Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τελικά έτσι όπως νοιώθετε την αγορά πιστευετε οτι από οικονομικής άποψης είναι το ίδιο να αγοράσω τώρα , λίγο πρίν, κατά την διάρκεια ή μετά τις γιορτές.

Τελικά έτσι όπως νοιώθετε την αγορά πιστευετε οτι από οικονομικής άποψης είναι το ίδιο να αγοράσω τώρα , λίγο πρίν, κατά την διάρκεια ή μετά τις γιορτές.

Δε "days after" ασυζητητι εφοσον εχεις να κανεις τη δουλεια σου και εφοσον το μοντελο που θες κυμαινετε γυρω στο 2χιλιαρο ( για να αξιζει ο κοπος της αναμονης η εστω να βαλεις 12 ατοκες π.χ. )

Για το που μπορει να κυμανθει η αγορα το βλεπεις στα site του εξωτερικου που οι τιμες ειναι ποιο χαμηλες για τους " ψωροευρωπαιους " , μην κοιτας εμας που μας περισευουν .:fahne90:

Βεβαια αν βρεις το μοντελο που θες νωριτερα σε τιμη καλη το χτυπας χωρις
" μα μου σου του " ( καλη ωρα πρωην υποψηφιοι κατοχοι της 40D3000).
H F86 παιζει εξω απο 1550 περιπου και τον ανηφορο Τωρα .
Στην philps 42PFL9732D ομως ...........εχουμε εμεις απο τις χαμηλοτερες τιμες με τον Λαρισαιο στα 2024ευρω !!!

ρε παιδια,,

να ρωτησω κατι???
Αυτο το site to electropica ειναι αξιοπιστο?
Πολυ χαμηλες τιμες βρησκω,ιδιαιτερα στισ sony??

Τι εγγυηση εχουν οι sony μεσα απο το site αυτο?

επισης θα ηθελα να ρωτησω αν αξηζει να παρω τη 40V3000 αντι της 40w2000!!!Η διαφορα τους σε αυτο το site ειναι περιπου στα 200 ευρω! εσεις τι προτεινετ??αξηζει??

Last edited:

ρε παιδια,,

να ρωτησω κατι???
Αυτο το site to electropica ειναι αξιοπιστο?
Πολυ χαμηλες τιμες βρησκω,ιδιαιτερα στισ sony??

Τι εγγυηση εχουν οι sony μεσα απο το site αυτο?

Απ οσους εχουν ψωνισει παντος κανενας δεν εμφανιστηκε στην Ανιτα πανια και στα παρατραγουδα .

Οσο για τις εγγυησεις ειναι ολες των Ελληνικων αντιπροσωπειων.

Το μενου του μαγαζιου περιλαμβανει αρκετα συχνα "χτυπηματα κατω απο τη μεση" σε sony και τωρα τελευταια και σε philips .
Για samy αστο καλυτερα
Οσο για τις τιμες ειναι μεν χαμηλες σε καποια μοντελα ΑΛΛΑ παντα μετρητα (μην ξεχνιωμαστε)

Απ οσους εχουν ψωνισει παντος κανενας δεν εμφανιστηκε στην Ανιτα πανια και στα παρατραγουδα .

Οσο για τις εγγυησεις ειναι ολες των Ελληνικων αντιπροσωπειων.

Το μενου του μαγαζιου περιλαμβανει αρκετα συχνα "χτυπηματα κατω απο τη μεση" σε sony και τωρα τελευταια και σε philips .
Για samy αστο καλυτερα
Οσο για τις τιμες ειναι μεν χαμηλες σε καποια μοντελα ΑΛΛΑ παντα μετρητα (μην ξεχνιωμαστε)

Μετρητα πως??Γινεται αντικαταβολη???

Εσυ ποια θα επαιρνες την 40v3000 η την 40w2000

ευχαρηστω για τη βοηθεια

Δε "days after" ασυζητητι εφοσον εχεις να κανεις τη δουλεια σου και εφοσον το μοντελο που θες κυμαινετε γυρω στο 2χιλιαρο ( για να αξιζει ο κοπος της αναμονης η εστω να βαλεις 12 ατοκες π.χ. )

Η αλήθεια είναι ότι δεν εχω, αλλά λέω μιας και έχω σταμπαρει την sony 40V3000 μπας και κάνω λίγη υπομονή και με λίγο σπρώξιμο καταφέρω την 46V3000:smile::smile:

lancias, οι Geo και Rivers ειναι ποιο αρμοδιοι στα sonyκα δεδομενα περιμενε θα φανουν οπου ναναι .

thodoris_p Δεν φτανει που θα τα "φτιαξεις" με καινουργιο μωρο .........θες και τα βυζια σιλικονατα ετσι ?:flipout:

Καλα κανεις παντος γιατι μοιραια καποια στιγμη θα αρχισουν την κατω βολτα οι τιμες.

thodoris_p Δεν φτανει που θα τα "φτιαξεις" με καινουργιο μωρο .........θες και τα βυζια σιλικονατα ετσι ?:flipout:

Καλα κανεις παντος γιατι μοιραια καποια στιγμη θα αρχισουν την κατω βολτα οι τιμες.[/quote]

Με παρεξήγησες!!!!!!!!........εγώ για τον γιο μου ενδιαφέρομαι που σε λίγα χρόνια (3 τουλάχιστο) θα ζητάει PS3,4,5.......:smile::smile::smile: οσο για τα βυζιά τα σιλικονατα ειναι το μονο ειδος που κυκλοφορει σημερα στην TV.:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εγώ θέλω την τηλεόραση Harvard που αναφέρθηκε πιο πριν ή αν έχει τελειώσει θα ήθελα κάτι σε Yale ή Oxford !!:flipout::flipout:

Ευχαριστώ..:firstprize:

Απ οτι φαινετε , αρεσκεσε στα " χαμηλα βαρομετρικα " αλλα μην ανυσηχεις μια απ ολες τις W2000 μπορει να γινει δικη σου ,κοιτα ομως μην παρεις καμμια απο Σκωτια μερια .:flipout:

Pantos perimena polu megalitero ntoro me tin prosfora tis ilektronikis athinwn me tin 46v2000 sta 999 euro, kai mou kanei entiposi pou den sizitithike katholou. telos panton tin paraskevi pou tha tin paralavw tha sas grapsw kai 2 pragmatakia

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Θα την έπαιρνα και εγώ την 46V2000, αλλά δεν την πρόλαβα :mad: Εξαφανίστηκε από την πρώτη μέρα. Μόνο στου Ρέντη (πάνω από το Carrefour) είχε μείνει ένα εκθεσιακό (εντελώς αποσυνδεδεμένο), αλλά δεν το ρισκάρισα. Δεν μπορεί, όλο και κάτι παρόμοιο θα "σκάσει" μέσα στο επόμενο δίμηνο, για να αντικαταστήσω την πολυαγαπημένη μου Matchline 33PT9101, της οποίας η λάμπα πνέει τα λοίσθια... :bigcry:

Last edited:

ποιο μαγαζί έχει την καλύτερη τιμή για την samsung le40f86b εδώ στην Ελλάδα γιατι το σκρουτζ δεν έχει όλα τα καταστήματα και στα media markt την βρίσκω ακόμα πιο φθηνά. ξέρει κανείς???

δες :2thumb22sup:στις αγγελιες στις προσφορες καταστηματων

40F86-------1829E

Last edited:

egw tin parelava simera tin 46v2000. Protes entiposeis polu thetikes...

dio erwtiseis mono...

pos mporw na mpw sto service menu?

kai an exete ruthmiseis gia veltisti ikona gia to sigekrimeno modelo.

Με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι δεν θα παραδώσουν αύριο, αλλά από τετάρτη όταν παραλάβουν στοκ στις αποθήκες τους.....

Φρέσκια - φρέσκια πρωινη προσφορά από το Media Markt (καλά νυχτιάτικα τα μοιράζουν?) PANASONIC 42PX7 799!!!

Φρέσκια - φρέσκια πρωινη προσφορά από το Media Markt (καλά νυχτιάτικα τα μοιράζουν?) PANASONIC 42PX7 799!!!

ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ

TH-42PV7 όχι TH-42PX7

Διαφορές?

Η PV7 δεν έχει ενσωματωμένο DVB-T !!!

Κοιτάξτε το δικό μου ....

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1033611

&

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1033638

ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ

TH-42PV7 όχι TH-42PX7

Sorry ρε παιδιά , αλλά κοίταξα το φυλλάδιο στις 6.30 που έφυγα από το σπίτι.
Με τη τσίμπλα στο μάτι......