Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Παραεισαγωγές δυστυχώς χωρίς Ελληνική εγγύηση.

κάτι τέτοιο παίζει σίγουρα. Από χθες είχε προσφορές. Παίρνανε αλβανοί lcd με το κιλό...

Πιστωτικη ειναι, παλια μου ειχαν βγαλει μια επι τοπου και αγορασα μια philips, νομιζω πως για ενα χρονο ειναι χωρις συνδρομη. Οσο για εγγυηση, η δικια μου που παρουσιασε καποιο προβλημα μου ειπαν πως επρεπε να παω στην philips αρα πρεπει να ειχε ελληνικη εγγυηση. Για τωρα βεβαια δεν ξερω.

κάτι τέτοιο παίζει σίγουρα. Από χθες είχε προσφορές. Παίρνανε αλβανοί lcd με το κιλό...

Από την άλλη μιλάμε για τα carrefour. Αν χαλάσει κάτι σου επιστρέφουν τα χρήματα ή στο αλλάζουν με νέο (συνήθως). Δεν είναι απαραίτητα χειρότερο από τις επίσημες αντιπροσωπίες...

Πιστωτικη ειναι, παλια μου ειχαν βγαλει μια επι τοπου και αγορασα μια philips, νομιζω πως για ενα χρονο ειναι χωρις συνδρομη. Οσο για εγγυηση, η δικια μου που παρουσιασε καποιο προβλημα μου ειπαν πως επρεπε να παω στην philips αρα πρεπει να ειχε ελληνικη εγγυηση. Για τωρα βεβαια δεν ξερω.

Η philips είναι ειδική περίπτωση. Είναι η μοναδική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Σαν αντιπροσωπία εκπροσωπεί την μητρική philips, οπότε καλύπτει οποιοδήποτε philips προϊόν, από όπου και αν αγοράστηκε. Όλες οι υπόλοιπες εταιρίες είναι απλοί διανομείς, που καλύπτουν μόνο ότι πούλησαν αυτοί (οπότε ελέγχουν σειριακούς αριθμούς και "δυσκολεύονται" να δουν την βλάβη συχνά...)

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η philips είναι ειδική περίπτωση. Είναι η μοναδική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Σαν αντιπροσωπία εκπροσωπεί την μητρική philips, οπότε καλύπτει οποιοδήποτε philips προϊόν, από όπου και αν αγοράστηκε.

Το ίδιο ισχύει και με τη sony ή όχι (καλύπτει δηλαδή την παραεισαγωγή;)

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στο carrefour Λάρισας μου είπαν (πριν 2-3 μήνες η συζήτηση αυτή) ότι θα σταματήσει τις επόμενες μέρες η έκδοση κάρτας carrefour (που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση) και θα χρειάζεται πλέον πιστωτική.
Όμως,δεν δέχονται πιστωτική της eurobank....δε μου είπαν τον λόγο.:smash:

Παραεισαγωγές δυστυχώς χωρίς Ελληνική εγγύηση.
Σήμερα που αγόρασα μια 40άρα sony από τα carrefour με 20% έκπτωση οι υπάλληλοι με διαβεβαίωσαν πως είναι Ελληνικής Αντιπροσωπείας, και μάλιστα στο δελτίο που σου κόβουνε γράψανε και τα 4 χρόνια εγγύηση.

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το ίδιο ισχύει και με τη sony ή όχι (καλύπτει δηλαδή την παραεισαγωγή;)

Όχι. Νομίζω δεν καλύπτει παρα-εισαγωγές...

και το super market τι κερδίζει που πουλάει 20% κάτω; απ' την ποσότητα;
κάποιο λάκο έχει η φάβα δεν μπορεί.

Ναι, τα λίγα κομμάτια. Είναι προσφορά κράχτης, που σε βάζει στο παιχνίδι να κοιτάς περιοδικά τι προσφορές βάζουν. Οπότε, μπορείς να δεις και άλλα πράγματα προς αγορά... Πάντως από τόσο μεγάλες εταιρίες δεν φαντάζομαι να μείνεις ακάλυπτος σε περίπτωση βλάβης, ακόμα και αν δεν είναι "ελληνικής αντιπροσωπείας"...

Πλέον το πλαίσιο και το Multirama κάτω από τα 1400 ευρώ για την sony 40W4000.
1399 :D μέσω Internet και τα 2 καταστήματα.....το Multirama δίνει και αντικεραυνικό πολύπριζο δώρο με κάθε tv.

H 40W4000 εχει εδω και καιρο κατω απο 1300 ονλαιν
http://www.skroutz.gr/s/42712/Sony-KDL-40W4000-40%22.html?keyphrase=Sony+KDL-40W4000 και απο την στιγμη που φθηνοτερος ειναι το τεκνιπιξ σημαινει οτι γρηγορα θα φτασει τα 1199 και αργοτερα 1099 ...........τσεκαρισμενα πραματα.

Μα εγώ μιλάω μόνο για το πλαίσιο και το multirama.....που κρατούσαν πάνω από τα 1400 ευρώ την τιμή....1449 συγκεκριμένα.
Παρακολουθώ τις τιμές που ποστάρουν τα μέλη συνέχεια :2thumb22sup: και ξέρω ότι υπάρχουν και φτηνότερες,απλά τα συγκεκριμένα μαγαζιά βρίσκονται «παντού» και κάποιος από επαρχία θα τα προτιμήσει από κάποιο που βρίσκεται μόνο στην Αθήνα.

Έχω λίγη ακόμα υπομονή μέχρι να την χτυπήσω.:Banane0:

Last edited:

Υπομονή παιδιά..

Ο Αυγουστος συχνά εχει ακόμα καλύτερες προσφορές γιατί τα περισσότερα καταστήματα αφενος ξεστοκάρουν ενόψει Σεπτεμβρίου (που επισης ειναι δύσκολος μηνας για αγορές ηλεκτρονικών με εξαίρεση τα PC αφου ανοιγουν τα σχολεία οπότε το χρήμα πάει προς τα εκει) και αφετέτου δύσκολα πιανουν στόχους μιας και οι περισσότεροι ασχολούνται με τις διακοπές τους παρά με αγορές.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Καλά για την LG μας δουλεύουν οι κύριοι του Πλαισίου ;

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1111949

Πριν 1 μήνα εκανε 899 Ευρώ σε προσφορά και τώρα την πήγαν στις εκπτώσεις :rifle::rifle: 939 Ευρώ ;

Ρε δεν τρωμε κουτόχορτο :slapface:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Καλά για την LG μας δουλεύουν οι κύριοι του Πλαισίου ;

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1111949

Πριν 1 μήνα εκανε 899 Ευρώ σε προσφορά και τώρα την πήγαν στις εκπτώσεις :rifle::rifle: 939 Ευρώ ;

Ρε δεν τρωμε κουτόχορτο :slapface:

ατοκο ειναι Γιωργο μου

Μαλλον δεν κατάλαβα, αλλά και τα 899 που την αγόρασα εγώ πριν 25 μέρες περίπου για εναν φιλο, άτοκο ήταν (12 ΔΟΣΕΙΣ)