Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω για ποιόν λόγο χλευάζετε την προσφορά του συγκεκριμένου μαγαζιού. Εγώ πήρα το Σάββατο την Σάμυ 46Α656 1860 Ε, όταν την προηγούμενη βδομάδα τα πλαίσια και οι κωτσόβολοι μου ζητούσαν μετρητοίς 2200 !!! Τώρα αν δεν είχαν ειδικά μια LG τι να κάνουμε... shit happens. Πάντως η προσφορά ήταν πέρα για πέρα αληθινή και αυτο μπορούν να το επιβεβαιώσουν κι άλλα μέλη που απ όσο ξέρω έκαναν χρήση του 15%.

Εγώ πάντως θα τιμούσα την προσφορά αν ήταν προς τα δώθεν κι άστους να λένε -bye-

στο markt έχει προσφορά από 2-7 ιουλίου όποια τηλεόραση πάρεις αν η Ελλάδα κερδίσει το Euro 08 σου επιστρέφουν όλα τα χρήματα.

Θα πάω και θα τουςπω να μου δώσουν μια τηλεόραση τζάμπα και αν κερδίσει η Ελλάδα το euro θα τους πάρω ένα αυτοκίνητο. Λέτε να δεχτούν?
Φαντασου ποσο σιγουροι ειναι οτι δεν θα το σηκωσουμε παλι που μεχρι και τηλεοραση δινουν τζαμπα...Για τοση σιγουρια μιλαμε...χαχαχαχαχαχαχαχ
Αλλα για φανταστειτε να γινει τιποτα τετοιο τι νιλα εχουν να παθουν μετα......Θα δινουν για μια βδομαδα τζαμπα ολες τις τηλεορασεις...αχαχαχαχαχ
Ελα ρε ελλαδαρα....κανε παλι το θαυμα σου.....

η PX8 είναι αλλα και πάλι εξαιρετικη προσφορα

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η samsung plasma 50psC96H την εχει το πλαισιο 1199ε.Αξιζει σαν τηλεοραση?.Την ειχε με dvd και συνδεδεμενη με scart και επαιζε πολυ καλα.

ηλεκτρονικη Αθηνων

ολες οι τηλεορασεις -10% και 12 ατοκες με diners

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η samsung plasma 50psC96H την εχει το πλαισιο 1199ε.Αξιζει σαν τηλεοραση?.Την ειχε με dvd και συνδεδεμενη με scart και επαιζε πολυ καλα.
Στην ίδια τιμή στα expert σε 36 άτοκες δόσεις. βρε που φτάσαμε...

αρα η καλύτερη τιμή για την 37PX8E είναι τα 649 στο πλαίσιο/media markt?

no

Φίλε Messenger......μόλις γύρισα από έναν φίλο μου, με τον οποίο όπως είχα αναφέρει το πρωί, θα πηγαίναμε στο MEDIA στο ποτάμι για την 37ΡΧ8....ο οποίος διέθετε μόνο 650 για αγορά τηλεόρασης.....

...δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που θα κάνω, αλλά θα σας περιγράψω την εξέλιξη της αγοράς της 37ΡΧ8....

czoun: Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για την αγορά της 37ΡΧ8, που έχετε 649 στο φυλλάδιο, είναι ετοιμοπαράδοτη...???

ΠΩΛ: Μάλιστα, μετρητά....κάρτα....δόσεις....?????

czoun: Μετρητά, τυλίξτε μία να την πάρουμε γιατί έχει EURO το βράδυ...αλλά....μισό λεπτό....τώρα που είπατε δόσεις...... το Π***** την έχει ίδια τιμή..... 649 ...εως 24 άτοκες δόσεις....άστο θα την πάρω από εκεί...εκτός αν μου κάνετε κάτι καλύτερο...

ΠΩΛ: Μισό λεπτό να πάρω το Δ/ντή.......μπλα, μπλα,....ψου, ψου, ψου, (με το Δ/ντή)....κατεβείτε στο Ισόγειο και ζητήστε τον Κο ΤΑΔΕ....

Κατεβαίνω λοιπόν στο Ισόγειο και βρίσκω τον Κο ΤΑΔΕ....(ευγενέστατος και γάτα)...

Δ/ντής: Που τη βρήκες 649 με 24 άτοκες.....????

czoun: Π*****......

Δ/ντής: Είσαι σίγουρος....????

czoun: Άνοιξε το ΙΝΤΕΡΝΕΤ...και μπες στην ιστοσελίδα....

Δ/ντής: (Ανοίγει....κοιτάει)......609 μετρητά μου λέει..... είσαι....????

czoun: Τύλιξε μία να φύγουμε....

Την πήραμε λοιπόν 609 ...πήγαμε στο σπίτι του φίλου...και την εγκαταστήσαμε.....με όλες τις απαραίτητες συνδεσμολογίες των περιφερειακών συσκευών....συμπέρασμα....?????

ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΝΤΕΛΟ 2008...... 37" ΜΕ 609 .......ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ!!!!!

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στα 1.111,00 στον Κωτσόβολο/electrowold. Προφανώς έρχονται οι καινούργιες plasma της samsung.

Σημερα στα CARREFOUR ολες οι tv -20% και 24 ατοκες δοσεις αν εχεις βαλει μια δικια τους πιστωτικη.(δεν γνωριζω πως την ονομαζουν)

Σημερα στα CARREFOUR ολες οι tv -20% και 24 ατοκες δοσεις αν εχεις βαλει μια δικια τους πιστωτικη.(δεν γνωριζω πως την ονομαζουν)
Παραεισαγωγές δυστυχώς χωρίς Ελληνική εγγύηση.

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν νομίζω ότι η κάρτα είναι πιστωτική....μάλλον είναι κάρτα μέλους Club Carrefour...η οποία εκδίδεται άμεσα ....με μία απλή αίτηση στην υποδοχή....

Έτσι είχα αγοράσει το Δεκέμβριο το PS3...στη τελική τιμή των 360 .....με 4 Χ 90 δόσεις στην πιστωτική κάρτα που έχω...(η οποία δεν έχει σχέση με Carrefour)

edit: Μάλλον έχει δίκιο ο Απόστολος....το έχω ακούσει και από άλλους....ελπίζω να μη χρειαστεί να το διαπιστώσω και εγώ ο ίδιος...!!!