Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Κι εμένα ίδιος είναι ο αποστολέας αλλά το ποσό είναι ...534.66 ευρω!!!!! Τί γίνεται βρε παιδιά?

Το 91,77 αντιστοιχεί στο 23% του 399 και το 534,66 αντιστοιχεί σε καθαρή αξία 434,68 (434,68Χ1,23 = 534,66).

Επομένως, εάν δεν παρέλαβες μεγαλύτερη τηλεόραση, σου έδωσε απόδειξη από μεγαλύτερη, αξίας 434,68.
Τελικά, φαίνεται ότι δεν την ενδιαφέρει το θέμα του (ελληνικού) ΦΠΑ, για τις αποδείξεις που εκδίδει στην Αγγλία.

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Και εγώ πήρα τα λεφτά μου πίσω «Μετά κόπων και βασάνων» (είχα παραγγείλει απευθείας από το inthebox)
Πέρα από την απόδειξη πρέπει να σας στείλει και την Πανευρωπαϊκή εγγύηση αλλιώς δεν την δέχεται η Ελληνική αντιπροσωπεία..
Τουλάχιστον έτσι μου είχαν πει εμένα..

Σχετικά με το θέμα μίλαγα σήμερα με το τμήμα του ΣΔΟΕ.

Μου είπαν κατά ΛΕΞΗ ότι η εταιρία εφόσον έκανε την πώληση ΕΝΤΟΣ Ελλάδας ωφείλει να κόψει ελληνικό παραστατικό με 23% ΦΠΑ.
Επίσης μου είπαν πως ακόμα και απο τον προμηθευτή Α να αγόρασε ωφείλει σαν In The Box να κόψει παραστατικό. Και το κατάστημα παίρνει παραστατικό απο τον προμηθευτή.

Ενα αυτό.

Επίσης διάβαζα στην περιβόητη ιστοσελίδα της πως δεν κάνει πωλήσεις. Και αυτό μου είπε το ΣΔΟΕ είναι Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ο καθώς οι πελάτες έχουν να κάνουν ΜΟΝΟ με την εν λόγω εταιρία και όχι με συμφωνίες που έκανε με τρίτους. Απο την στιγμή που αγοράζω προιόν Α απο IntheBox.gr έχω να κάνω σε όλα τα σημεία με αυτό το κατάστημα.

Πέρα απο την επώνυμη καταγγελία που έκανα για το εν λόγω κατάστημα προτείνω στον καθένα που έπεσε θύμα ή έγαγε δούλεμα χοντρό να κάνει εδώ καταγγελία

Τηλέφωνο 210.33.75.276
210.34.27.367
210.34.24.390
Fax 2106980529
Email [email protected] , [email protected]

Επίσης σε καταναλωτικές οργανώσεις , στο Υπουργείο Εμπορίου , στην Γενική Γραμματεία καταναλωτή για να γίνουν οι έλεγχοι. Τους έστειλα και μετά την τηλεφωνική επικοινωνία και κάποια στοιχεία που είχα απο την αγορά μου μέσω Goldeandeals.gr

Αν δεν πατάξουμε εμείς τα μαύρα πρόβατα ποιός θα το κάνει? Με τόσες τηλεοράσεις που πούλησε η αρπαγή του ΦΠΑ είναι τεράστια. Δεν θα σας κάνει καθόλου κόπο να κάνετε (αν όντως νιώσατε ότι σας δούλεψαν) όπως εμένα καταγγελία.

Καλύτερα κατα την γνώμη μου να μην κυνηγάμε τις προσφορές απο εταιρίες που δεν γνωρίζουμε (και βλέπουμε τι τραβάμε στο τέλος) και να αγοράζουμε απο εταιρίες που και αύριο θα υπάρχουνε και σέβονται το όνομά τους. Για μένα το ηλεκτρονικό κατάστημα In The Box καθώς και ότι έχει σχέση με την κυρία όπως η Error Web και πιθανόν και άλλες επωνυμίες μπαίνουν μόνιμα σε Black List και μετά απο αυτό που τράβηξα δεν υπάρχει γνωστός που δεν θα του πω να προσέχει.

Κάτι που ήθελα ακόμα να τονίσω είναι πως σοβαρές σελίδες όπως το Goldendeals ωφείλουν να κάνουν έρευνα με ποιόν κάνουν ντίλ και όχι με όποιον πουλάει παραμύθια. Γιατί ειδικά αυτή η κυρία μας γέμισε στα ψέμματα.

Τα σημερινά νέα είναι ότι
1. πιστώθηκε η κάρτα του eXrhsot με τα χρήματα,
2. ο vmal677 δεν έχει επιστροφή μέχρι σήμερα,
3. ο Morheeba που είχε καταθέσει στο λογαριασμό της ΜΠ, ευτυχώς μέσω PayPal, δικαιώθηκε από αυτό και περιμένει την επιστροφή και
4. ο londinaras, που είχε καταθέσει σε τράπεζα, ζητάει βοήθεια για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να διεκδικήσει την επιστροφή των χρημάτων του.

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Είμαι δυστυχώς ένας από τους ελάχιστους ατυχους που αγόρασα ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από το www.inthebox.gr και δυστυχώς με τραπεζικό έμβασμα σε λογαριασμό της ΜΑΡΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ του ΧΡΗΣΤΟΥ στην Eurobank. Ειλικρινά δε ξέρω τι να κάνω. Η ΠΡΕΒΑΖΑΝΟΥ με δουλεύει και με πηγαίνει εδώ και 2 βδομάδες στο απο μέρα σε μέρα θα δεις τα λεφτά σου στο λογαριασμό σου. Μου ζήτησε και IBAN για να με ξευτιλίσει προφανώς. Παιδιά βοηθήστε με. Καταρχήν ξέρει κανεις αν η ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ έχει μετακομίσει??? Τί να κάνω. Ειδική μνοία στον manolaskakis που πήρε τα λεφτά του πίσω. ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΘΕΕ???

Εχω προφανώς ήδη προβεί σε καταγγελίες Προστασίας καταναλωτη- ηλεκτρονικό εγκλημα - ΣΔΟΕ και σχεδόν ΟΟΟΟΛΟΥΣ τους αρμόδιους φορεις

Ο sxe13 ενημέρωσε ότι επιστράφηκαν τα χρήματα από το GD, πριν 2-3 μέρες.

Συνολικά, από τα (52-8=) 44 γνωστά άτομα, ενημέρωσαν ότι έχουν λάβει επιστροφή χρημάτων από το GD τα 11 (a400, valkyria_gr, antb, eliassot, loupi (το 1 κουπόνι από τα 2), eXrhsot, sxe13, ivanl, anfilouis (για 2 κουπόνια), Profisher, haroulita) και από τα 3 γνωστά άτομα (πρόσθεσα και τον manolaskakis) που κατέθεσαν απ' ευθείας στο λογαριασμό της ΜΠ, έχουν επιστραφεί στον manolaskakis, έχει ειδοποιηθεί ο Morheeba από το PayPal ότι θα επιστραφούν και το παλεύει ο londinaras.

Εγω σε επικοινωνια με την GoldenDeals με ενημερωσαν οτι θα μου τα καταθεσουν τη Δευτερα 19-3 για να δουμε γιατι αρχιζει και εξαντλειται η υπομονη μου,τελευταια ημερα περιμενουν να μου πιστωσουν το ποσο?Ελεος! Αν δεν μου τα καταθεσουν θα κανω καταγγελια εναντιων τους.

Παιδιά έστειλα και σήμερα mail πάλι...και δυστυχώς αυτή τη φορά ούτε φωνή ούτε ακρόαση...ότι θα πάει σε δικηγόρο για το γαμώτο....έχει ήδη πάει, απλά ώρες ώρες απορώ με την ατυχία μου και με τους αλήτες-κλέφτες που κυκλοφορούν τους καιρούς αυτούς. Το γελοίο δε είναι ότι τελικά πείτε να εξαπάτησε πόσους σαν εμένα 3-4 ωραία ας πούμε ότι το έκανε. Και??? ξεφτιλισε το όνομα της και θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο για πόσα??? 3*400 = 1200 ή 4*400 =1600 ευρώ???? ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Γεια σας παιδια και εγω μολις πηρα στο golden deals και μου ειπαν οτι αν οχι σημερα απο Δευτερα θα πιστωθει η καρτα μου λογο πολλων ακυρωσεων (ειχα κανει ακυρωση με μειλ στις 5/3),ενω πριν 5-6 μερες που ειχα παρει παλι τηλ μου ειπαν οτι πιστωθηκε η καρτα μου την προηγουμενη πεμπτη και θα εβλεπα τα χρηματα μου στην καρτα σε 5 μερες δλδ εχθες.Η κοπελα μου ειπε οτι εγινε λαθος την προηγουμενη φορα που πηρα και ισχυει αυτο που μου ειπε σημερα.Οτι να ναι..

Ούτε εγώ έχω ακόμα πάρει επιστροφή.
Προχτές που πήρα το golden deals μου είπαν ότι το πολύ μέχρι σήμερα θα έχουν πιστωθεί. Αλλά τίποτα.
Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει απίστευτα αυτή η κατάσταση και κυρίως το golden deals και νομίζω ότι αυτό είναι κατά τεράστιο μέρος υπέυθυνο για την ταλαιπωρία.
Τι παέι να πει "είχαμε πολλές ακυρώσεις και έχουν μπει σε σειρά προτεραιότητας" όπως ισχυρίζονται? Αυτά είναι ...
Όταν τα έπαιρναν τα λεφτά τα έπαιρναν μαζεμένα...

Επίσης ξέρει κανείς αν μπορεί να γίνει καταγγελία για το golden deals και για το λόγο ότι δεν έλεχξε την αξιοπιστία του inthebox και για το ότι δεν έχει επιστρέψει ακόμα τα λεφτά σε όλους και μας δουλέυει
και αν ναι που?

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Ο sxe13 ενημέρωσε ότι επιστράφηκαν τα χρήματα από το GD, πριν 2-3 μέρες.

Συνολικά, από τα (52-8=) 44 γνωστά άτομα, ενημέρωσαν ότι έχουν λάβει επιστροφή χρημάτων από το GD τα 11 (a400, valkyria_gr, antb, eliassot, loupi (το 1 κουπόνι από τα 2), eXrhsot, sxe13, ivanl, anfilouis (για 2 κουπόνια), Profisher, haroulita) και από τα 3 γνωστά άτομα (πρόσθεσα και τον manolaskakis) που κατέθεσαν απ' ευθείας στο λογαριασμό της ΜΠ, έχουν επιστραφεί στον manolaskakis, έχει ειδοποιηθεί ο Morheeba από το PayPal ότι θα επιστραφούν και το παλεύει ο londinaras.

Παιδιά καλησπέρα,

Διάβασα το forum και είμαι κι εγώ παθών του εν λόγω καταστήματος. Πλήρωσα με paypal και έχω κάνει dispute και claim και περιμένω την απόφαση.
Η ερώτηση είναι πως θα μας δώσει τα λεφτά πίσω το paypal αν η απατεώνισα τα έχει τραβήξει όλα από εκεί;
Ο Morheeba μπορεί να μας πει τι έγινε τελικά; ή να μου στείλει πμ.;
Δεν έχω κάνει ακόμα κίνηση σε αστυνομίες κλπ γιατί φοβάμαι οτι δεν θα βγάλω άκρη....

Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Παιδιά καλησπέρα,

Διάβασα το forum και είμαι κι εγώ παθών του εν λόγω καταστήματος. Πλήρωσα με paypal και έχω κάνει dispute και claim και περιμένω την απόφαση.
Η ερώτηση είναι πως θα μας δώσει τα λεφτά πίσω το paypal αν η απατεώνισα τα έχει τραβήξει όλα από εκεί;
Ο Morheeba μπορεί να μας πει τι έγινε τελικά; ή να μου στείλει πμ.;
Δεν έχω κάνει ακόμα κίνηση σε αστυνομίες κλπ γιατί φοβάμαι οτι δεν θα βγάλω άκρη....

Ευχαριστώ!

Λογικά, το PayPal θα σε δικαιώσει, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Τώρα, για την επιστροφή των χρημάτων υπάρχει ένα θέμα αλλά φαντάζομαι ότι η ΜΠ δεν θα φτάσει στη σημείο να χαλάσει την εικόνα της στο PayPal, αφού επιδιώκει να συνεχίσει τη δραστηριότητά της στο χώρο αυτό.

Πιστεύω ότι θα πάρεις τα χρήματά σου.

και εγώ τα χρήματα τα πήρα πίσω μέσω GD πίσω.

Ομως δεν είμαι κορόιδο να γράφω μόνο στα Φόρουμ για να βρώ λύση.

Οπου υπήρχε υπηρεσία έκανα καταγγελία. Ευχομαι και εσείς που η Πρεβεζάνου σας κοροίδεψε να μην την αφήσετε σε χλωρό κλαρί.

ΣΔΟΕ - ΣΔΟΕ - ΣΔΟΕ -ΣΔΟΕ !

Ακούστε με και δεν θα χάσετε. Και στο GD μόλις ανέφερα ΣΔΟΕ , έγιναν πολύ φρόνιμοι! Μην τους χαρίζετε τα λεφτά σας και μην πιστέψτε κανέναν αν δεν δείτε τα λεφτά σας.

Επιχειρηματίες τύπου Πρεβεζάνου πρέπει να εξαφανιστούν απο τον εμπορικό κόσμο.

Κάντε ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!

Ανοίξτε το σαίτ της να δείτε πως γράφει ότι η ίδια δεν κάνει πωλήσεις.

Εκεί πήγαμε και δώσαμε σαν στραβάδια τα λεφτά μας. Σε κάποιον που ΔΕΝ κάνει πωλήσεις. Καταγγελία θέλει και το GD ΠΑΝΤΟΥ γιατί συνεργάστηκε με κατάστημα που ΔΕΝ κάνει όπως το ίδιο λέει πωλήσεις, ένα κατάστημα που μέσω κάποιας εταιρίας όπως διάβασα εδώ μέσα κόβει σε πωλήσεις ελλάδας τιμολόγια εξωτερικού.

Στείλτε όσοι πήρατε αντίγραφα στο Σ Δ Ο Ε να γίνει έλεγχος. Μπορεί να είναι και ψεύτικα και αν χρειαστεί καμιά εγγύηση να το μάθετε.

Η οργάνωση και συντονοσμένη πράξη μέσα απο Φόρουμ είναι υπέροχη. Αρκεί να γίνουν πράξεις.

Πόσες καταγγελίες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ εκτός την δική μου γίνανε στο ΣΔΟΕ?

Γεια σας και απο εμενα,λοιπον εγω πληρωσα στο in the box μεσω paypal και αφου με ακουσα ενα σωρο ψεμματα και ''μαιμου'' αποστολες αποφασισα να κανω dispute λιγες μερες πριν τελιωσει η διορια που δινει η paypal, στο μεταξυ ενημερωσα μιλησα και με το τμημα απατων της τραπεζας μου.Μια δυο μερες αφου εγινε αυτο, δεχτηκα τηλεφωνο απο το inthe box αν ακομη θελω την τηλεοραση και οτι θα ερχοτανε σε 2-3 μερες ηδη ειχε περασει ενας μηνας και οποτε δεν με πειραζε μια δυο μερες ακομη ωσπου ακουσα σαν δικαιολογια οτι η'' τηλεοραση ερχεται με φορτηγο λεει, και οχι με αεροπλανο'' οπως καταλαβενετε ζητησα τα χρηματα πισω και στις 12/3 μου στειλανε απο την paypal αυτο
We have concluded our investigation into your case and have decided in your
favor.

We were able to recover 399.00 EUR and this amount has been credited to
you. Please allow five business days for this adjustment to be posted.
και μου ζητησαν 5 εργασιμες μερες να μου πιστωσουν το ποσο, σημερα ειναι η πεμτη μερα και ακομη τιποτα , με το που εχω νεοτερα θα σας το ανακοινωσω

Καλο κουραγιο και στο μελλον ας ειμαστε προσεκτικοτεροι

Τα νεωτερα , μολις μιλησα με paypal εχουνε παρει τα χρηματα αλλα επειδη χρησιμοποιησα την καρτα της κοπελας μου και χρεαζοτανε μια επιβεβαιωση για για να επιστρεψουνε τα χρηματα στην καρτα, θα παρει λιγες μερες ακομη αλλα μου ειπανε πως θα γινει αυτο σιγουρα.Ημουν αρκετα τυχερος επειδη πληρωσα με pay pal συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποια μελη εχουν προβλημα να παρουν τηλεφωνο στην paypal γιατι βγαζεις ακρη αρκετα γρηγοροτερα απο τι μεσω mail.

Η διορία που έδινε το Golden deals για την επιστροφή των χρημάτων έληξε σήμερα και ακόμα δεν έβαλαν τα χρήματα.
Καταγγελία λοιπόν και για αυτούς!!!

Καλησπέρα,

Τελικά τα λεφτά πιστώθηκαν στο λογαριασμό μου μέσω του Paypal. Τέλος καλό όλα καλά... και περαστικά μας.
Πάντως κατέληξα πως οποιαδήποτε συναλλαγή μόνο μέσω paypal γιατί δεν τους συμφέρει να χαλάνε το όνομά τους και να έχουν δυσαρεστημένους πελάτες.
Όσο για την απατεώνισα... θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Καλά ξεμπερδέματα και στους υπόλοιπους παιδιά!

Καλό νέο, ευτυχώς, και αυτό επειδή είχες την πρόνοια να πληρώσεις μέσω PayPal.

Επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, ότι πρέπει να επιδιώκουμε να γίνονται όλες οι συναλλαγές μας με τον τρόπο αυτό.