ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ;;; ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ;;; ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008

Sony 40w2000  950 Public (την Παρασκευή)...

Που ειναι αυτο το μαγαζι (Public) φιλε? εxει site?

Επισης στον Κολομβουνη:
LG 32LC51 468 μετρητοίς (ή 18 δόσεις X 28,6 )

Last edited:
Καλη η τιμη του Κωστοβολου για την 40S2530, αρκει να μην ειναι τιποτα εκθεσιακα κομματια!
Τις προσφορες της Ηλεκτρονικης δεν τις βλεπω στο site παντως.

Επισης στα Carrefour δινουν την Sony 32U2000 με 499!

Last edited:
Μας δουλευει ο Κωτσοβολος μου φαινεται.
Πως γινεται να δινουν 888 την 40U2530 και 849 την 40S2530 ?
Παντως εαν η τιμη της 2ης ειναι για καινουρια κι οχι εκθεσιακα μοντελα, λεω να την χτυπησω!

Μάλλον λάθος πρέπει να ναι δν υπάρχει το μοντέλο...Τεσπά Media Λάρισας Sony KDL-40S3000 999E!!!!!!

LG 42LC51 ...777 EURO ΣΕ 55 ΔΟΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ELECTROWORD

TI ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

ΔΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LCD ΠΑΝΩ ΑΠΟ 26" ΣΕ 55 ΔΟΣΕΙΣ ΑΤΟΚΕΣ

ΤΣΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 32LC51 ΣΤΑ 449

LG 42LC51 ...777 EURO ΣΕ 55 ΔΟΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ELECTROWORD

TI ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

ΔΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LCD ΠΑΝΩ ΑΠΟ 26" ΣΕ 55 ΔΟΣΕΙΣ ΑΤΟΚΕΣ

ΤΣΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 32LC51 ΣΤΑ 449

Ενταξει ρε μεγαλε , ειναι ντροπη να δινεις δοση 5-15 ευρω για 4-5 χρονια για μια κωλοτηλεοραση .
Αυτο αγγιζει τα ορια της αεναης καταντιας ....... γιατι ακομα και η μ@λακια καποτε τελειωνει και ανακουφιζεσε .

Ενταξει ρε μεγαλε , ειναι ντροπη να δινεις δοση 5-15 ευρω για 4-5 χρονια για μια κωλοτηλεοραση .
Αυτο αγγιζει τα ορια της αεναης καταντιας ....... γιατι ακομα και η μ@λακια καποτε τελειωνει και ανακουφιζεσε .

Και εγω που αγορασα την γυναικα μου μετρητοις τι καταλαβα? Οταν μετα απο 1 χρονο την επιασε η μεση της και την πηγα πισω στον πεθερο μου για αντικατασταση, μου ειπε πως δεν την καλυπτει η εγγυηση και θα επρεπε λεει να την επισκευασω με δικα μου εξοδα.

Και εγω που αγορασα την γυναικα μου μετρητοις τι καταλαβα? Οταν μετα απο 1 χρονο την επιασε η μεση της και την πηγα πισω στον πεθερο μου για αντικατασταση, μου ειπε πως δεν την καλυπτει η εγγυηση και θα επρεπε λεει να την επισκευασω με δικα μου εξοδα.

Εσυ ας προσεχες .............ηθελες plasma για να παιζεις ολη μερα playstation , δεν σου φταει κανενας που της εκανες burn in:flipout::flipout: