Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μόλις πήρα τηλ. σe ένα κατάστημα για να μάθω διαθεσιμότητα και χρόνο παράδοσης της παραπάνω LG.
Η δεσποινίδα ευγενέστατη μου απαντάει για χρόνο παράδοσης, αν τη φέρουν αυτοί, την ερχόμενη Τρίτη.
Η επόμενη ερώτηση προφανής. Υπάρχει ετοιμοπαράδοτη σε κάποιο μαγαζί για να περάσω να την πάρω?
"Να σας συνδέσω με τον πωλητή γιατί η τιμή αγοράς από το κατάστημα είναι διαφορετική"
Γνωστό αυτές τις μέρες το καθεστώς και περιμένω τον πωλητή να μου πει διαθεσιμότητα και την νέα προφανώς αυξημένη τιμή. Η απάντηση όμως με γύρισε 10 χρόνια πίσω.
"Δε μπορώ να δώσω τιμή μέσω τηλεφώνου" !!
"Μα έχετε site στο internet με ενημερωμένες τιμές. Πόση διαφορά μπορεί να έχουν με το κατάστημα? Γιατί θα πρέπει κάποιος να περάσει στην άλλη μερά της Αττικής για να μάθει μια τιμή, σήμερα στην εποχή του internet?"
"Είναι πολιτική της εταιρίας"!!
---
Φυσικά και μπορείτε να έχετε όποα πολιτική θέλετε κύριοι καταστηματάρχες αλλά μόλις χάσατε έναν πελάτη. Ακόμα και ίδια τιμή να την άφηνε και να μου έκανε κάτι καλύτερο από κοντά, είναι απαράδεκτο σήμερα να γυρίζουμε 15 μαγαζιά, να τρώμε μποτιλιάρισμα να καίμε "φθηνή" βενζίνη, να τρώμε τον λιγοστό χρόνο που έχουμε στο δρόμο για να βρούμε αυτά τα 5-10 διαφορά, γιατί για τόσα μιλάμε.
Συγνώμη που έκανα hijack το thread

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τσσσσ πολύ μπροστά τα ελληνικά καταστήματα λέμε...

Εγώ είδα ένα COOLERMASTER CM STACKER στο Πλαίσιο 99 ευρο και μου φάνηκε καλή τιμή (νομίζω είχε 150; ).
Ρωτάω έναν πωλητή και μου λέει ναι είναι "τρελή προσφορά" τελευταίο κομμάτι!

Γυρνάω σπίτι και σκρουτζάρω να δω τι παίζει: Και ως δια μαγείας βλέπω ότι όντως η τιμή του στο Πλαίσιο είναι 99 ευρο (φαίνεται τα σπρώχνουνε τώρα που ήρθαν τα καινούργια).

Ο πωλητής έβαλε την σάλτσα του για να πουλήσει...

Last edited:

Και εγώ δεν εχω ακουσει καλυτερη εδω στην Ελλάδα για την Α656

SAMSUNG 40A656 - 1580 ΚΑΛΟ ?

1599 την βρίσκεις στο skroutz . 1580 που ???
( θα μου πεις στα 19 ευρω κολλας).

Αλλα απ οτι καταλαβα σε δυο-τρεις μηνες θα παει στα 1200.

Το κακο ειναι οτι καιγόμαστε για αγορά μεχρι τέλος Μαιου λόγω EURO.

Στα media markt την βρήκα και την παραγγειλα προχθες....:BDGBGDB55:
Μου κάνει όμως εντύπωση γιατι σ αλλα μαγαζια η δεν την είχαν τιμολογήσει ακομα η μου έλεγαν 1700+...

Δεν νομίζω να κατ'εβει στα 1200 τόσο γρήγορα...Μόλις κυκλοφόρησε αυτο το μοντ'ελο...

Με τη Samy ποτε δεν ξερεις για ποσο θα λυθει το χειροφρενο και ποτε ........καλοριζικη -bye-

Εγω δινω μαχη με το γαμπρο μου που εχει αποσταση 3m. να παει να χτυπησει την Tosh XF355 την 46αρα ( και οχι 40αρα) απο δω
http://www.multirama.gr/multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=DigitalTVLCD26&cp_id=136639
γιατι με βαση την τιμη , ιντσαζ και με τον επομενο ανταγωνιστη να βρισκετε 350 ευρω χαιερ ...........το βαλιομανομετρο κολαει ταβανι και βρισκετε σε τιλτ mode.

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

πολυ ωραια αλλα πουλαει την 52x3500 5000 αντι 3500 -3600 ,για αυτο μου εκανε εντυπωση.

Τι να τσεκαρω?
Το μονο που του ειπα ειναι να ρωτησει αν ειναι εγγυηση Χελενικ ( που ειναι δεν ειναι το ιδιο κανει ,αλλα λεμε τωρα).
Η τιμη ειναι απιστευτουα για τετοια διασταση και μοντελο, για να μην πω οτι πρεπει ειναι η χαμηλοτερη σε ολη την Ευρωπη .-bye-

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τι να τσεκαρω?
Το μονο που του ειπα ειναι να ρωτησει αν ειναι εγγυηση Χελενικ ( που ειναι δεν ειναι το ιδιο κανει ,αλλα λεμε τωρα).
Η τιμη ειναι απιστευτουα για τετοια διασταση και μοντελο, για να μην πω οτι πρεπει ειναι η χαμηλοτερη σε ολη την Ευρωπη .-bye-

την τιμη φυσικα η οποια ειναι χωμα για 46"
τυχερος ο γαμπρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

την τιμη φυσικα η οποια ειναι χωμα για 46"
τυχερος ο γαμπρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φτανει να μην παρει τη 40ρα ................το καλοκαιρι θα του ξαναμιλησω:flipout:
Ηδη τον εχω χρεωσει μια μ@λ@κια που πηρε περυσι 32αρα και η γυναικα του ( δεν ειναι ξανθια αλλα θα επρεπε κανονικα) επεμενε τοτε για 26αρα το πολυ .
Του ειπα οτι λογο σχεδιασμου αμα της πει οτι ειναι 42αρα δεν θα καταλαβει τιποτα ..........φτανει να μην δει την κουτα γιατι ξερει να διαβαζει η ατιμη:flipout::flipout:
Σοβαρα τωρα αυτη τη στιγμη πρεπει να ειναι το πιο Hot deal της αγορας σε αυτο το ιντσαζ η συγκεκριμενη , ουτε την 40W3000 δεν παιρνεις τοσο γιατι θελει καποια ψιλα παραπανω .