Εκπτώσεις - Προσφορές Καταστημάτων

Τις "προσφορές" του Κωτσόβολου να τις προσέχετε καθώς υπάρχουν προϊόντα από stock/ράφι και θα το μάθετε τελευταία στιγμή, αν τελικά το μάθετε.
Προτείνω παραγγελία και άμεση παραλαβή από εσάς, από το κατάστημα. Γίνεται σε μία ώρα.

Η απάντηση του πωλητή... "στο σύστημα μας δεν φαίνεται αν το Χ προϊόν είναι στα ράφια ή στο κουτί του, απλά βλέπει τα Χ τεμάχια σαν αριθμό και μόνο."
Την πάτησα πριν 15 μέρες.

Φτου, 32 τον είχα πάρει... Σφαγή θα γίνει στα 29, με τις νταλίκες θα τους πουλάνε :p

Αν είναι απο το newsletter, δώσε καλύτερα το Link του ίδιου του newsletter. To παραπάνω βγάζει την κανονική τιμή.

Edit: Άσε το βρήκα: http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-120627.html

Έχει και μερικούς δεκτες USB της Lifeview για Η/Υ

Last edited:
Μπορεί να δεις κάποιος αν είναι η δεύτερη έκδοση του δέκτη?? Γιατί στην φωτό έχει της πρώτης !!! Χθες τον πήρα απο pc1 με 40 !!!!

Μπορεί να δεις κάποιος αν είναι η δεύτερη έκδοση του δέκτη?? Γιατί στην φωτό έχει της πρώτης !!! Χθες τον πήρα απο pc1 με 40 !!!!

Το έχω κανόνα να μην αγοράζω δέκτη Παρασκευή ή Σάββατο, ειδικά όταν είναι οι μέρες που βγαίνει το newsletter του e-shop. Ή σε αυτό ή σε Crazy Sundays, 9 στις 10 φορές υπάρχει δέκτης. Τωρα περιμένω να εμφανιστεί ο TV Star.

Άνοιξε το link του newsletter που έδωσα πιο πάνω και στη σελίδα με τις προσφορές κάνε κλικ στον δέκτη.

Re: Απάντηση: Re: Εκπτώσεις - Προσφορές Καταστημάτων

υπάρχει θέμα με την εγγύηση? έχω ακούσει διάφορα για της εγγυήσεις του e-shop.
όσον αφορά τους υπότιτλους παίζει srt όπως αναφέρει στην περιγραφή? Στα σχόλια στην σελίδα του e-shop κάποιος χρήστης λέει για utf-8.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Εκπτώσεις - Προσφορές Καταστημάτων

υπάρχει θέμα με την εγγύηση? έχω ακούσει διάφορα για της εγγυήσεις του e-shop.

Όταν είχα πρόβλημα παλιότερα με ένα δέκτη Xoro, μου τον αλλάξαν αμέσως χωρίς ερωτήσεις στο τοπικό e-shop point.

Τελικά το πήρε κανείς το LifeView LV6TBOXHD με την προσφορά του e-shop, να μας πει αν πρόκειται για την έκδοση 2 ή όχι ? ? ? ? :chinscratch:

Last edited:
Τελικά το πήρε κανείς το LifeView LV6TBOXHD με την προσφορά του e-shop, να μας πει αν πρόκειται για την έκδοση 2 ή όχι ? ? ? ? :chinscratch:

Μέχρι και την φωτογραφία αλλάξανε στο site. Τώρα δείχνει τον ν2.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις ν1, εκτός κι αν βρήκαν κανένα κοντέινερ ξεχασμένο στο λιμάνι για 8 μήνες :p

Όσοι δεν προλάβαμε να αγοράσουμε τον LifeView LV6TBOXHD από το e-shop,θα πρέπει να κάνουμε υπομονή (μήπως ξαναμπεί σε προσφορά) ή να τον αγοράσουμε στην αρχική του τιμή.
Πήρα σήμερα τηλεφωνο να κάνω παραγγελία και μου είπανε ότι η προσφορά ήταν μέχρι την Κυριακή.Αν κάποιος άλλος φίλος έχει άλλη ενημέρωση ας ποστάρει.

Last edited:
Συγγνώμη για την αναστάτωση,αλλά μάλλον βιάστηκα.
Sorry.