Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η PV7 ρε παιδια αξιζει στα 700 ευρω που λετε? Η PX7 παιζει στα 830....αν η PV ειναι το προηγουμενο μοντελο (ενω πλεον αναμενεται το επομενο αρα συντομα 2 γενιες πισω) δε μου φαινεται καμια καλη ευκαιρια για 130 ευρω κατω...

Εκτος αν εχουν ουσιαστικα ιδια εικονα και ας αφησουμε τις γενιες και τις ιστοριες για τους τυπους που θελουν απλα να εχουν το τελευταιο που κυκλοφορει. Τι νομιζετε?

Επισης διαβασα για κατι προβληματα με γραμμες και αλλαγες panel....και προβληματιστηκα οφειλω να πω. Ηδη ειχα στο νου μου τον ψιλο-μπελα του burn-in, (για τα φιδια κλπ ενταξει δε μασαω ουτε με ενδιαφερει αφου δεν εινα ιμονιμη βλαβη να εμφανηστουν ακι σε 1-2 σκηνες). Απλα σκοπευω να αντικαταστησω την CRT του σαλονιου και εχω πειστει οτι αυτη η plasma θα ιεναι οτι κοντινοτερο σε ποιοτητα SD σηματος....αλλα δε φτανει που θα πρεπει να εκπαιδευσω την οικογενεια σχετικα με burn-in (και ο πατερας μου εχει την "κακη" συνηθεια να βαζει τις καθετες μπαρες στο 4:3 που εχουν ολα τα καναλια πλην ΣΚΑΙ) ...μη σκασει κανενα τετοιο προβλημα και φαω και ξυλο στο τελος...Γιατι αντε στα 2 χρονια εχεις εγγυηση...μετα? Η CRT δουλευει υπερωριες για 10ετιες :/

Τι εγινε, τελειωσαν οι προσφορες? Για πειτε αν μπορειτε οποιος ξερει προσφορες για 32αρα σε τιμη κατω απο 500 ? Επειδη σε καμμια βδομαδα θα εχω τα λεφτα να την παρω δωρο, ψαχνομαι...

Είδα σήμερα τη Samsung 32S81 στο carredour με 519 Ευρώ...Πολύ καλή τιμή...

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για TV 40'' full HD 100Hz

Καλησπέρα σε όλους.
Ξέρει κάποιος για εκπτώσεις στις τηλεοράσεις:
Samsung LE40F86
Philips 42PFL9732 -9632
Sharp 42XL2E
Sony 40X3000-3500
Toshiba 42Z3030

thanks

Σήμερα έσκασε από σπίτι νέο φυλλάδιο Mediamarkt με πρώτη μούρη την Philips LCD 32 PFL 7762D στα 799 από 999 (και καλά). Είπα να το γράψω μπας και ενδιαφέρει κανένα.

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για TV 40'' full HD 100Hz

Καλησπέρα σε όλους.
Ξέρει κάποιος για εκπτώσεις στις τηλεοράσεις:
Samsung LE40F86
Philips 42PFL9732 -9632
Sharp 42XL2E
Sony 40X3000-3500
Toshiba 42Z3030

thanks

Δες στο www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=21564 που έχω ένα excel με τιμές από το Σαββάτο για τις 40άρες. Μάλλον θα σε βοηθήσει λίγο

Βασικα σημερα ειδα σε φυλλαδιο του Carrefour οτι απο αυριο εχει προσφορα την LG 32LC56 ΣΤΑ 499 (με επιπλεον εκπτωση 5 απο κουπονι που υπαρχει πανω στο φυλλαδιο, οποτε μιλαμε για 494 :fahne90::fahne90::fahne90:). Πολυ καλη προσφορα μιας και εχει και ψηφιακο tuner...

Βασικα σημερα ειδα σε φυλλαδιο του Carrefour οτι απο αυριο εχει προσφορα την LG 32LC56 ΣΤΑ 499 (με επιπλεον εκπτωση 5 απο κουπονι που υπαρχει πανω στο φυλλαδιο, οποτε μιλαμε για 494 :fahne90::fahne90::fahne90:). Πολυ καλη προσφορα μιας και εχει και ψηφιακο tuner...

Μην την περασεις απο το μαναβικο με τις μπανανες μονο ..........γιατι βουταει:flipout::flipout:

καλησπερα και απο μενα.μια ερωτηση:
επειδη ειμαι μεταξυ της samsung le32s81 kai le32r86,η διαφορα στις επιδοσεις δικαιολογει την διαφορα των 150 (549 η πρωτη απο πρακτικερ και 699 απο πλαισιο η δευτερη)?
δηλαδη θα το μετανιωσω αν παρω την s81 ή το μονο μειονεκτημα ειναι η μη παρουσια ψηφιακου tuner?
βασικα προοριζετα για παρακολουθηση δορυφορικης και καναλιων hdtv.
ευχαριστω

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Toshiba HD-E1 HD DVD Player 109 Euro στο Public

Περιλαμβάνει καλώδιο HDMI + 3 Ταινίες HD Δωρο

review

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

review

Έχουν τόσες HDDVD απούλητες που μάλλον θα διαλέγεις ποιά θα πάρεις.... Κρίμα πάντως γιατί και από Blue Ray δεν κυκλοφορεί τίποτα!

Ε ρε καταντια .......
Απο κει που χαθηκαν ατελειωτες κιλοβατωρες στα σιλικονουχα τσιπ για το πιο απο τα 2 φορματ ειναι πιο μπενεφιταδικο απο το αλλο ............τωρα κοιτας ενα HD player και λες : φιλαρακ η με δινς το Casablanca πακετο με το ανεμοδαρμενα υψη η ............κρατα την προσφορα σου:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

review
Εγώ αν ήταν να πάρω πάντως θα έπαιρνα τον HD-ΕΡ30 στα 128 . Ένας φίλος μου που το πήρε μου είπε ότι ήταν με κάτι ταινίες δώρο (και μάλιστα νομίζω ότι μου είχε πει πάνω από 3 γιατί μου είχε κάνει εντύπωση) κι ας μην το αναφέρει στο site τους. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702736

Οι διαφορά του με το Ε1 είναι ότι το ΕΡ-30 είναι Full HD 1080p με HDMI 1.3 και υποστηρίζει 1080/24 ενώ το Ε1 είναι 1080i με HDMI 1.2 και δεν υποστηρίζει 1080/24