Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αυτη τη στιγμη στις 40-42 '' στα 1000 ευρα, ποια ειναι η καλυτερη λυση?

1. Σε lcd
2. Σε plasma

??
Σε 40 -42 και 1000ρικο υπαρχει μονο σε πλασμα "καλυτερη" η γνωστη τριπλαρω και σκοραρω , μια philips 5 σειρα ( δεν θυμαμε ποια ) και δεν ξερω τι αλλο εχουν υποψιν οι " εκτελεστες"
Σε LCD σιγουρα μια ειναι η samy 40R86 .
??= χρειαζετε παραπανω απο 1000ρικο για 40 Lcd με "αγωνιστικες καταβολες"

Σε 40 -42 και 1000ρικο υπαρχει μονο σε πλασμα "καλυτερη" η γνωστη τριπλαρω και σκοραρω , μια philips 5 σειρα ( δεν θυμαμε ποια ) και δεν ξερω τι αλλο εχουν υποψιν οι " εκτελεστες"
Σε LCD σιγουρα μια ειναι η samy 40R86 .
??= χρειαζετε παραπανω απο 1000ρικο για 40 Lcd με "αγωνιστικες καταβολες"

Καλή περίπτωση φαίνεται (σύμφωνα με το φυλλάδιο απο τα Public που έπεσε στα χέρια μου) η LG PC55 στις 50 ίντσες φτάνει περίπου στο χιλιάρικο....δίνουν -20% αυτό το Σάββατο και 12 άτοκες δόσεις..

Στο makro.
LG plasma 50´´ 999eur. + ΦΠΑ και σε 6 Άτοκες.
Πλάκα μας κάνουν….

Και αν φανταστεί κανείς ότι πριν απο 2-3 χρόνια αυτή η διάσταση κόστιζε κοντά στα 15.000 Ευρώ....

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Toshiba 37" X-3030 (Full HD) + E1 (HDDVD) + 6 ταινίες = 1299 Ευρώ...

Mediamarkt από σήμερα...

Επισης η Toshiba X-3030 (42 ιντσες) Full HD 1299 Ευρώ (μόνη της)

Στο Media Markt (Λαρισας τουλαχιστον) εχει την 40W2000 στα 999 ! Εχουν ακομα 5 τεμαχια. Οποις ψηνεται.....

Sony Bravia KDL-46T3500 1849 E. Eίναι καλή τιμή; Το πλαίσιο έχει την ίδια με ps3 στα 2449. Είναι καλή η KDL-46T3500; Τι γνώμη έχετε;

Μόνο σκέτη λόγω της φοβερής τιμής.Για 2449 πάρε την 46W3000 σκέτη που είναι πολύ καλύτερη

Γειά σας παιδιά και απο μένα.

Είμαι και εγω στο ψάξιμο για tv στο σαλόνι και βέβαια στα μαχαίρια με την σύζυγο σχετικά με τις ιντσες. Τέλος πάντων. Στο ψητό και αργότερα θα εξηγήσω παρισσότερα.

Πήγα σήμερα στον τοπικό ράδιο κορασίδη (Αρτα) και έχουν προσφορά 10% μείον στην τιμή που αναγράφεται και 24 άτοκες δόσεις στο ποσό μετά την έκπτωση. Ολα καλά μέχρι εδω αλλά.....

Ρωτάω για Sony KDL 40s2530 1165 ευρώ και απο skroutz eshop 849 ευρώ,
Samsung LE40s86b στα 1170ευρώ ενω απο shop21 899ευρώ

οσο για την panasonic δεν την δουλεύουν καθόλου και μάλιστα η πωλήτρια με ενημέρωσε να μην μπλέξω για όπως έχει ακούσει η αντιπροσωπεία έκλεισε!!!!!

Συμπέρασμα: Αυτές είναι εκπτώσεις!

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

οσο για την panasonic δεν την δουλεύουν καθόλου και μάλιστα η πωλήτρια με ενημέρωσε να μην μπλέξω για όπως έχει ακούσει η αντιπροσωπεία έκλεισε!!!!!

:worshippy: :worshippy: :worshippy:

:flipout::flipout::flipout::worshippy:

Γειά σας παιδιά και απο μένα.

Είμαι και εγω στο ψάξιμο για tv στο σαλόνι και βέβαια στα μαχαίρια με την σύζυγο σχετικά με τις ιντσες. Τέλος πάντων. Στο ψητό και αργότερα θα εξηγήσω παρισσότερα.

Πήγα σήμερα στον τοπικό ράδιο κορασίδη (Αρτα) και έχουν προσφορά 10% μείον στην τιμή που αναγράφεται και 24 άτοκες δόσεις στο ποσό μετά την έκπτωση. Ολα καλά μέχρι εδω αλλά.....

Ρωτάω για Sony KDL 40s2530 1165 ευρώ και απο skroutz eshop 849 ευρώ,
Samsung LE40s86b στα 1170ευρώ ενω απο shop21 899ευρώ

Mην μπλεκεις με μπακαληδες.Αγορασε καποια που σου αρεσει απο το πλαισιο να ξεμπερδεψεις ηρεμα και ωραια.Νομιζω κανουν και ατοκες.

Μια απορία (για αρχή εννοώ).

Η TH-42PX7 γιατί δεν εμφανίζεται στην Ελληνική ιστοσελίδα της εταιρείας;;
Είναι το μοντέλο στο οποίο θα καταλήξω (λόγω τιμής) εαν βέβαια δεν μου πείτε πως η sony KDL-40s2530 ή η Samsung LE40s86b ή η Philips 42PFP5532 είναι καλύτερες.:BXVZCBXZ6:

H px7 ειναι καλυτερη απο αυτες.Η philips ισως παιζει το ιδιο καλα αλλα τοσο ανθεκτικο πλασμα πανελ σαν της panasonic δεν υπαρχει...

Μια απορία (για αρχή εννοώ).

Η TH-42PX7 γιατί δεν εμφανίζεται στην Ελληνική ιστοσελίδα της εταιρείας;;
:BXVZCBXZ6:

επειδη εκλεισε:flipout:

υ.γ συμβαινει συχνα αυτο,τωρα γιατι?
προφανως καποιος δεν εκανε τον κοπο να την ανεβασει.

Ρε παιδια ενας ενας....με ενδιαφερει μια καλη lcd 32αρα για τηλεοπτικο σημα με ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη..πειτε μου εως 700ε το πολυ τι μπορω να χτυπησω απο προσφορα.αν βεβαια βρεθει και καμια 42αρα καλη πλασμα δεν με χαλαει

Ρε παιδια ενας ενας....με ενδιαφερει μια καλη lcd 32αρα για τηλεοπτικο σημα με ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη..πειτε μου εως 700ε το πολυ τι μπορω να χτυπησω απο προσφορα.αν βεβαια βρεθει και καμια 42αρα καλη πλασμα δεν με χαλαει

Koιτα 3 posts επανω απο το δικο σου.:idea: