ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ;;; ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008

Έφτασε και η περίοδος εκπτώσεων (;;;;) , φαντάζομαι ότι πολλά μέλη θα κάνουν μια βόλτα στην αγορά (είτε έχουν, είτε δεν έχουν TV), προτείνω λοιπόν όποιος θέλει να καταθέτει κάποια αξιόλογη προσφορά που εντοπίζει, για παράδειγμα:
Sony KDL-40W3000 – 1649 - Perfect shop (από skroutz)

Sony KDL-40W3000 – 1799 - Plaisio (από site) και επίσης

Sony KDL-40W3000 + RDR-HX650/B-160GB – 1899 - Plaisio (από site σε 12 άτοκες)

Δεδομένου ότι στο φυλλάδιο εκπτώσεων του Πλαισίου το DVDR έχει τιμή 249,00 , νομίζω ότι σαν πακέτο είναι συμφέρουσα και καλή αγορά για κάποιον που χρειάζεται και τα δύο.

Εάν θεωρείται διαφήμιση, η αναγραφή τιμών και καταστημάτων, παρακαλώ να διαγραφεί το post.

Εάν είναι σε λάθος μέρος να μετακινηθεί.

[FONT=&quot]Ευχαριστώ.[/FONT]

....Πολύ Sony, ωρέ σύντροφοι!!

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ;;; ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008

ΣΩΣΤΟ

Για την ιστορία μέχρι και σήμερα έχω πάρει τα @@ μου...
Την "φέρνουν" απο μέρα σε μέρα και τώρα άρχισαν να μου πασάρουν μια lg(για την οποία αδιαφόρησα)..
Τους δίνω 1-2 μέρες πρίν αρχίσω να τους κράζω για ψευδή διαφήμιση κτλ...

:2thumb22sup:

παιδια παιζει καμια 32αρα σε προσφορα με "καλο" τηλεοπτικο σημα? Οσο γινεται δηλαδη και να ειναι φτηνη, κατω απο 600...

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ;;; ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008

Στον ΟΤΕ μου ειπαν οτι .....DISLAMιστηκα ........υποθετω οτι δεν χρειαζετε να παρω και φαρμακα:beatnik2:

Είσαι συ...τρομοκράτης ντισλαμιστής :flipout::flipout:

Κανένα φτηνό (<360 ευρώ) PS3 θα δούμε, όπως η προσφορά στα Carrefour που έχασα; :SFGSFGS5:

Κανένα φτηνό (<360 ευρώ) PS3 θα δούμε, όπως η προσφορά στα Carrefour που έχασα; :SFGSFGS5:

Δεν θα το δουμε σύντομα κάτω από 400. Εκτος εαν μιλάμε για καμμια προσφορά κράχτη όπως του Carrefour (40 κομματια και οποιος προλάβει)

Η τμή μου φαίνεται καλή, η TV είναι;;

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=966274

Αν σκεφτείς ότι στα περισσότερα μαγαζιά παίζει σε 1700 και πάνω, είναι όντως καλή τιμή, κυρίως γιατί ήδη ήρθαν οι αντικαταστάτες της. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι value for money.

Η μια τιμη ειναι σε λιρες Αγγλιας και η αλλη σε ευρω. Γι αυτο πρεπει να προκυπτει αυτη η διαφορα στις τιμες, αν αυτο δεν καταλαβαινεις.