Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εννοείς φοβερή τιμή για αυτά που προσφέρει έτσι?

Πέρασα μια βόλτα από μια κοντινή ΗΑ και από έναν έλεγχο που έκαναν στις αποθήκες είδαν ότι δεν υπάρχει ούτε ένα κομμάτι. Ότι βρείτε θα είναι το μοναδικό κομμάτι που έχει το κάθε κατάστημα και είναι εκθεσιακό. Κατά τα λεγόμενα τους τα εκθεσιακά του συγκεκριμένου μοντέλου έχουν 0 ώρες λειτουργίας.
Αυτά για όσους ενδιαφέρονται για την προσφορά

δεν ξερω που πηγες, λογικα τις εχουν στα κεντρικα στις αποθηκες τους στην Αθηνα, γιατι ζητησα να την παραλαβω απο το καταστημα στα Γιαννενα και μοθ ειπαν σε 3-4 μερες , γιατι θα την φερουν απο Αθηνα!

απο την αλλη η τιμη ειναι πολυ κατω... λετε οντως να εβγαλαν προσφορα μονο για τα εκθεσιακα μοντελα?

Κατά τα λεγόμενα τους τα εκθεσιακά του συγκεκριμένου μοντέλου έχουν 0 ώρες λειτουργίας.

Εκθεσιακά κομμάτια με 0 ώρες λειτουργίας .... για να πάρουν αέρα τις έβγαλαν από το κουτί ?

Όποιος την πάρει ας τσεκάρει ώρες λειτουργίας.

το θεμα ειναι , αν ολοκληρη η προσφορα τους βασιζεται σε εκθεσιακα μοντελα η απλα θα προσπαθησουν μεσα σε ολα να πασαρουν και αυτα? μου κανει αρκετα περιεργο να εβγαλαν προσφορα, που να την διαφημιζουν και στην τηλεωραση και να την βαζιζουν μονο στα εκθεσιακα τους μοντελα....

Ότι μου είπαν σας λέω. Ζήτησα να δω την τηλεόραση σε λειτουργία άλλα μου είπαν επειδή είναι μεγάλη η ζήτηση την έβγαλαν από το ράφι και την έβαλαν στην είσοδο με το διαφημιστικό χαρτάκι των 999 . Τους ενημέρωσα ότι με ενδιαφέρει για αγορά και μάλιστα μου έκαναν και 6 άτοκες πάνω σε αυτήν την τιμή και περίμενα 10 λεπτά να βρουν κάποια σφραγισμένη στις αποθήκες (μέσω υπολογιστή έγινε η αναζήτηση) ή σε κάποιο άλλο μαγαζί.
Δεν βρήκαν τίποτα και μου είπαν ότι το πρωί είχαν έρθει 100 κομμάτια στις αποθήκες και στις 19:00 που πήγα εγώ δεν υπήρχε τίποτα. Το κάθε κατάστημα είχε πάρει 1 κομμάτι και το δικό τους ήταν αυτό μπροστά που σας είπα προηγουμένως.
Σήμερα θα πάω και σε άλλο κατάστημα να διασταυρώσω τα λεγόμενα τους. Και εμένα μου έκανε εντύπωση που κάνουν διαφημιστική καμπάνια για 100 κομμάτια+εκθεσιακά.

Ότι μου είπαν σας λέω. Ζήτησα να δω την τηλεόραση σε λειτουργία άλλα μου είπαν επειδή είναι μεγάλη η ζήτηση την έβγαλαν από το ράφι και την έβαλαν στην είσοδο με το διαφημιστικό χαρτάκι των 999. Τους ενημέρωσα ότι με ενδιαφέρει για αγορά και μάλιστα μου έκαναν και 6 άτοκες πάνω σε αυτήν την τιμή και περίμενα 10 λεπτά να βρουν κάποια σφραγισμένη στις αποθήκες (μέσω υπολογιστή έγινε η αναζήτηση) ή σε κάποιο άλλο μαγαζί.
Δεν βρήκαν τίποτα και μου είπαν ότι το πρωί είχαν έρθει 100 κομμάτια στις αποθήκες και στις 19:00 που πήγα εγώ δεν υπήρχε τίποτα. Το κάθε κατάστημα είχε πάρει 1 κομμάτι και το δικό τους ήταν αυτό μπροστά που σας είπα προηγουμένως.
Σήμερα θα πάω και σε άλλο κατάστημα να διασταυρώσω τα λεγόμενα τους. Και εμένα μου έκανε εντύπωση που κάνουν διαφημιστική καμπάνια για 100 κομμάτια+εκθεσιακά.

οποτε εχω ελπιδες... Γιατι την παραγγελεια μου την εκανα της 12:30 χτες το μεσημερι, και ελπιζω να μην ειχαν εξαντηθει ακομα και να μου στειλουν σφραγησμενη

Σιγα μην εκανε η Η.Α. προσφορα σε 100 κοματια ............:flipout:, προσθεστε τα μαγαζια βαλτε και κανα 4-5 στοκ απο αποθηκες και βουαλα.

Κοιταξτε τις ωρες μοναχα και επιτοπου για να μην μπειτε σε περιπετειες αν και δεν βλεπω να τις γλυτωνουν καποιοι με την συγκεκριμενη αλυσιδα .
Μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι στην προκειμενη περιπτωση:flipout:

Οουου γιες + οτι απλα πουλανε μουρη + οτι χωρανε ποιο ευκολα σε κατι τσιμα -τσιμα επιπλα και βρισκεις και ευκολοτερα δικαιολογια στην κυρα να χτυπησεις την 40αρα η οποια "δενει " με το σαλονι .

:flipout::flipout: H τιβι που ξεκινησε πασχαλιατικα στο 2χιλιαρο + ............τωρα στο καλαθι .
Αντε μετα να μην παρεμεινης στο "κομμα " με αυτα που γινοντε .
Βεβαια η συγκεκριμενη προσφορα σημερα ειναι αυριο δεν ειναι , αλλα οτι και να πεις δεν μπορεις με τιποτα να χωνεψεις οτι την πηρες στα 1900 και ηταν προσφορα .

Ε όχι και στο καλάθι 1360 ευρώ! ΗΜΑΡΤΟΝ!

Εκτός κι αν σου τρέχουν απ'τα μπατζάκια φίλε smoothbore!

Πάντα φιλικά
Γιάννης

Σχημα λογου φυσικα και στα πατζακια μου τα μονα που τρεχουν ............ειναι οι φοδρες γιατι ειναι μονιμα αδειες .
Μιλαμε για το μοντελο που πριν τη νεα HDoφουρνια ηταν το 2ο κορυφαιο , ασχετα αν καποια μοντελα αρεσκονταν στον "αγγλικο " ουρανο .
700 ευρω σχεδον κατω σε 4 μηνες !!! :violent-smiley-030:
Τι να πει και ο αλλος που την αγορασε και βλεπει σε χρονο ρεκορ να απαξιωνοντε τοσο πολλυ τα χρηματα του ?

ΥΣ
Για οσους ενδιαφεροντε ελαβα (σαν πελατης) email σημερα οτι η 42αρα η PHILIPS PFL9732 ξαναβρισκετε σε στok

Αγαπητοί πελάτες και χρήστες του electroptica.gr
σας ενημερώνουμε ότι παραλάβαμε στις αποθήκες μας την τηλεόραση PHILIPS 42PFL9732 γιαντην οποία πολλοί από εσάς μας είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η τελική τιμή της ΜΕ τον ΦΠΑ και με τα έξοδα αποστολής είναι 2024ευρώ. Πιθανόν να μην προλάβουμε να την περάσουμε στο σύστημα. Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε , επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] με θεμα "Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την 42PFL9732", δηλώστε μας το όνομα σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και εμείς άμεσα θα σας τηλεφωνήσουμε για την εξέλιξη της διαδικασίας. Σας ενημερώνουμε ότι η τιμή ισχύει μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων.

Αυτα

Last edited:

Σχημα λογου φυσικα και στα πατζακια μου τα μονα που τρεχουν ............ειναι οι φοδρες γιατι ειναι μονιμα αδειες .
Μιλαμε για το μοντελο που πριν τη νεα HDoφουρνια ηταν το 2ο κορυφαιο , ασχετα αν καποια μοντελα αρεσκονταν στον "αγγλικο " ουρανο .

:worshippy::flipout: