ζούμε στην καθημερινότητά μας...

Εγώ πάντως πιστεύω ότι αν δεν σε αγγίξει το Θρησκευτικό κομμάτι του Όρους δεν έχεις ζήσει τίποτα από το χώρο.
Η καλύτερα δεν έχεις πάρει αυτά που πραγματικά αξίζουν.
Καλές οι φωτογραφίες,τα δάση,η φύση κτλ αλλά όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά της ματαιότητας αυτού του κόσμου και μόνο.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι αν δεν σε αγγίξει το Θρησκευτικό κομμάτι του Όρους δεν έχεις ζήσει τίποτα από το χώρο.
Η καλύτερα δεν έχεις πάρει αυτά που πραγματικά αξίζουν.
Καλές οι φωτογραφίες,τα δάση,η φύση κτλ αλλά όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά της ματαιότητας αυτού του κόσμου και μόνο.

Εννοείται πως μας αγγίζει η θρησκευτηκότητα για να πάμε, αλλά υπό έλεγχο και χαλαρά. Οι φανατισμοί μακριά απο μας..:a0210:

Πολυ ωραια Κωστα αν κ δεν μπορω να αποφασισω αν το τειχος στα αριστερα ''ενοχλει''...

Last edited:
Νίκο ήθελε όρθιο κάδρο για να χωρέσει το πάτημα του βράχου στην θάλασσα!

%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AC%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%82%202016.jpg

Μιας κι έχω καιρό να βάλω κι εγώ φωτό, πάρτε μία από μια πρόσφατη εξόρμηση στα Γιάννενα: Μονή μολυβδοσκέπαστης, στο χέρι με την Ε-Μ1:
26489420102_4978fbe6d4_z.jpg

Ενδιαφέρον κτίσμα, ενδιαφέρουσα πόλη - δεν έχω καταφέρει να μείνω περισσότερο από 1-2 ώρες αν και έχω περάσει μερικές φορές...