Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

επειδη εκλεισε:flipout:

υ.γ συμβαινει συχνα αυτο,τωρα γιατι?
προφανως καποιος δεν εκανε τον κοπο να την ανεβασει.

Εψαξα εψαξα αλλα δεν την βρήκα πουθενά ουτε στο Ελληνικό site ουτε και στο global.
Περίεργα πράγματα.
Τέλος πάντων.
Εαν εχει κάδρο 16:9 , είσοδο για σύνδεση με υπολογιστή και μου πει ενας κάτοχος της TH-42PX7 (και οχι της TH-42PX70) οτι είναι ευχαριστημένος απο την εικόνα της εεεεεεε τότε να την πάρω!!!!

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν είναι λίγο όμως η 1 μόνο είσοδος HDMI που έχει η 42PX7? Εδώ τα νέα μοντέλα που θα βγουν φέτος σε λίγο καιρό φοράνε 4 HDMI!!!!

Φυσικα και ειναι λιγο το 1 HDMI. Τουλαχιστον 2 χρειαζεσαι (για νορμαλ περιπτωση)
Η ερωτηση ομως ηταν για τον ψηφιακο δεκτη και οχι προταση αγορας.

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ηρεμήστε ρε παιδιά τόσα HDMI hub υπάρχουν και να μην σχολιάσω για το ψηφιακό tuner που πλεόν βρίσκεις κάτω από 50Ε έναν

ολα σε ενα....νοικοκυρεμενα ειναι παντα το καλυτερο,να μην γεμιζουμε και το σπιτι συσκευες

ολα σε ενα....νοικοκυρεμενα ειναι παντα το καλυτερο,να μην γεμιζουμε και το σπιτι συσκευες

...και καλώδια και καλώδια... -bye-

... και απωλειες στην ποιοτητα της εικονας -bye-

...και καλώδια και καλώδια... -bye-

μην μου τα θυμιζετε γιατι φτανουν τα καλωδια του pc,πολλυ αντιαισθητικα αν δεν εχεις καπου να τα χωσεις οπως εγω :bigcry:

Φανταζομαι να μην σου απαντησει σχετικα ο smoothbore :flipout: :flipout:

την εχω ετοιμη την ανταπαντηση αλλα ειναι μακρυα

smoothbore .......που εισαι?:flipout::flipout:

θα το κανουμε παλι εδω του ....Λαζοπουλου

Last edited:

τα χαρακτηριστικά της λένε οτι έχει (η οχι;;;;)

εαν δεν εχω στραβωθει,οχι δεν εχει ψηφιακο δεκτη.και με ενδιαφερει αμεσα διοτι θα μπει σε τοιχο υπνοδωματιου η τιβι.αν παρω εναν εξτρα που θα τον βαλω???με πιανεις?

Τα θελει ο
images
η εμενα μου φαινετε ?

εαν δεν εχω στραβωθει,οχι δεν εχει ψηφιακο δεκτη.και με ενδιαφερει αμεσα διοτι θα μπει σε τοιχο υπνοδωματιου η τιβι.αν παρω εναν εξτρα που θα τον βαλω???με πιανεις?

H PX-7 EXEI ψηφιακο δεκτη.