Εκπτώσεις - Προσφορές Καταστημάτων

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Τις "προσφορές" του Κωτσόβολου να τις προσέχετε καθώς υπάρχουν προϊόντα από stock/ράφι και θα το μάθετε τελευταία στιγμή, αν τελικά το μάθετε.
Προτείνω παραγγελία και άμεση παραλαβή από εσάς, από το κατάστημα. Γίνεται σε μία ώρα.

Η απάντηση του πωλητή... "στο σύστημα μας δεν φαίνεται αν το Χ προϊόν είναι στα ράφια ή στο κουτί του, απλά βλέπει τα Χ τεμάχια σαν αριθμό και μόνο."
Την πάτησα πριν 15 μέρες.

Φτου, 32 τον είχα πάρει... Σφαγή θα γίνει στα 29, με τις νταλίκες θα τους πουλάνε :p

Αν είναι απο το newsletter, δώσε καλύτερα το Link του ίδιου του newsletter. To παραπάνω βγάζει την κανονική τιμή.

Edit: Άσε το βρήκα: http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-120627.html

Έχει και μερικούς δεκτες USB της Lifeview για Η/Υ

Last edited:
Μπορεί να δεις κάποιος αν είναι η δεύτερη έκδοση του δέκτη?? Γιατί στην φωτό έχει της πρώτης !!! Χθες τον πήρα απο pc1 με 40 !!!!

Μπορεί να δεις κάποιος αν είναι η δεύτερη έκδοση του δέκτη?? Γιατί στην φωτό έχει της πρώτης !!! Χθες τον πήρα απο pc1 με 40 !!!!

Το έχω κανόνα να μην αγοράζω δέκτη Παρασκευή ή Σάββατο, ειδικά όταν είναι οι μέρες που βγαίνει το newsletter του e-shop. Ή σε αυτό ή σε Crazy Sundays, 9 στις 10 φορές υπάρχει δέκτης. Τωρα περιμένω να εμφανιστεί ο TV Star.

Άνοιξε το link του newsletter που έδωσα πιο πάνω και στη σελίδα με τις προσφορές κάνε κλικ στον δέκτη.

Re: Απάντηση: Re: Εκπτώσεις - Προσφορές Καταστημάτων

υπάρχει θέμα με την εγγύηση? έχω ακούσει διάφορα για της εγγυήσεις του e-shop.
όσον αφορά τους υπότιτλους παίζει srt όπως αναφέρει στην περιγραφή? Στα σχόλια στην σελίδα του e-shop κάποιος χρήστης λέει για utf-8.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Εκπτώσεις - Προσφορές Καταστημάτων

υπάρχει θέμα με την εγγύηση? έχω ακούσει διάφορα για της εγγυήσεις του e-shop.

Όταν είχα πρόβλημα παλιότερα με ένα δέκτη Xoro, μου τον αλλάξαν αμέσως χωρίς ερωτήσεις στο τοπικό e-shop point.

Τελικά το πήρε κανείς το LifeView LV6TBOXHD με την προσφορά του e-shop, να μας πει αν πρόκειται για την έκδοση 2 ή όχι ? ? ? ? :chinscratch:

Last edited:
Τελικά το πήρε κανείς το LifeView LV6TBOXHD με την προσφορά του e-shop, να μας πει αν πρόκειται για την έκδοση 2 ή όχι ? ? ? ? :chinscratch:

Μέχρι και την φωτογραφία αλλάξανε στο site. Τώρα δείχνει τον ν2.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις ν1, εκτός κι αν βρήκαν κανένα κοντέινερ ξεχασμένο στο λιμάνι για 8 μήνες :p

Όσοι δεν προλάβαμε να αγοράσουμε τον LifeView LV6TBOXHD από το e-shop,θα πρέπει να κάνουμε υπομονή (μήπως ξαναμπεί σε προσφορά) ή να τον αγοράσουμε στην αρχική του τιμή.
Πήρα σήμερα τηλεφωνο να κάνω παραγγελία και μου είπανε ότι η προσφορά ήταν μέχρι την Κυριακή.Αν κάποιος άλλος φίλος έχει άλλη ενημέρωση ας ποστάρει.

Last edited:
Συγγνώμη για την αναστάτωση,αλλά μάλλον βιάστηκα.
Sorry.