Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Βλέπω ότι ο Κωτσόβολος προσφέρει έκτωση 15% σε όλες τις LED για αυτή την εβδόμαδα.

Προφανώς δεν νομίζω να προκείται για εκθεσιακό κομμάτι.

Τη Sony KDL40EX710 τη δίνει με τιμή 934 Ευρώ.

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10076341&cmicc=skroutz

Ποια απο τισ 2 θεωρείται καλύτερη?

Που ακριβώς είδατε οτι έχει έκπτωση 15% στις τηλεοράσεις ο Κωτσόβολος αυτή την εβδομάδα;Πριν 2 ώρες ήμουν εκεί και δεν μου είπαν τίποτα.
Όσο για τη C6500 η τιμή 849,20 είναι για online αγορά απο το internet.Αν πας στο κατάστημα 999 θα στη δώσουν.Το ξεχωρίζει και στη σελίδα τους.
Εκτός και αν εσένα σου είπαν άλλα και άλλα εμένα.

Οι τιμές που ανέφερα είναι για αγορές απο Internet.

Η μειώση πιστεύω έχει περαστεί και ατις αγορές απο το Internet αλλά και απο το κατάστημα.

Η διαδικασία αγοράς απο το Internet ειναι σχετικά απλή διαδικασία για το συγκεκριμένο καταστημα.

@βαγγελη παρε τηλεφωνο σε καποιο καταστημα. Πχ Αθηνα, Καμπερης:2thumb22sup:

Παρήγγειλα μέσω online συστήματος του Κωτσόβολου την Samsung UE40C6500, απο 999 τιμή καταστήματος την πήρα 850 και μέσω δανειοδότησης 36 μήνες άτοκα με 23.5 το μήνα.:music-smiley-005:
Το κουλό είναι οτι η έκπτωση σε online αγορά αποσύρθηκε πλέον απο το site τους http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10051661, οπότε στο τσακ πρόλαβα :firstprize:

στις θεσσαλονίκης τα καταστήματα πήρα εγώ τηλέφωνο κ στα 2 μου είπαν να πάρω τηλ αύριο, το άλλο δεν την είχε κ το άλλο 750ε λέει...Αν μάθει κανένας περισσότερα να ενημερώσει.:)

Έχει το amazon τι 50s20 800euro...Αλλά έχει εγγύηση εληνικής αντιπροσωπείας?Η θα πρέπει να φύγει εξωτερικό σε περίπτωση βλάβης?
Έχει αγοράσει κάποιος άλλος τόσο μεγάλο αντικείμενο απο εξωτερικό?
Φοβάμαι και για την μεταφορά....

Έχει το amazon τι 50s20 800euro...Αλλά έχει εγγύηση εληνικής αντιπροσωπείας?Η θα πρέπει να φύγει εξωτερικό σε περίπτωση βλάβης?
Έχει αγοράσει κάποιος άλλος τόσο μεγάλο αντικείμενο απο εξωτερικό?
Φοβάμαι και για την μεταφορά....

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις είναι να πάρεις την Samsung εδώ και να ρωτήσεις. Γιατί απ'το amazon θα σου πούνε σίγουρα πως ισχύει. Ρώτα το amazon αν δίνουν χαρτί που να γράφει διεθνής εγγύηση.

Αν η μητρικη εταιρεια εχει Η ΙΔΙΑ την αντιπροσωπια στη χωρα μας τοτε 99% σε καλυπτει, και γενικα τετοιες εταιρειες διαφημιζουν την πανευρωπαϊκη/παγκοσμια εγγυηση τους. Παραδειγματα ειναι ας πουμε οι Dell / BenQ / NEC.

Αλλα αν υπαρχει τριτος αντιπροσωπος, τοτε ουσιαστικα κανει οτι θελει αυτος ακομα και αν ισως ειναι υποχρεωμενος να σε καλυψει. Οποτε ΔΕΝ θα σε καλυψει γιατι το χρησιμοποιει σαν εκβιασμο ωστε να σε ωθησει να αγορασεις απο εδω (και να καταληξουν λεφτα και στην τσεπη του), και αν τυχον το κυνηγησεις με τη μητρικη εταιρεια και μετα απο κοπο ΙΣΩΣ κανεις τη δουλεια σου (αν του βαλουν χερι απο τη μητρικη) αλλα δε θα πονταρα σε αυτο...

Για την 50S20 που λες, η Panasonic δυστυχως δεν εχει η ιδια την αντιπροσωπια εδω, μαλιστα εχει αλλαξει και 2-3 χερια την τελευταια δεκαετια μεχρι να καταληξει πριν 3 χρονια στην Intertech. Οποτε αν θες κανε ενα τηλεφωνο, αλλα λογικα θα αρνηθουν να σε καλυψουν.

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αν είναι τέτοιο μπλέξιμο....Περιμένω να βρω κάποια προσφορά απο Ελλάδα...

Η 40c653 ειναι το ιδιο μοντελο με τη γνωστη c650; Εχει τα ιδια χαρακτηριστικα δηλαδη;

Προσφορά εβδομαδας απο mediamarkt Πυλαίας (δεν ξερω αν είναι παντού) lcd
Philips 32PFL5405H 32'' στα 349 ευρώ

Επίσης σε Κοτσώβολο και Electroworld η λίγο ποιο "ασχημη" led Philips 32PFL5605H 32'' στα 395 ευρώ

και τα 2 μοντέλα είναι στα 100 Hz

kostas5579 said:
Ακριβώς η ίδια είναι, μόνο σχεδιαστικά διαφέρει, να μη σου πω πως είναι και πιο ωραία.

Εγώ πάντως είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι την χτύπησα την ρουφιάνα!!!!!

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Eγω θα μπορέσω να ανέβω-κατέβω 5 η 8 του μηνός δεν βλέπω να προλαβαίνω.....

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Eγω θα μπορέσω να ανέβω-κατέβω 5 η 8 του μηνός δεν βλέπω να προλαβαίνω.....

Εγώ πάντως που τους πήρα το πρωί τηλέφωνο μου είπαν πως τους είχαν μείνει 15 κομμάτια. Τώρα δεν ξέρω τι θα έχει μείνει μέχρι τότε.