Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Καλησπέρα και από εμένα,εγώ πήρα την C1 από το eshop στα 1400 πριν μια εβδομάδα όπου παρακολουθώντας την συνέχεια την έδειχνε εξαντλημένη και τυχαία την είδα ξανά διαθέσιμη και την χτύπησα αμέσως!
Οπότε αν κάποιος δεν θέλει να δώσει παραπάνω από ότι ήδη έχει "παίξει" σε τιμή,ας το έχει στο νου του!

Και καπως ετσι μας κοροιδεύουν στα μουτρα μας ,με την Black Friday 🤣🤣🤣🤣 .Αριστερα η τιμη που δινουν στο πλαισιο ως αρχικη ( που αυτη η τιμη δεν επαιξε ποτέ ,ουτε καν απο την αντιπροσωπεια .) Και την τιμη που δινουν τωρα ως ...βλακ φραιντει 🤣🤣🤣. Δεξια η τιμη στην αντιπροσωπεια σβησμενη ( Αυτη την τιμη ειχαν σταθερη ολο αυτο το διαστημα, και τωρα την δινει το πλαισιο ως εκπτωση ) , και την νεα τιμη που δινει σαν black friday ! Πραγματικα μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας!!

Attachments

• Screenshot_20211119-164033_Chrome~2.jpg
    Screenshot_20211119-164033_Chrome~2.jpg
    231.3 KB · Views: 103
  • Screenshot_20211119-164314_Chrome~2.jpg
    Screenshot_20211119-164314_Chrome~2.jpg
    200.2 KB · Views: 100
  • Like
Reactions: johnkout7
Νεώτερα περί public και LG C1.....σε άλλη συνομιλία με άλλο υπαλληλο της εξυπηρέτησης μου είπε ότι κανονικά η προσφορά της Black Friday είναι 1299 ΣΥΝ την εγγύηση την 5 ετή από public....Παιδιά ζητώ συγγνώμη....με παραπληροφόρησαν - σας παραπληροφόρησα :(

Στην σελίδα γράφει οτι είναι δώρο η πενταετής εγγύηση και έχει τσεκαρισμένη την επιλογή με μηδενική τιμή. Γιατι έχει γίνει αυτό το μπέρδεμα αν περιλαμβάνεται ή όχι; Στην παραγγελία που έχετε στα χέρια σας δεν αναφέρεται η 5ετής καθόλου;

• Like
Reactions: leandros
Στην σελίδα γράφει οτι είναι δώρο η πενταετής εγγύηση και έχει τσεκαρισμένη την επιλογή με μηδενική τιμή. Γιατι έχει γίνει αυτό το μπέρδεμα αν περιλαμβάνεται ή όχι; Στην παραγγελία που έχετε στα χέρια σας δεν αναφέρεται η 5ετής καθόλου;
Πήγα από το κατάστημα και την αγόρασα.Κανονικά με πενταετή εγγύηση από αυτούς.Προφανώς η πρώτη κοπέλα που κάλεσα στην εξυπηρέτηση έκανε.....λάθος.Εγώ φυσικά εφόσον αυτή μου είπε ότι αν προχωρήσουμε την παραγγελία ΔΕΝ θα πάρω 5 ετή εγγύηση δεν τη συνέχισα τηλεφωνικά και πήγα εκεί.Βιάστηκα να κάνω σχόλιο εδώ είναι αλήθεια αλλά με τρέλανε :D Τελικά υπέκυψα στην προσφορά 1299 με εγγύηση πενταετή μέσα σε αυτήν.Θεωρώ ότι δεν θα πέσει πολύ εύκολα η συγκεκριμένη τηλεόραση παρακάτω - μιλάω για την C14LB με διπλό tuner και γκρί πλάτη.Οι Α που βλέπετε στα καταστήματα έχουν λευκή πλάτη και μονό tuner.Πάντως για να τελειώνουμε ναι ΕΙΝΑΙ μέσα στην προσφορά των public η πενταετής εγγύηση για τη συγκεκριμένη.

15% Eurobank επιστροφή για αγορές από 349€ στον Γερμανό

Η προσφορά ισχύει από 20.11.2021 έως και 26.11.2021 για αγορές συνολικής αξίας από 349€ και πάνω:
  • Από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
  • Online από το germanos.gr
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

desktop%20overhead-1280x162_BF-LAUNCH.jpg

Πήγα από το κατάστημα και την αγόρασα.Κανονικά με πενταετή εγγύηση από αυτούς.Προφανώς η πρώτη κοπέλα που κάλεσα στην εξυπηρέτηση έκανε.....λάθος.Εγώ φυσικά εφόσον αυτή μου είπε ότι αν προχωρήσουμε την παραγγελία ΔΕΝ θα πάρω 5 ετή εγγύηση δεν τη συνέχισα τηλεφωνικά και πήγα εκεί.Βιάστηκα να κάνω σχόλιο εδώ είναι αλήθεια αλλά με τρέλανε :D Τελικά υπέκυψα στην προσφορά 1299 με εγγύηση πενταετή μέσα σε αυτήν.Θεωρώ ότι δεν θα πέσει πολύ εύκολα η συγκεκριμένη τηλεόραση παρακάτω - μιλάω για την C14LB με διπλό tuner και γκρί πλάτη.Οι Α που βλέπετε στα καταστήματα έχουν λευκή πλάτη και μονό tuner.Πάντως για να τελειώνουμε ναι ΕΙΝΑΙ μέσα στην προσφορά των public η πενταετής εγγύηση για τη συγκεκριμένη.
Δεν είναι η πρώτη φορά που τμήμα εξυπηρέτησης πελατών κάνει "λάθος" και μπερδεύει τον αγοραστή. Καλορίζικη και καλές θεάσεις!!!!!!

• Love
Επειδή πολλές φορές παρατηρείται το φαινόμενο,στο νήμα των Εκπτώσεων-Προσφορών, να ξεφεύγει από την ουσία του,με αποτέλεσμα την διαγραφή των off-topic μηνυμάτων αλλά και τον κίνδυνο να χαθούν κάποιες προσφορές, εδώ θα μπορούμε να συζητάμε για τις εγγυήσεις των καταστημάτων,την πολιτική επιστροφών,ακυρώσεις παραγγελιών ,προσφορές κράχτες με ανύπαρκτο στοκ κ.τ.λ.

Καλησπέρα, επειδή τους έχω πάρει πρέφα τι ανοργάνωτοι που είναι στα Public δείτε τώρα τι έχει γίνει. Εγώ το παρατήρηση στο συγκεκριμένο μοντέλο της Sony 55' X90J, το οποίο είχε 1.199€ + δώρα 5ετη εγγύηση πριν το Black Friday (Γενικά το public πάνω απ' 1000€ έχει την 5ετη δωρεάν).
Ξεκίνησε το Black Friday, έβαλαν την τηλεόραση στα 899€ και ξέχασαν να βγάλουν την επιγραφή Δωρεάν 5ετή εγγύηση.
Επειδή μας έχουν για βλαμμένους, και ήξερα τι έγινε προνόησα και έβγαλα φωτογραφία, το στιγμιότυπο αυτό στο οποίο ναι μεν δε βγάζει τιμή αλλά βγάζει το offer 50% το οποίο είναι του black friday.
Άποψη μου, πρήξτε τους να την πάρετε τσάμπα.

Attachments

• 257720007_1088734685264234_8941535099294502946_n.png
    257720007_1088734685264234_8941535099294502946_n.png
    260.1 KB · Views: 75
  • Haha
Δεν είναι η πρώτη φορά που τμήμα εξυπηρ

Καλησπέρα, επειδή τους έχω πάρει πρέφα τι ανοργάνωτοι που είναι στα Public δείτε τώρα τι έχει γίνει. Εγώ το παρατήρηση στο συγκεκριμένο μοντέλο της Sony 55' X90J, το οποίο είχε 1.199€ + δώρα 5ετη εγγύηση πριν το Black Friday (Γενικά το public πάνω απ' 1000€ έχει την 5ετη δωρεάν).
Ξεκίνησε το Black Friday, έβαλαν την τηλεόραση στα 899€ και ξέχασαν να βγάλουν την επιγραφή Δωρεάν 5ετή εγγύηση.
Επειδή μας έχουν για βλαμμένους, και ήξερα τι έγινε προνόησα και έβγαλα φωτογραφία, το στιγμιότυπο αυτό στο οποίο ναι μεν δε βγάζει τιμή αλλά βγάζει το offer 50% το οποίο είναι του black friday.
Άποψη μου, πρήξτε τους να την πάρετε τσάμπα.
Ναι γιατί αν σκεφτείς ότι η εγγύηση έχει 150 - 160 ευρώ πρόσθεσέ τα στην <<προσφορά>> των 899 και φτάνεις στα 1050.Οπότε στην ουσία η BF έκτπωση είναι της τάξεως των 130 - 140 ευρώ.

Αυτό που μου την σπάει είναι ότι η Sony την 5ετη εγγύηση την δίνει 50€, για το συγκεκριμένο μοντέλο ενώ η αλυσίδα 75-120€ με την δικαιολογία ότι σου δίνουν εφεδρεία. Και καλά δηλαδή αν εμένα μου χαλάσει η X90J θα μου δώσουν παρόμοιο μοντέλο. Πανάθεμα αν στην επαρχία έχουν παρόμοιο μοντέλο να σου δώσουν για 1 μήνα κιόλας.

ή οντως ειχαν όλοι απο 1-2 τεμάχια.. μεχρι χθες τα μεσάνυχτα ηταν και στους 3 (κοτσωβολο, public, plaisio) διαθέσιμη
ή υπαρχει υποψία υποτιθέμενης εξάντλησης για ενδειξη οτι οι τιμές ειναι πολύ καλές και ειναι πραγματική ευκαιρία (που η συγκεκριμένη δεν ειναι, καθως πριν κανα μήνα έπαιζε στα 2700€ και οχι στα 3000€ που εχει τώρα.

Attachments

• Screenshot 2021-11-22 at 5.57.46 PM.png
    Screenshot 2021-11-22 at 5.57.46 PM.png
    359.5 KB · Views: 65
  • Screenshot 2021-11-22 at 5.58.01 PM.png
    Screenshot 2021-11-22 at 5.58.01 PM.png
    404.3 KB · Views: 65
  • Screenshot 2021-11-22 at 5.58.10 PM.png
    Screenshot 2021-11-22 at 5.58.10 PM.png
    339.1 KB · Views: 67
  • Like
Reactions: fantomas67
Παίδες.C12LA 55άρα στα 1049 (χωρς 5ετη εγγύηση).Γνώμη μου αν και είμαι ειδικός ότι δεν θα πέσει η C1 τουλάχιστον τώρα κοντά πιο κάτω από αυτό.Στον electroholic την έχει.