ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
ή 215 ευρω η premium που παρεχει και καποιες υπηρεσιες παραπανω.Μέχρι 1500€ τιμή αγοράς έχει 160€ η πενταετής στην LG.
ή 215 ευρω η premium που παρεχει και καποιες υπηρεσιες παραπανω.Μέχρι 1500€ τιμή αγοράς έχει 160€ η πενταετής στην LG.
πληρωνεις κανονικα την τιμη στο καταστημα και μετα απο καποιες μερες παιρνεις τα yellows, τα οποια μπορεις να εξαργυρωσεις σε συνεργαζομενες επιχειρησεις. Αποψη μου ειναι οτι τα yellows και οι αντιστοιχοι ποντοι της eurobank ειναι καλυτερα απο τους bonus της alpha, διοτι μπορεις να τα εξαργυρωσεις σε "καθημερινες" αγορες απο βενζινη, σουπερμαρκετ. Οταν πας πχ στη shell, σε ρωτανε "εχετε 10 ευρω σε ποντους, να τα εξαργυρωσουμε;" και εσυ πληρωνεις την αξια της βενζινης του -10 ευρω. Δουλευει μια χαρα αυτο το συστημα και εχω εξαργυρωσει Yellows και eurobank πολλες φορες. Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο οριο που μπορεις να εξαργυρωνεις καθε φορα, π.χ. αν εχεις 300 ευρω ποντους επιστροφης, ισως να μην μπορεις να τα εξαργυρωσεις μονομιας. Ειναι μια λεπτομερια που δεν γνωριζω ομως.Καλημερα ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτα τα yellows ειναι σαν να εχεις εκπτωση 20% στην τηλεοραση?
Μήπως γνωρίζεις, αναφέρειπληρωνεις κανονικα την τιμη στο καταστημα και μετα απο καποιες μερες παιρνεις τα yellows, τα οποια μπορεις να εξαργυρωσεις σε συνεργαζομενες επιχειρησεις. Αποψη μου ειναι οτι τα yellows και οι αντιστοιχοι ποντοι της eurobank ειναι καλυτερα απο τους bonus της alpha, διοτι μπορεις να τα εξαργυρωσεις σε "καθημερινες" αγορες απο βενζινη, σουπερμαρκετ. Οταν πας πχ στη shell, σε ρωτανε "εχετε 10 ευρω σε ποντους, να τα εξαργυρωσουμε;" και εσυ πληρωνεις την αξια της βενζινης του -10 ευρω. Δουλευει μια χαρα αυτο το συστημα και εχω εξαργυρωσει Yellows και eurobank πολλες φορες. Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο οριο που μπορεις να εξαργυρωνεις καθε φορα, π.χ. αν εχεις 300 ευρω ποντους επιστροφης, ισως να μην μπορεις να τα εξαργυρωσεις μονομιας. Ειναι μια λεπτομερια που δεν γνωριζω ομως.
είναι απλό...κάθε ευρώ είναι 100 πόντοι...αν κανείς 1000ευρω αγορά θα πάρεις 100.000 πόντους αυτό αντιστοιχεί πχ σε 200 ευρώ βενζίνη από κατάστημα σελ...αντιστοίχως κάποιος πχ που θέλει να πάρει μια τηλεόραση 3000 πχ C1 θα πάρει τα τριπλάσια δηλαδή 300.000 πόντους που αντιστοιχούν σε 600 ευρώ πψ βενζίνης...έτσι μια τηλεόραση που κόστιζε 3000 ευρώ πέφτει εμμέσως στα 2400Μήπως γνωρίζεις, αναφέρει
Το κέρδος, για κάθε 1€ συναλλαγής με κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, αντιστοιχεί σε 100 yellows.
Το 20% που λένε σε yellows, είναι επιστροφή 20% σε ευρώ της αγοράς που κάνουμε;
Για αγορά 1000€ θα μας επιστρέψουν 200€ σε yellows δηλ. 20000 yellows?
για να μην μπερδευομαστε, το καταστημα το γραφει ως "20% της αξιας σε Yellows". Επομενως εσυ θα παρεις yellows που αντιστοιχουν σε 459,6 ευρω. Ποσα "yellows" ειναι αυτα, δεν μας πολυενδιαφερειΚαλημερα η σονυ 9096 85'' κανει 2298 ευρω στα μεντια μαρκ,αντιστοιχει σε 229800 γελοους .Σε εκπτωση ποσο ειναι βρε παιδια;
Kαπου το εχω χασει,229,8 ευρω η αλλο;
Thomson 55UG6400 στα 399€ + 60€ €πιστροφή με χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank έως και 29/11/2021
https://www.germanos.gr/product/tel...led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20400088
Thomson 65UG6400 στα 549€ + 82€ €πιστροφή με χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank έως και 29/11/2021
https://www.germanos.gr/product/tel...led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20407913
Panasonic TX-55HZ980E στα 899€ + 134€ €πιστροφή με χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank έως και 29/11/2021
https://www.germanos.gr/product/tel...led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20405569
Περσινό μοντέλο δεν είναι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.