Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Re: ΕΚΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Θα δωσεις τοσα χρηματα και κοιτας το 100ρικο.Αν εχεις κανενα καμμενο πιξελακι θα το φας στη μαπα γιατι θα σε στειλουν στη samsung και θα σου πουνε για 5 η7 πιξελ ενω στο καταστημα δικαιουσε απευθειας αλλαγη.Πηγαινε παρτη απο καταστημα.Η φτηνια τρωει τον παρα.

Θα δωσεις τοσα χρηματα και κοιτας το 100ρικο.Αν εχεις κανενα καμμενο πιξελακι θα το φας στη μαπα γιατι θα σε στειλουν στη samsung και θα σου πουνε για 5 η7 πιξελ ενω στο καταστημα δικαιουσε απευθειας αλλαγη.Πηγαινε παρτη απο καταστημα.Η φτηνια τρωει τον παρα.
Δηλαδή, την αλλάζει το κατάστημα και όχι η Samsung; Το κατάστημα μετά τι την κάνει την τηλεόραση με το καμένο pixel; Εγώ νόμιζα πως πάντα η εγγύηση είναι θέμα εταιρίας. Και γι' αυτό γνωρίζω ότι τουλάχιστον η LG έχει πολύ καλή εγγύηση και υποστήριξη...

Εγω δεν είπα ότι δε θα τη πάρω απο κατάστημα..μάλιστα ειναι και μεγάλο κι όχι internetoμαγαζί ή γειτονιάς..απλα μου κάνει εντύπωση πως ενα κατάστημα μπορεί να πέσει τόσο σε τιμή ενώ αλλα δεν πέφτουν καθόλου!και σκέφτομαι..μήπως δεν ειναι original;μήπως ειναι παραεισαγωγη;μήπως ειναι ξανασυσκευασμενη;μήπως τπτ άλλο;
Ξέρει κανεις ή υποπτευεται κανεις κάτι περίεργο;

Το mail που μου εστειλαν σημερα στις 9:30 πρωι πρωι απο τα GoldenDeals
Υπ´οψιν οτι ημουν περιπου στους 200 με 220 οταν εκανα την παραγγελια μου.

Γεια σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προσφορά «399€ για την απόλυτη εκδοχή της Smart TV, την Samsung UE32D6500 32" 3D LED, που θα μεταφέρει στο σαλόνι σας τη μαγεία της τρισδιάστατης εικόνας και προηγμένες δυνατότητες σύνδεσης, με ένα μόνο τηλεχειριστήριο, από το ηλεκτρονικό κατάστημα InTheBox!» από το GoldenDeals.gr
ολοκληρώθηκε με επιτυχία! To κουπόνι σας είναι έτοιμο προς εκτύπωση στη σελίδα Τα Golden Deals μου, αφού πρώτα συνδεθείτε εισάγοντας το email σας και το password πατώντας εδώ.
Ο κωδικός της συναλλαγής σας είναι xxxxxxxxx και θα πρέπει να τον αναφέρετε σε οποιαδήποτε επικοινωνία σας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του GoldenDeals.gr
Στοιχεία Αγοράς
Προσφορά: 399€ για την απόλυτη εκδοχή της Smart TV, την Samsung UE32D6500 32" 3D LED, που θα μεταφέρει στο σαλόνι σας τη μαγεία της τρισδιάστατης εικόνας και προηγμένες δυνατότητες σύνδεσης, με ένα μόνο τηλεχειριστήριο, από το ηλεκτρονικό κατάστημα InTheBox!
Τιμή ανά κουπόνι: 399 ευρώ
Ποσότητα: 1
Συνολικό κόστος: 399 ευρώ

Οδηγίες
Η πιστωτική σας κάρτα χρεώθηκε με το συνολικό ποσό των 399 ευρώ για λογαριασμό του GoldenDeals.gr. Στο αντίγραφο κίνησης του λογαριασμού της κάρτας σας θα εμφανιστεί η χρέωση των 399 ευρώ με περιγραφή “XE GOLDEN DEALS”.
To email αυτό αποτελεί ηλεκτρονικό αποδεικτικό και όχι απόδειξη αγοράς. Την απόδειξη αγοράς θα την παραλάβετε από το κατάστημα που θα εξαργυρώσετε το κουπόνι.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΤΕ το κουπόνι σας, θα πρέπει να μεταβείτε στην επιχείρηση που αναφέρεται στην προσφορά, έχοντας μαζί σας το εκτυπωμένο κουπόνι μαζί με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο ώστε να γίνει η απαραίτητη ταυτοποίηση. Το ονοματεπώνυμο που αναφέρεται στο κουπόνι θα πρέπει να συμφωνεί με τα στοιχεία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου.
Αν έχετε ερωτήσεις, δείτε πρώτα τις Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) ή επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.
Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας και μην ξεχνάτε ότι το GoldenDeals.gr σας προσφέρει καθημερινά εκπτώσεις από 40% έως 90% σε κατηγορίες υπηρεσιών όπως Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Θέατρα, Υπαίθριες Δραστηριότητες, Υγεία & Ομορφιά και άλλες πολλές…
Σας ευχαριστούμε,
Golden Deals, όλοι μαζί κερδίζουμε!
goldendeals.gr
Λαμβάνετε αυτό το email γιατί έχετε κάνει αγορά στο Golden Deals. To email αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ για τη συγκεκριμένη προσφορά. Παραπάνω αναφέρονται οι οδηγίες εκτύπωσης του κουπονιού το οποίο θα μπορείτε να εξαργυρώσετε σύμφωνα με τα στοιχεία και όρους της προσφοράς.

(Για να δουμε....)

Λοιπόν παιδιά εγω πάω τώρα σε 2-3 καταστήματα για να πάρω κάποια tv..ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποια απ ολες..ανάλογα απ τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσω..μάλλον για Sony hx820,αλλα βλέπουμε..

Απάντηση: ΕΚΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Καλησπερα παληκαρια.Σημερα το πρωι αφου μιλησα με υπευθυνη πωλησεων του Μουλτιραμα,βρεθηκε τηλεοραση κλειστη,την οποια περιμενω μεχρι Πεμπτη το αργοτερο.Ελπιζω αυτη την φορα να πανε ολα καλα χωρις τυχον παρατραγουδα.

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Είναι κάτι που μου έκανε εντύπωση και εμένα οτι δεν είχαν στοιχεία της εταιρίας στο site..
Στο paypal οταν πας να πληρώσεις σου βγάζει το ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ..
Με προβληματίζει και το ''Χρόνος παράδοσης: 15 - 20 ημέρες''
Ας ελπίσουμε να μην είναι καμια φούσκα γιατι ήδη έχουν αγοράσει 375 κομμάτια (αν είναι αληθινό το νούμερο) την UE32D6500 και θα μεγαλώνει το νούμερο με τα καινούρια deal..

Για δες που με ένα Google Search με βρήκα με τη λέξη Απάτη δίπλα.

Είμαι η κάτοχος της εταιρείας InTheBox & ErrorWeb Internet Services.
Όσοι δεν αγόρασαν γιατί θεώρησαν πως είναι απάτη, μάλλον έχασαν αφού οι αποστολές έχουν ξεκινήσει και θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα.
Για όσους απορούν για την έκπτωση (η οποία είναι κάτω του κόστους σαφώς), μπορούν να διαβάσουν εδώ: http://inthebox.gr/index.php/megales-ekptwseis

Το InTheBox είναι νέο κομμάτι της εταιρείας και προτίμησα αντί για μεγάλη καμπάνια στο Internet με κόστος 50.000 , να διαθέσω αυτό το ποσό υπό μορφή έκπτωσης σε προϊόντα λόγω κρίσης.
Επομένως όποιος είπε πως σε λίγες ώρες βγάλαμε 150.000 , να του απαντήσω πως σε λίγες ώρες χάσαμε 50.000+ .

Ανορθόδοξη κίνηση ίσως, αλλά από θέμα Marketing πέτυχε αφού αποκτήσαμε γρήγορα φανατικούς αγοραστές!

Σας ευχαριστώ θερμά και επειδή μπορεί να κάνετε λάθος πολλές φορές, πριν χαρακτηρισετε κάτι "απάτη" μπείτε στον κόπο να το ψάξετε ελάχιστα περισσότερο!

Μαίρη Πρεβεζάνου

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Για δες που με ένα Google Search με βρήκα με τη λέξη Απάτη δίπλα.

Είμαι η κάτοχος της εταιρείας InTheBox & ErrorWeb Internet Services.
Όσοι δεν αγόρασαν γιατί θεώρησαν πως είναι απάτη, μάλλον έχασαν αφού οι αποστολές έχουν ξεκινήσει και θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα.
Για όσους απορούν για την έκπτωση (η οποία είναι κάτω του κόστους σαφώς), μπορούν να διαβάσουν εδώ: http://inthebox.gr/index.php/megales-ekptwseis

Το InTheBox είναι νέο κομμάτι της εταιρείας και προτίμησα αντί για μεγάλη καμπάνια στο Internet με κόστος 50.000 , να διαθέσω αυτό το ποσό υπό μορφή έκπτωσης σε προϊόντα λόγω κρίσης.
Επομένως όποιος είπε πως σε λίγες ώρες βγάλαμε 150.000 , να του απαντήσω πως σε λίγες ώρες χάσαμε 50.000+ .

Ανορθόδοξη κίνηση ίσως, αλλά από θέμα Marketing πέτυχε αφού αποκτήσαμε γρήγορα φανατικούς αγοραστές!

Σας ευχαριστώ θερμά και επειδή μπορεί να κάνετε λάθος πολλές φορές, πριν χαρακτηρισετε κάτι "απάτη" μπείτε στον κόπο να το ψάξετε ελάχιστα περισσότερο!

Μαίρη Πρεβεζάνου

Είναι λογικο πάντως να είναι επιφυλακτικός ο κόσμος σε μια τόσο μεγάλη προσφορά. Δεν βγάζεται και καμιά samsung 46αρα σε προσφορά και θα γίνω κι εγώ φανατικός αγοραστής.

Λοιπον παιδια ελαβα σημερα το εξης μηνυμα απο το InTheBox σχετικα με την προσφορα που εκανα μεσω GoldenDeals για τη 32'' 3D της Samsung:<< InTheBox [email protected]

5:25 π.μ. (Πριν από 9 ώρες)

προς Εμένα
Χαίρετε ***************
η κατάσταση της παραγγελίας No. ********** έχει αλλάξει
η νέα κατάσταση είναι: Πληρωμένη
Σχόλια στην παραγγελία σας: Η παραγγελία σας θα αποσταλεί εντός 7-12 εργασίμων λόγω σειράς προτεραιότητας. Θα ενημερωθείτε ξανά 1 ημέρα πριν την αποστολή. Ευχαριστούμε.>>

Μετραμε δηλαδη αντιστροφα για να παραλαβουμε την TV :music-smiley-005:

Τραγικός ο pckivos στην θεσσαλονικη (ελπίζω να του κάνω μόνο αρνητικη διαφημιση , και να μην τσιμπήσει και καμια παραγγελία και από κάποιο φίλο εδω!).
Έβαλα και εγω παραγγελια όπως ο φίλος εδω
http://www.avclub.gr/forum/showthre...ΣΦΟΡΕΣ?p=1056351545&viewfull=1#post1056351545
και στον μεν φίλο απάντησε ότι ήταν τελευταίο κομμάτι τώρα πάλι έχει 3600!! σε μένα δε που τον ρώτησα για ετοιμότητα στην παραγγελία που του έβαλα, μου πάτησε ένα ακυρωτικό παραγγελίας χωρις καν να σχολιάσει!!!

υπάρχει άραγε κάποιος φορέας στην ελλαδα που μπορείς να καταγγείλεις παρομοια φαινομενα και αντιμετώπιση? Στην Γερμανια από ότι έχω ακούσει έτσι και διασταυρωθούν από χρήστες παραπλανητικες συμπεριφορές από μεγαζια στο νετ τους κλείνουν χωρις δευτεροι κουβεντα! γιαυτο φυσικα καιτρέμουν και βλέπεις πως σε αντιμετωπίζουν στην επικοινωνια και στην εξυπηρέτηση. Εδω ο καθε καημένος γραφει οτι γουσταρει ψαρευει πελατες/ αναγνωσιμότητα απο τον τσιγκουνη και οταν στριμωχνεται πατάει ένα ακυρωτικό και απο εδώ πανε και οι αλλοι. Ε ρε λουκετο που χρειάζονται μερικοι !!!

Παιδιά καλησπέρα,πέρασα χθές απο μουλτιράμα(Λάρισας) για να ρωτήσω για την πλάσμα panasonic g30 42'' ,ο πωλητής μου είπε πως είναι στα 550 ευρώ αλλά δεν είχε διαθέσιμο κομμάτι.Κατόπιν κοιτώντας στο σύστημα βρήκε πως υπήρχαν διαθέσιμα 11 τμχ στο κατάστημα Πάτρας ,του είπα πως με ενδιαφέρει εφόσον είναι σφραγισμένη και όχι κάποιο εκθεσιακό κομμάτι.Σήμερα ξαναπέρασα για να ρωτήσω εάν όντως είναι διαθέσιμα τα κομμάτια και σφραγισμένα με απάντησε θετικά και πως θα παραλάβω σε δυο μέρες περίπου.Επειδή στο σκρούτζ την βρίσκω απο 650 ευρώ και άνω και χωρίς μεγάλη διαθεσιμότητα, θα´θελα να ρωτήσω εάν έχει παραλάβει κανείς απο το συγκεκριμένο κατάστημα σε αυτήν την τιμή και αν όντως είναι συσκευασίες σφραγισμένες.(κάποιος φίλος παραπάνω διάβασα πως ήταν να παραλάβει σήμερα.ας αναφέρει εάν όλα ήταν οκ.) Σας ευχαριστώ παιδιά

Απάντηση: ΕΚΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

φιλε theos,μολις παρελαβα την παραπανω τηλεοραση και ΝΑΙ ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.Μου την εστειλαν απο το υποκαταστημα Πατρας.

Οπότε είμαι στην αναμονή για παραλαβή και εγώ.πιστεύω σε αυτά τα λεφτά αξίζει η επιλογή μου ,απο το να περιμένω την καινούργια σειρά G50 και η οποία θα ξεφεύγει απο το χιλιάρικο εάν κρίνω απο την τιμή εκκίνησης της τωρινής.Όσο για το 3D δεν με ενδιαφέρει και πιστεύω πως μέχρι να ξαναλλάξουμε τβ δεν θα με απασχολήσει.Η χρήση της πιο πολλύ θα είναι για τηλεοπτικό (νόβα) και για σύνδεση με το media player(ac ryan playon hd2).

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Παιδια ποσο σας την εδωσε την Panasonic 42G30 το multirama?
Yπαρχουν ακομα διαθεσημα κομματια?

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

549 .Τα κομματια ηταν 11 στο καταστημα της Πατρας.

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

φιλε theos,μολις παρελαβα την παραπανω τηλεοραση και ΝΑΙ ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.Μου την εστειλαν απο το υποκαταστημα Πατρας.

Οπότε είμαι στην αναμονή για παραλαβή και εγώ.πιστεύω σε αυτά τα λεφτά αξίζει η επιλογή μου ,απο το να περιμένω την καινούργια σειρά G50 και η οποία θα ξεφεύγει απο το χιλιάρικο εάν κρίνω απο την τιμή εκκίνησης της τωρινής.Όσο για το 3D δεν με ενδιαφέρει και πιστεύω πως μέχρι να ξαναλλάξουμε τβ δεν θα με απασχολήσει.Η χρήση της πιο πολλύ θα είναι για τηλεοπτικό (νόβα) και για σύνδεση με το media player(ac ryan playon hd2).
549 .Τα κομματια ηταν 11 στο καταστημα της Πατρας.

Σε ευχαριστω για την απαντηση.
Πηγα σημερα σε ενα και την εδιναν 620 .
Εχει ζητηση φαινεται και αρχησαν να την χτυπανε παλι την τιμη:FSGSFGS4:
Εισαι ευχαριστημενος απο την εικονα της?

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Εμένα την Πέμπτη που ρώτησα μου είπαν τιμή στα 549 ευρώ.Λογικά αρχή της εβδομάδος θα πρέπει να μου έχει έρθει.Φαντάζομαι όχι με άλλη τιμή ...γιατί ούτε προκαταβολή άφησα,ούτε κάποιο αποδεικτικό παραγγελίας πήρα στα χέρια μου.Μου κάνει εντύπωση γιατί στο σάιτ δεν την έχουν ούτε κατόπιν παραγγελίας.

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

ειμαι στο στρωσημο.Μετα τισ 200 ωρες θα φανερωσει τις δυνατοτητες της.Η τιμη ειναι 549 ,λεπτο παραπανω.

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Εμένα την Πέμπτη που ρώτησα μου είπαν τιμή στα 549 ευρώ.Λογικά αρχή της εβδομάδος θα πρέπει να μου έχει έρθει.Φαντάζομαι όχι με άλλη τιμή ...γιατί ούτε προκαταβολή άφησα,ούτε κάποιο αποδεικτικό παραγγελίας πήρα στα χέρια μου.Μου κάνει εντύπωση γιατί στο σάιτ δεν την έχουν ούτε κατόπιν παραγγελίας.

619 Moυ ειπανε τελικη τιμη. Την τσιμπισαν λιγο τελικα