Εκπτωσεις 2008

Την ειδα κι εγω την διαφημιση και προσπαθω να βρω για ποιο μοντελο ειναι.
Στο site τους δεν αναφερεται η προσφορα αυτη, και εκει το πιο φθηνο μοντελο LG στις 32´ ειναι το 32LC56 στα 649e!!!
Αν η προσφορα ειναι γι αυτο, τοτε ειναι απαιχτη τιμη

Απο τον Κωτσοβολο μου ειπαν οτι το μοντελο ειναι το 32LC51 και οτι τα κομματια θα τα εχουν απο 15/1 και θα ειναι καινουρια.
Καλη τιμη αλλα δε με ψηνει το μοντελο αυτο... παμε γι αλλα.

την δικιά μου w2000 την αγόρασα από το mediamarkt 999 euro. Την άνοιξα στο μαγαζί και τσέκαρα αν είχε χτυπήματα και πόσες ώρες είχε δουλέψει - έβγαλε 40 λεπτά. η ημερομηνία παραγωγής είναι 11/07. Την φόρτωσα, σπίτι την ψιλορύθμισα δεν είδα κανένα clouding και είμαι σουπερ ευχαριστημένος. Ευτυχώς που την αγόρασα και δεν έδωσα τα διπλά για να πάρω κάτι που μετά από 3-4 χρόνια θα ήθελα να το αλλάξω. τώρα σε ότι νέο βγαίνει και ονειρεύομαι θα σκέφτομαι ότι μπορει να το πάρω αφού έδωσα μόνο 999...

Εισαι στο πνευμα ............αν μη τι αλλο-bye-
Περφεκτ και καλοσιζικη.

Απάντηση: Re: Εκπτωσεις 2008

τώρα σε ότι νέο βγαίνει και ονειρεύομαι θα σκέφτομαι ότι μπορει να το πάρω αφού έδωσα μόνο 999...

δες την υπογραφη μου,εκει ειναι εμενα το ονειρο αλλα ονειρο μενει:bigcry:

τωρα εβγαλε και τις σκουρο θιν.....

ακουσα διαφημιση οτι το PRAKTIKER δινει 699ε αν δεν κανω λαθος την SAMSUNG 32R86.εχει ακουσει κανεις τιποτα???αξιζει τον κοπο να παω να την παρω>????

ακουσα διαφημιση οτι το PRAKTIKER δινει 699ε αν δεν κανω λαθος την SAMSUNG 32R86.εχει ακουσει κανεις τιποτα???αξιζει τον κοπο να παω να την παρω>????

Ρωτα τι γινετε με την εγγυηση σε περιπτωση προβληματος ......... αλλοιως ειναι ευκαιρια πολυ καλη και με μικρη διαφορα απο τις Τοπ 32αρες που ζητανε παραπανω 400 ευρω και τον ανηφορο .
Παντος μην βιαζεσθε , δεν προκειτε να τελειωσουν , ας δουμε και τους υπολοιπους ............... εκτος αν το μενου σας φθανει μεχρι εκει και σε τιμη και σε ιντσες .

Εκπτωσεις??? Το forum ασχολειται πλεον με ρουχα και παπουτσια? :p

Εσενα θα σε βαλουμε τιμωρια να απαντας οποιο τοπικ παει καπως ετσι:

Γεια σας , ειμαι νεος στο φορουμ και συγχαρητηρια για την φανταστικη δουλεια που κανετε .

Εχω διαβασει τοσα θεματα και εχω παλαβωσει ......μεταξυ της ταδε και της ταδε τι να προτιμησω ?

Εχετε κατι αλλο να προτεινετε ?

Το μπατζετ μου ειναι .............εως ενας μισθος το πολυ .

Αξιζει ?

Γιατι η ταδε ειναι ποιο ακριβη απο τη δεινα ? Αφου η δεινα εχει ποιο καλα χαρακτηριστικα ?

Full η Ready ?

100ΗΖ με 1000 ευρω στις 40 γιατι δε βγαζουν ?

Ειναι καλες οι LG ?

εμενα στην οικογενεια περνανε παντα philips ....... εσεις μου προτεινετε sony , γιατι ?

κ.λ.π. κ.λ.π.
Και μετα θα σου πω εγω αν .............πουλας και παπουτσια:flipout::flipout:

Καλησπερα, και συγχαρητηρια για την εκπομπη σας.......

Ενδιαφερομαι για δερματινο ημιμποτακι, σε καφε χρωμα, νουμερο 43. Χρηση κυριως για πεζοδρομια και λιγο χωματοδρομο, οχι πανω απο 100 ευρω.
Οι Boxer ειναι καλες σε αυτη την κατηγορια?

Καλησπερα, και συγχαρητηρια για την εκπομπη σας.......

Ενδιαφερομαι για δερματινο ημιμποτακι, σε καφε χρωμα, νουμερο 43. Χρηση κυριως για πεζοδρομια και λιγο χωματοδρομο, οχι πανω απο 100 ευρω.
Οι Boxer ειναι καλες σε αυτη την κατηγορια?

No 43,δερματινο στα 100 ευρο δεν εχουμε! μονο σε πλαστικο!

(για να μη λεει ο smooth οτι δεν απανταω!)

Ενταξει ρε κωλοπαιδα σταυρωστε με επειδη ο ορος εκπτωσεις ................ειναι αδοκιμος , προσφορες παει καλυτερα , αι νο.
Τελος παντον

μονο σε μπεζ εχουν μεινη κατι νουμερακια :flipout::flipout:

Φανταστητε οτι ειστε σ ενα λιβαδι γεματο με "ξανθιες " που σας κουνανε προκλητικα τα ...... ναι αυτα .
Εσεις τι κανετε ?

Τρεχετε σαν ξελιγωμενοι να " παρετε " την πρωτη που θα σας κατσει ?

[/SIZE][/SIZE]

Ναι... και μετά ξαναψωνίζουμε στις εκπτώσεις, μέχρι να τελειώσει το λιβάδι :)
:afro:

No 43,δερματινο στα 100 ευρο δεν εχουμε! μονο σε πλαστικο!

(για να μη λεει ο smooth οτι δεν απανταω!)

Ε ψιτ , καλε , εσενα σε γυρευει...................:BDBDG54: καποιος απο διπλα

Ναι... και μετά ξαναψωνίζουμε στις εκπτώσεις, μέχρι να τελειώσει το λιβάδι :)
:afro:

Οχι ρε ............ αλλαζουμε βοσκοτοπι:flipout:
Θα χαλασουμε τωρα συνηθειες χρονων ?

Δυστηχως 43 Τελος
Μια LG σε 37 εχω και αμα θετε.