Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Καλησπέρα σας. Να ρωτήσω, ποσό πιο καθαρά δείχνει μια Led 32' από μια crt 32'. και οι δυο στα 100 HZ. Η crt είναι 3 χρ, αξίζει η αλλαγή ? Εκτός από των όγκο τη διαφορά θα δω.

Καταρχήν τι θα πει "καθαρά" και κατά δεύτερον σε τι υλικό?

Να υποθέσω ότι μιλάμε για τηλεοπτικό σήμα? Και αν ναι για αναλογικό η ψηφιακό (DIGEA)?

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Τελικα αποδειχθηκε ''ανθρακας'' ο θησαυρος με την ''προσφορα'' του InTheBox μεσω του GoldenDeals για τη 32' 3D της samsung,αφου τις προηγουμενες εβδομαδες λαμβαναμε email απο τη συγκεκριμενη εταιρεια,μια για τις καιρικες συνθηκες που επικρατουν στην ευρωπη και δυσκολευουν τις παραγγελιες και αποστολες,μια για λαθους κωδικους κατα την αποστολη τους απο τους πελατες η' για πολλαπλες αποστολες κωδικων, μια η ιστορια με την ACS που ειχε αναλαβει την αποστολη των τηλεορασεων οπου και εκει εγινε μπερδεμα με τους κωδικους αποστολης της ACS και τελικα στις 24-2-2012 λαβαμε email οτι αν μεχρι τις 1-3-2012 δεν λαβουμε την τηλεοραση θα επιστραφουν τα χρηματα μας-οπως το περιμενα δηλαδη μετα απο τα παραπανω οτι η ιστορια δεν θα εχει happy end-.Σημερα μαλιστα λαβαμε email απο την GoldenDeals οτι τις επομενες ημερες θα γινει επιστροφη των χρηματων,λογω αδυναμιας εκπληρωσης των υποχρεωσεων απο την πλευρα του InTheBox. Και καπου εδω λαμβανει τελος η σεμνη τελετη της ''προσφορας''
Φανταζομαι δεν θα ειμαι ο μονος αλλα θα υπαρχουν πολλα ακομα ατομα που η εταιρεια δεν μπορουσε να ανταποκριθει με υπεθυνοτητα και συνεπεια απεναντι μας και στη εμπιστοσυνη μας που δειξαμε απο τη πρωτη στιγμη απεναντι της.

Τελικα αποδειχθηκε οτι οι οποιες επιφυλαξεις ειχαν διατυπωθει απο αλλα μελη του forum απο την αρχη της ολης ιστοριας ηταν περα για περα αληθινες. Τα υπολοιπα τα αφηνω στη κριση σας. Αν υπηρχε μια χ πιθανοτητα να ξαναασχολουθω με την συγκεκριμενη ''εταιρεια'' τωρα δεν υπαρχει ουτε μια
.

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

@alextrela

Παρακολούθησα το θέμα της προσφοράς αυτής από την αρχή, αν και δεν αγόρασα κουπόνι, γιατί μου κίνησε το ενδιαφέρον η τόσο χαμηλή τιμή της τηλεόρασης σε σχέση με την αγορά. Συμμετείχα ενεργά στο θέμα που άνοιξε στο insomnia και παρακολούθησα όλη την εξέλιξη. Εκτός από τα μέλη του forum, παλαιά και νέα, που αγόρασαν κουπόνι υπήρξαν και άλλα που είτε πλήρωσαν απ' ευθείας την Πρεβεζάνου για να πάρουν τηλεόραση, εκτός διαδικασίας Golden Deals, είτε πλήρωσαν επί πλέον χρήματα (άλλος +150, άλλος +270) για να αναβαθμίσουν την αγορά τους σε τηλεόραση 37" ή 40" !!!

Ήδη, δύο μέλη δήλωσαν ότι χθες και σήμερα πιστώθηκαν οι κάρτες τους, από το GD, με το ποσόν των 399 ευρώ και αναμένεται η επιστροφή των χρημάτων και στα υπόλοιπα μέλη. Πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα μέλη εκείνα που δεν καλύπτονται από το GD. Επομένως, ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Πέρα από το γεγονός ότι η επιχείρηση InTheBox πέρασε στο μαυροπίνακα των καταναλωτών, αξίζει να μάθουμε, έστω και εκ των υστέρων, τα πραγματικά γεγονότα αυτής της υπόθεσης, ώστε να γνωρίζουμε πως θα αντιμετωπίσουμε, ως καταναλωτές, παρόμοιες περιπτώσεις νεοεμφανιζόμενων και πολλά υποσχόμενων παρόμοιων επιχειρήσεων.

Και τηλεοράσεις και φωτογραφικές και όλα τα ακυρώνει η Golden deals. Ανήκει στην οικογένεια Τεγόπουλου που έκλεισε την Ελευθεροτυπία και βούτηξε στα χρέη τη Χρυσή Ευκαιρία, τί περίμενες?

Μαλιστα να αναφερω οτι λαβαμε email απο το InTheBox που αναφερει( τα εχω εχω ολα τα email που μου στειλανε,δεν τα διεγραψα καθολου) οτι σε καποια πελατες θα λαβουν την προσφορα σε 37 η' 40 ιντσες χωρις να πληρωσουν κατι παραπανω,και μου εκανε εντυπωση,υποτιθετε σαν αναγνωριση και το αναφερει στο mail, απο την πλευρα της εταιρειας για την οποια καθυστερηση η ταλαιπωρια που θα εχουμε, και με βαση τα λεγομενα σου εφοσων ευσταθουν τωρα καταλαβαινω το παιχνιδι που παιχτηκε σε βαρος των πελατων που την εμπιστευτικαν.
Και ειμαι βεβαιος οτι απο τα 375 ατομα που δηλωσαν συμμετοχη στη προσφορα θα ειναι παρα πολλοι που αυτοι που δεν παραλαβανε την τηλεοραση,και θα την πηραν αλλοι που δεν συμμετειχαν.Τι να πω.

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Και τηλεοράσεις και φωτογραφικές και όλα τα ακυρώνει η Golden deals. Ανήκει στην οικογένεια Τεγόπουλου που έκλεισε την Ελευθεροτυπία και βούτηξε στα χρέη τη Χρυσή Ευκαιρία, τί περίμενες?

Αυτό τώρα που κολλάει με την επιστροφή των χρημάτων;

Εάν δεν κατάλαβες, η Πρεβεζάνου, που έχει το InTheBox, έπαιξε κάποιο παιχνίδι με το PixmaniaPro, αυτό δεν έστειλε τις τηλεοράσεις και τις φωτογραφικές στους αγοραστές της προσφοράς από το GD, εκτός από μερικά κομμάτια, και το GD, που θα κέρδιζε τουλάχιστον 25-30% από κάθε αγορά, αναγκάζεται να επιστρέψει το συνολικό ποσό των χρημάτων στους αγοραστές, προκειμένου να κρατήσει τη φήμη του.

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Αυτό τώρα που κολλάει με την επιστροφή των χρημάτων;

Εάν δεν κατάλαβες, η Πρεβεζάνου, που έχει το InTheBox, έπαιξε κάποιο παιχνίδι με το PixmaniaPro, αυτό δεν έστειλε τις τηλεοράσεις και τις φωτογραφικές στους αγοραστές της προσφοράς από το GD, εκτός από μερικά κομμάτια, και το GD, που θα κέρδιζε τουλάχιστον 25-30% από κάθε αγορά, αναγκάζεται να επιστρέψει το συνολικό ποσό των χρημάτων στους αγοραστές, προκειμένου να κρατήσει τη φήμη του.
Μαλιστα μου αρεσει το γεγονως οτι ι ιδια η Πρεβεζανου εβγαινε απο forum σε forum να απαντησει για τη λασπολογια δηθεν που εισεπρατε απο την αρχη η εταιρεια της,που οπως φαινεται ηταν μια φουσκα με ημερομηνια ληξης πολυ συντομη

Και βεβαια να αναφερω οτι απο τις 24-2 που λαβαμε το mail οτι αν μεχρι 1-3 δεν λαβουμε την τηλεοραση θα μας επιστρεψουν τα χρηματα, ''ξαφνικα'' δημιουργηθηκε προβλημα στο τηλεφωνικο τους κεντρο το οποιο ειναι νεκρο μεχρι και σημερα.Φανταζομαι και για τις υπολοιπες ημερες ετσι θα παραμεινει οπως τα καταφερανε.

Μαλιστα να αναφερω οτι λαβαμε email απο το InTheBox που αναφερει( τα εχω εχω ολα τα email που μου στειλανε,δεν τα διεγραψα καθολου) οτι σε καποια πελατες θα λαβουν την προσφορα σε 37 η' 40 ιντσες χωρις να πληρωσουν κατι παραπανω,και μου εκανε εντυπωση,υποτιθετε σαν αναγνωριση και το αναφερει στο mail, απο την πλευρα της εταιρειας για την οποια καθυστερηση η ταλαιπωρια που θα εχουμε, και με βαση τα λεγομενα σου εφοσων ευσταθουν τωρα καταλαβαινω το παιχνιδι που παιχτηκε σε βαρος των πελατων που την εμπιστευτικαν.
Και ειμαι βεβαιος οτι απο τα 375 ατομα που δηλωσαν συμμετοχη στη προσφορα θα ειναι παρα πολλοι που αυτοι που δεν παραλαβανε την τηλεοραση,και θα την πηραν αλλοι που δεν συμμετειχαν.Τι να πω.

Τα άτομα δεν είναι 375, αλλά 400 (375 στην Αθήνα και 25 στη Θεσσαλονίκη) συν όσοι πλήρωσαν απ' ευθείας την ΜΠ. Από τα στοιχεία στο insomnia, είναι γνωστό ότι έχουν αγοράσει 49 άτομα και έχουν παραλάβει 8 τηλεοράσεις. Το θέμα με τις μεγαλύτερες τηλεοράσεις αποδεικνύεται μεγάλο παραμύθι αφού ζητούσε χρήματα (σε άλλους +150, σε άλλους +270) για τη μεγαλύτερη.

Απο οτι καταλαβαινω δεν τηρηθηκαν ουτε στο ελαχιστο οι οροι και οι προυποθεσεις για τη συμμετοχη στην ολη διαδικασια, τουλαχιστον ενα καλο βγαινει απο την ολη ιστορια, αν μπορουμε να το πουμε, οτι μεσα στο επομενο διμηνο θα βγουν οι νεες σειρες 2012 απο τους κατασκευαστες και αρα θα πεσουν οι τις περσινης χρονιας και θα εχει πληθωρα ευκαιριων να παρουμε μια καλη tv σε καλη τιμη.

Αναμένεται πτώση τιμών σε 1-2 μήνες όταν βγουν νέα μοντέλα? Αξίζει να περιμένουμε (ενδιαφέρομαι για LG 42PW450 ή αν πέσουν οι τιμές για Sony Ex 720 46).

Αναμένεται πτώση τιμών σε 1-2 μήνες όταν βγουν νέα μοντέλα? Αξίζει να περιμένουμε (ενδιαφέρομαι για LG 42PW450 ή αν πέσουν οι τιμές για Sony Ex 720 46).

Και εγώ κατέληξα στην lg pv350 και δυστυχως με κανα 2 μαγαζια που επικοινωνησα εχει σταματησει να βγαινει το μοντελο. Θα βγει λεει καινουριο τέλη μαρτίου. Να ψάξω για στοκ η να περιμένω το καινουριο? Λογικά δεν θα είναι πιο ακριβό?

Δεν υπάρχει κανόνας που να λέει πως θα πέσουν οι τιμές των περσινών όταν βγούν τα νέα μοντέλα.
Αν κάνετε μια αναζήτηση στο skroutz μοντέλων του 2010 θα καταλάβετε.
Πολλοί, κυρίως μικρά μαγαζιά τις πουλάνε μάλιστα ακριβότερες απ'όταν είχαν βγεί.
Είναι και θέμα τύχης αν θα τη βρείτε σε καλή τιμή.
Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.

βέβαια φέτος υπάρχει γιούρο και ίσως υπάρξουν προσφορές στα καινούργια μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν σε λίγο. στα παλιά (2011 πλέον) δεν περιμένω κάτι τρομερό γιατί πλέον λογω της κατάστασης δεν στοκάρουν τα καταστήματα.

βέβαια φέτος υπάρχει γιούρο και ίσως υπάρξουν προσφορές στα καινούργια μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν σε λίγο. στα παλιά (2011 πλέον) δεν περιμένω κάτι τρομερό γιατί πλέον λογω της κατάστασης δεν στοκάρουν τα καταστήματα.

Μάλλον έτσι είναι τα πράγματα. Ίσως υπάρξει κάποια πτώση λόγω παρόδου του χρόνου (π.χ. την Sony Ex 720 46'' την πωλούσαν 1120 τέλη Νοεμβρίου, 993 αρχές Δεκεμβρίου και τώρα 888) και ίσως προσφορές λόγω EURO - Ολυμπιακών Αγώνων.Μου κάνει εντύπωση πάντως η διαφορά τιμής των low entry μοντέλων μεταξύ 42'' και 46-47''. Όπως επίσης ότι υπάρχουν φθηνά μοντέλα 50'' που είναι πιο φθηνά από τα φθηνά των 46-47''. Δυστυχώς για μένα ο χώρος επαρκεί μόνο για 46-47'' και όχι για 50'' (και μάλλον θα αναγκαστώ λόγω κόστους να στραφώ σε 42-43''....).

Σωστά, εξάλλου είχαν γίνει πολύ καλές προσφορές και πριν το μουντιάλ θυμάμαι, πολύ καλύτερες απ'τη περίοδο των εκπτώσεων.

Κανονας μπορει να μην ειναι οτι τα περσινα μοντελα δεν θα εχει προσφορες αλλα κοιτα την KDL EX720 32''της Sony που στον Κοτσωβολο την εχουν 549 η τη 40' στα 640 που ειναι μοντελο του 2011 ενω περσι και στα 1000 και πανω τις εβρισκες αν δεν κανω λαθος,
Παντως μιας και ειναι χρονια euro λογικα θα βγουν προσφορες που μπορουμε να εκμεταλευτουμε.

Απο οτι καταλαβαινω δεν τηρηθηκαν ουτε στο ελαχιστο οι οροι και οι προυποθεσεις για τη συμμετοχη στην ολη διαδικασια, τουλαχιστον ενα καλο βγαινει απο την ολη ιστορια, αν μπορουμε να το πουμε, οτι μεσα στο επομενο διμηνο θα βγουν οι νεες σειρες 2012 απο τους κατασκευαστες και αρα θα πεσουν οι τις περσινης χρονιας και θα εχει πληθωρα ευκαιριων να παρουμε μια καλη tv σε καλη τιμη.
Κάτσε να πάρουμε πρώτα τα χρήματα μας πίσω και μετά ας σκεφτόμαστε οτιδήποτε...
Να ευχαριστήσω πολύ και το μέλος Makfil για το ενδιαφέρον και τον κόπο που έχει κάνει όλο αυτόν τον καιρό!!

Κάτσε να πάρουμε πρώτα τα χρήματα μας πίσω και μετά ας σκεφτόμαστε οτιδήποτε...
Να ευχαριστήσω πολύ και το μέλος Makfil για το ενδιαφέρον και τον κόπο που έχει κάνει όλο αυτόν τον καιρό!!

Συνεχίζοντας τη συζήτηση για το μεγάλο και πρωτόγνωρο θέμα που δημιουργήθηκε από το InTheBox με τη μη παράδοση των τηλεοράσεων Samsung 32 που αγοράστηκαν με τα κουπόνια του Golden Deals, ενημερώνω τους ενδιαφερόμενους ότι, από το σύνολο των γνωστών αγοραστών, στους οποίους έστειλα σήμερα μήνυμα, απάντησαν μερικοί και από αυτούς οι valkyria_gr και loupi με ενημέρωσαν ότι έλαβαν την επιστροφή των χρημάτων τους από το GD.

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Συνεχίζοντας τη συζήτηση για το μεγάλο και πρωτόγνωρο θέμα που δημιουργήθηκε από το InTheBox με τη μη παράδοση των τηλεοράσεων Samsung 32 που αγοράστηκαν με τα κουπόνια του Golden Deals, ενημερώνω τους ενδιαφερόμενους ότι, από το σύνολο των γνωστών αγοραστών, στους οποίους έστειλα σήμερα μήνυμα, απάντησαν μερικοί και από αυτούς οι valkyria_gr και loupi με ενημέρωσαν ότι έλαβαν την επιστροφή των χρημάτων τους από το GD.

Στην περιπτωση μου απο email και τηλεφωνικη επικοινωνια με GoldenDeals μου ειπαν οτι απο 5-3 εως 19-3 θα πιστωθει η καρτα μου με τα 399 ευρω