εχει σχεση η lg με τη prepaid apo τα public ?Πάρε στην εξυπηρέτηση της lg να ρωτήσεις.. Πες ότι πλήρωσες από χθες και ότι έχεις το email.
εχει σχεση η lg με τη prepaid apo τα public ?Πάρε στην εξυπηρέτηση της lg να ρωτήσεις.. Πες ότι πλήρωσες από χθες και ότι έχεις το email.
Από την lg ήταν οι prepaid με προωθητική ενέργεια..εχει σχεση η lg με τη prepaid apo τα public ?
Πήγα από το κατάστημα και την αγόρασα.Κανονικά με πενταετή εγγύηση από αυτούς.Προφανώς η πρώτη κοπέλα που κάλεσα στην εξυπηρέτηση έκανε.....λάθος.Εγώ φυσικά εφόσον αυτή μου είπε ότι αν προχωρήσουμε την παραγγελία ΔΕΝ θα πάρω 5 ετή εγγύηση δεν τη συνέχισα τηλεφωνικά και πήγα εκεί.Βιάστηκα να κάνω σχόλιο εδώ είναι αλήθεια αλλά με τρέλανεΣτην σελίδα γράφει οτι είναι δώρο η πενταετής εγγύηση και έχει τσεκαρισμένη την επιλογή με μηδενική τιμή. Γιατι έχει γίνει αυτό το μπέρδεμα αν περιλαμβάνεται ή όχι; Στην παραγγελία που έχετε στα χέρια σας δεν αναφέρεται η 5ετής καθόλου;
Δεν είναι η πρώτη φορά που τμήμα εξυπηρέτησης πελατών κάνει "λάθος" και μπερδεύει τον αγοραστή. Καλορίζικη και καλές θεάσεις!!!!!!Πήγα από το κατάστημα και την αγόρασα.Κανονικά με πενταετή εγγύηση από αυτούς.Προφανώς η πρώτη κοπέλα που κάλεσα στην εξυπηρέτηση έκανε.....λάθος.Εγώ φυσικά εφόσον αυτή μου είπε ότι αν προχωρήσουμε την παραγγελία ΔΕΝ θα πάρω 5 ετή εγγύηση δεν τη συνέχισα τηλεφωνικά και πήγα εκεί.Βιάστηκα να κάνω σχόλιο εδώ είναι αλήθεια αλλά με τρέλανεΤελικά υπέκυψα στην προσφορά 1299 με εγγύηση πενταετή μέσα σε αυτήν.Θεωρώ ότι δεν θα πέσει πολύ εύκολα η συγκεκριμένη τηλεόραση παρακάτω - μιλάω για την C14LB με διπλό tuner και γκρί πλάτη.Οι Α που βλέπετε στα καταστήματα έχουν λευκή πλάτη και μονό tuner.Πάντως για να τελειώνουμε ναι ΕΙΝΑΙ μέσα στην προσφορά των public η πενταετής εγγύηση για τη συγκεκριμένη.
Δεν είναι η πρώτη φορά που τμήμα εξυπηρ
Ναι γιατί αν σκεφτείς ότι η εγγύηση έχει 150 - 160 ευρώ πρόσθεσέ τα στην <<προσφορά>> των 899 και φτάνεις στα 1050.Οπότε στην ουσία η BF έκτπωση είναι της τάξεως των 130 - 140 ευρώ.Καλησπέρα, επειδή τους έχω πάρει πρέφα τι ανοργάνωτοι που είναι στα Public δείτε τώρα τι έχει γίνει. Εγώ το παρατήρηση στο συγκεκριμένο μοντέλο της Sony 55' X90J, το οποίο είχε 1.199€ + δώρα 5ετη εγγύηση πριν το Black Friday (Γενικά το public πάνω απ' 1000€ έχει την 5ετη δωρεάν).
Ξεκίνησε το Black Friday, έβαλαν την τηλεόραση στα 899€ και ξέχασαν να βγάλουν την επιγραφή Δωρεάν 5ετή εγγύηση.
Επειδή μας έχουν για βλαμμένους, και ήξερα τι έγινε προνόησα και έβγαλα φωτογραφία, το στιγμιότυπο αυτό στο οποίο ναι μεν δε βγάζει τιμή αλλά βγάζει το offer 50% το οποίο είναι του black friday.
Άποψη μου, πρήξτε τους να την πάρετε τσάμπα.
Ναι ανάλογα το ποσό αγοράςΔέχεται η LG εγγύηση γι αυτό το κωδικό κ αν ναι πόσο κοστίζει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.