Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

......
whatever.gif

:eek:......:flipout::flipout::flipout:

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Σήμερα έκλεισα με δυνατότητα ακύρωσης μέχρι τη Δευτέρα την 46'' Sony W4000 στα 1680 με την έκπτωση της απόσυρσης.

Πιστεύω οτι είναι καλή τιμή για μη ιντερνετική αγορά αν όχι παρακαλώ πληροφορείστε με.

Εγώ πάντως που σήμερα έκανα μια βόλτα στο πράκτικερ Μάντρας, είχαν την 40άρα 1400 ευρώ. Νομίζω ήταν ακριβή...

Σήμερα έκλεισα με δυνατότητα ακύρωσης μέχρι τη Δευτέρα την 46'' Sony W4000 στα 1680 με την έκπτωση της απόσυρσης.

Πιστεύω οτι είναι καλή τιμή για μη ιντερνετική αγορά αν όχι παρακαλώ πληροφορείστε με.

Απο που gepall ?

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, είδα τη νέα W4500 σε μαγαζί της Sony στο Πειραιά στα 1600 ευρώ με δώρο PS3!!

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, είδα τη νέα W4500 σε μαγαζί της Sony στο Πειραιά στα 1600 ευρώ με δώρο PS3!!
Μπορείς να το σιγουρέψεις και να μας πληροφορήσεις;

Μπορείς να το σιγουρέψεις και να μας πληροφορήσεις;

Δεν ξερω αν θα καταφέρω να περάσω από εκεί σύντομα.....
Το μαγαζί πάντως είναι πάνω στη Γρ. Λαμπράκη απέναντι απο την Ευαγγελίστρια στον Πειραια.

Δεν ξερω αν θα καταφέρω να περάσω από εκεί σύντομα.....
Το μαγαζί πάντως είναι πάνω στη Γρ. Λαμπράκη απέναντι απο την Ευαγγελίστρια στον Πειραια.

Επειδή είμαι πολύ κοντά αλλά λόγω δουλειάς δεν μπορώ να πάω αύριο πρωί και συν οτι την προσφορά την έχω κλείσει μεν αλλά με προθεσμία μέχρι αύριο,μπορεί κάποιος να δώσει το τηλέφωνο του καταστήματος να επιβεβαιώσω τι ακριβώς υπάρχει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Για πες περισσοτερα φιλε μου γιατι με ενδιαφερει και εμενα...

Πέρασε ένας φίλος με μηχανή από εκεί και μου είπε ότι όντως λέει 40'' W4500 και PS3 1600