την δικιά μου w2000 την αγόρασα από το mediamarkt 999 euro. Την άνοιξα στο μαγαζί και τσέκαρα αν είχε χτυπήματα και πόσες ώρες είχε δουλέψει - έβγαλε 40 λεπτά. η ημερομηνία παραγωγής είναι 11/07. Την φόρτωσα, σπίτι την ψιλορύθμισα δεν είδα κανένα clouding και είμαι σουπερ ευχαριστημένος. Ευτυχώς που την αγόρασα και δεν έδωσα τα διπλά για να πάρω κάτι που μετά από 3-4 χρόνια θα ήθελα να το αλλάξω. τώρα σε ότι νέο βγαίνει και ονειρεύομαι θα σκέφτομαι ότι μπορει να το πάρω αφού έδωσα μόνο 999...
τώρα σε ότι νέο βγαίνει και ονειρεύομαι θα σκέφτομαι ότι μπορει να το πάρω αφού έδωσα μόνο 999...
poia einai h pio akrivh tv sthn agora?
poia einai h pio akrivh tv sthn agora?
Μια μεταχειρισμενη δικια μου καταπληκτικη JVC 32" CRT την οποια πουλαω 9.999 ευρω
ακουσα διαφημιση οτι το PRAKTIKER δινει 699ε αν δεν κανω λαθος την SAMSUNG 32R86.εχει ακουσει κανεις τιποτα???αξιζει τον κοπο να παω να την παρω>????
Εκπτωσεις??? Το forum ασχολειται πλεον με ρουχα και παπουτσια?![]()
Καλησπερα, και συγχαρητηρια για την εκπομπη σας.......
Ενδιαφερομαι για δερματινο ημιμποτακι, σε καφε χρωμα, νουμερο 43. Χρηση κυριως για πεζοδρομια και λιγο χωματοδρομο, οχι πανω απο 100 ευρω.
Οι Boxer ειναι καλες σε αυτη την κατηγορια?
Φανταστητε οτι ειστε σ ενα λιβαδι γεματο με "ξανθιες " που σας κουνανε προκλητικα τα ...... ναι αυτα .
Εσεις τι κανετε ?
Τρεχετε σαν ξελιγωμενοι να " παρετε " την πρωτη που θα σας κατσει ?
[/SIZE][/SIZE]
No 43,δερματινο στα 100 ευρο δεν εχουμε! μονο σε πλαστικο!
(για να μη λεει ο smooth οτι δεν απανταω!)
Ναι... και μετά ξαναψωνίζουμε στις εκπτώσεις, μέχρι να τελειώσει το λιβάδι
:afro:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.