Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

τιποτα ..........φτανει να μην δει την κουτα γιατι ξερει να διαβαζει η ατιμη:flipout::flipout:

ε ...και εσυ τωρα!
ειναι προβλημα η κουτα?
δεν νομιζω-bye-

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

τσαμπα ειναι απλα να σιγουρευτεις οτι δεν θα εχουμε φαινομενα Η.Α.

Δυσκολο το βλεπω να ειναι Demo τα κοματια γιατι πρεπει να τα εβαλε τωρα το Πασχα , δεν νομιζω να τις ειχε καν πριν.
Τωρα αν ειναι εισαγωγη δικια του π.χ. θα το μαθουμε συντομα.

Tελικα μουφα ολκης η προσφορα του Μουλτιραμα με τις Toshiba , κατι σε στυλ δινω τσαμπα αυτο που δεν εχω και ουτε μπορω να σου παραγγειλω:flipout: .........αθανατη γκριχελαντ

Με πηρε κουνιαδος ( το γαμπρος ηταν λαλακια ,κουνιαδος μου ειναι ο ανθρωπος) τηλεφωνο και μου ειπε τα καθεκαστα :
Δεν υπαρχει.........δεν ξερω αν θα την ξαναφερουμε.........και γκουχουμ γκουχουμ.
του ειπα και γω να παει σ ενα φαρμακειο και ν αγορασει αναλογο χρωμα σε προφυλακτικο ( που να τρεχει τωρα να βρει μπλε χρωμα για να βαψει τις λουτσες ? ) και να το ξανακοιταξουμε σε σοβαροτερα καταστηματα .
Απλα εμηνερωνω μην κανει κι αλλος ορεξη .........και πεθανει απο ασιτια.

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

καλα να παθεις....αααααχ ......το ευχαριστηθηκα:flipout::flipout:

σου το ειπα:ernaehrung004:
δεν ηξερες και τι να τσεκαρεις...εμαθες τωρα?

Last edited:

Μωρη ματζικα ντε σπελ , εσυ φταις για ολα :furious3:

Μακαρι να εφταιγες εσυ δηλαδη , αλλα κατα πως φαινετε σε τουτη τη χωρα οι μισοι εχουν τους αλλους μισους για μ@λ@κες .
Κριμα που πιαστηκα και αμερικανακι...........επρεπε να το ειχα καταλαβει αφου αυτοι δεν πινουν ντιουαρς .
Την Δευτερα ομως θα παω στο τοπικο καταστημα εδω και καλα να παραγγειλω μια ............. για να φρεσκαρω τα γαλλικα μου :argue:

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μωρη ματζικα ντε σπελ , εσυ φταις για ολα :furious3:

Μακαρι να εφταιγες εσυ δηλαδη , αλλα κατα πως φαινετε σε τουτη τη χωρα οι μισοι εχουν τους αλλους μισους για μ@λ@κες .
Κριμα που πιαστηκα και αμερικανακι...........επρεπε να το ειχα καταλαβει αφου αυτοι δεν πινουν ντιουαρς .
Την Δευτερα ομως θα παω στο τοπικο καταστημα εδω και καλα να παραγγειλω μια ............. για να φρεσκαρω τα γαλλικα μου :argue:

αφου λενε οτι ειναι σοι με το αλλο...εσυ ξερεις ποιο.(black list)
δυστυχως.

Ειμαι αυτος που πηρε το Toshiba 46 με 1500 απο multirama.Τελικα η TV ηταν κλειστη με ταινια απο την Toshiba και λογικα εντελως καινουργια.

Παιξε και κανα loto .............που ξερεις ? μπορει να κραταει ακομα το φαρδος -bye-

Ειμαι αυτος που πηρε το Toshiba 46 με 1500 απο multirama.Τελικα η TV ηταν κλειστη με ταινια απο την Toshiba και λογικα εντελως καινουργια.

αν δεν δεις service menu μην λες τιποτα!

εχεις δικιο καλη προσφορα.100HZ δεν εχει ομως ?

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Πολύ ενδιαφέρουσα τηλεόραση σε πολύ ενδιαφέρουσα κατηγορία τιμής.

Κάτι τέτοιο θα με ενδιέφερε και εμένα (Entry level 1080p 32/37/40).

Να θεωρούμε δεδομένο ότι κάνει 1:1 στην hdmi; Απο μαύρο πως τα πάει;

ας μας απαντησει οπιος την εχει

Πριν απο λιγο ρωτησα σε καταστημα στην πολη μου και μου ειπαν οτι οι m87 ειναι εισαγωγη που κανουν πολυκαταστηματα χωρις να ισχυει η εγγυηση της φουρλις.Γι αυτο την εχουν προσφορα.Η m86 ειναι απο την επισημη αντιπροσωπεια.Ακουω αποψεις σχολεια...........????

Πριν απο λιγο ρωτησα σε καταστημα στην πολη μου και μου ειπαν οτι οι m87 ειναι εισαγωγη που κανουν πολυκαταστηματα χωρις να ισχυει η εγγυηση της φουρλις.Γι αυτο την εχουν προσφορα.Η m86 ειναι απο την επισημη αντιπροσωπεια.Ακουω αποψεις σχολεια...........????

Το Πλαίσιο και το e-shop δεν μας έχουν συνηθίσει σε τηλεοράσεις παραεισαγωγής. Μπορείς να επικοινωνήσεις με την επίσημη αντιπροσωπεία και να ρωτήσεις για να το σιγουρέψεις.

http://www.fourlistrade.gr/index_gr.asp?c=1

Τελικα μου ειπαν οτι ειναι δικη τους και αυτη αλλα μονο για συγκεκριμενα καταστηματα πχ e-shop.......Μπορειτε να μου πειτε αν τα 100hz που δεν τα εχει θα βοηθουσαν σε σηματα 1080ι και 1080ρ απο δορυφορικο δεκτη η ειναι περιττα?τα χρωματα της ειναι καλα στο συγκεκριμενο μοντελο?ευχαριστω.

περιμενουμε απαντησεις απο τα μελη του forum.......