Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Στην περιπτωση μου απο email και τηλεφωνικη επικοινωνια με GoldenDeals μου ειπαν οτι απο 5-3 εως 19-3 θα πιστωθει η καρτα μου με τα 399 ευρω

Και σε εμένα το δίο μου είπαν. Πάντως μέχρι σήμερα που κοίταξα δεν έχει πιστωθεί κάτι.

Καλησπέρα.

Εγώ έστειλα μήνυμα ακύρωσης στις 2/3 και έγινε πίστωση στην κάρτα μου στις 5/3.

Πέραν από την επιστροφή των χρημάτων, η οποία φυσικά και ήταν αυτονότητη, θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνει κάποια ομαδική κίνηση σε νομικό επίπεδο.
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει περισσότερα σχετικά με αυτό;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Καλησπέρα.

Εγώ έστειλα μήνυμα ακύρωσης στις 2/3 και έγινε πίστωση στην κάρτα μου στις 5/3.

Πέραν από την επιστροφή των χρημάτων, η οποία φυσικά και ήταν αυτονότητη, θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνει κάποια ομαδική κίνηση σε νομικό επίπεδο.
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει περισσότερα σχετικά με αυτό;

Δυστυχώς, δεν απάντησαν αρκετοί στο μήνυμα που έστειλα και δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία για τις επιστροφές. Μέχρι τώρα έχουν επιστραφεί στους valkyria_gr, eiassot, a400 και loupi, για τη μία από τις δύο τηλεοράσεις που είχε παραγγείλει.

Η πρότασή σου χρειάζεται πολλή οργάνωση γιατί αποδείχτηκε μέχρι τώρα ότι καθένας επιδιώκει να τακτοποιήσει το προσωπικό του θέμα, δηλαδή την επιστροφή των χρημάτων, όπως εξελίχθηκε πλέον η υπόθεση, χωρίς να πολυενδιαφέρεται για άλλες ενέργειες.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσει

Δυστυχώς, δεν απάντησαν αρκετοί στο μήνυμα που έστειλα και δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία για τις επιστροφές. Μέχρι τώρα έχουν επιστραφεί στους valkyria_gr, eiassot, a400 και loupi, για τη μία από τις δύο τηλεοράσεις που είχε παραγγείλει.

Η πρότασή σου χρειάζεται πολλή οργάνωση γιατί αποδείχτηκε μέχρι τώρα ότι καθένας επιδιώκει να τακτοποιήσει το προσωπικό του θέμα, δηλαδή την επιστροφή των χρημάτων, όπως εξελίχθηκε πλέον η υπόθεση, χωρίς να πολυενδιαφέρεται για άλλες ενέργειες.

Θέληση χρειάζεται κατ' αρχάς και μετά θα βρούμε τρόπο να οργανωθούμε. Θέλω να ελπίζω ότι όλα αυτά τα μηνύματα οργής και δυσανασχέτησης δεν ήταν μόνο για την επιστροφή των χρημάτων. Προφανώς και αυτό ήταν το πιο σημαντικό, αλλά προσωπικά αισθάνομαι πολύ άσχημα για την κοροϊδία που υποστήκαμε έναν ολόκληρο μήνα με συνεχείς υποσχέσεις και αναβολές.

Παρεμπιπτόντως, εγώ είχα παραγγείλει και τη φωτογραφική μηχανή και την τηλεόραση και οι πιστώσεις για τις δύο αγορές έγιναν ταυτόχρονα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσει

Γειά σας. Εμένα μου είπαν σε πέντε εργάσιμες θα πιστωθούν τα χρήματα απο την GOLDEN
DEALS.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσε

Γειά σας. Εμένα μου είπαν σε πέντε εργάσιμες θα πιστωθούν τα χρήματα απο την GOLDEN
DEALS.

Πέντε εργάσιμες από πότε;
Γιατί όλοι σε όλους είχαν στείλει μήνυμα ότι τα χρήματά τους θα επιστραφούν από 5/3.

Με την ευκαιρία, επιστράφηκαν και στον ivanl.

Last edited:
Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι απο τις 27-1 μου εχουν δεσμευσει τα χρηματα και οπως φαινεται θα κλεισω διμηνο για να τα παρω πισω!!! Τωρα οσων αφορα για για καταγγελια για εξαπατηση,ηθικη βλαβη ολα αυτα ωραια ακουγονται αλλα στη πραξη ειναι μια χρονοβορα διαδικασια και ως γνωστον τα δικαστηρια κινουνται με ταχυτητα του φωτος!!! Ασε το μπλεξιμο με το ''δικαστικοδικηγορικο'' λομπι.Πιστευω η καλυτερη λυση-απαντηση θα την δωσουν οι ιδιοι καταναλωτες βαζοντας τη συγκεκριμενη ''εταιρεια'' στη black list στην ακρη του μυαλου τους, η ιδια αγορα θα την ''τακτοποιησει'' οπως της αξιζει.

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Στείλτε οι εμπλεκόμενοι στο [email protected] ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Δ/NΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
e-mail με τα στοιχεία της παραγγελίας και περιγραφή του προβλήματος. Βάσει νόμου η εταιρεία καλείται να δώσει εξηγήσεις

Στείλτε οι εμπλεκόμενοι στο [email protected] ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Δ/NΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
e-mail με τα στοιχεία της παραγγελίας και περιγραφή του προβλήματος. Βάσει νόμου η εταιρεία καλείται να δώσει εξηγήσεις

Μόνο που εκεί τελειώνει το πανηγύρι (βάσει νόμου). Δεν υπάρχει κάποιος να κρίνει τις εξηγήσεις.

Και σε εμένα το δίο μου είπαν. Πάντως μέχρι σήμερα που κοίταξα δεν έχει πιστωθεί κάτι.
Και σε μένα το ίδιο. Αύριο πάω στην τράπεζα για αμφισβήτηση πράξης.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πίστωσαν όλους τους λογαριασμούς σε μία ημέρα.Είναι πολύ απλό να γίνει κάτι τέτοιο!!

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Από το σύνολο της πρόσφατης αλληλογραφίας, προκύπτουν τα ακόλουθα συγκεντρωτικά στοιχεία:

1. Είχαν δηλώσει 50 άτομα ότι αγόρασαν κουπόνια για την τηλεόραση (2 άτομα αγόρασαν από 2 κουπόνια), εκ των οποίων 2 είχαν καταβάλει απ' ευθείας στην ΜΠ επί πλέον ποσά για μεγαλύτερη τηλεόραση. Ακόμη, δύο άτομα κατέβαλαν απ' ευθείας στην ΜΠ 399 ευρώ για την αγορά τηλεόρασης, χωρίς κουπόνι.
2. Από τα 50 άτομα, μέχρι την 1/3, είχαν δηλώσει 8 ότι παρέλαβαν τηλεόραση και 3 (antb, Profisher, haroulita) επιστροφή χρημάτων. Μετά την ημερομηνία αυτή, σε 6 άτομα [a400, valkyria_gr, eliassot, loupi (για 1 από τα 2 κουπόνια), ivanl, anfilouis (για 2 κουπόνια)] επιστράφηκαν τα χρήματα.
3 Από το σύνολο των παραπάνω 52 ατόμων, στα οποία έστειλα μήνυμα, απάντησαν ακόμη 8 άτομα ότι δεν πιστώθηκαν οι λογαριασμοί τους μέχρι χθες, και ότι η GD τους ενημέρωσε ότι θα τους επιστρέψει τα χρήματα από 5-19/3.
4. Επομένως, από τα (50-8=) 42 γνωστά άτομα, που περιμένουν επιστροφή χρημάτων από την GD, 9 άτομα ενημέρωσαν ότι πιστώθηκαν οι λογαριασμοί τους και 8 άτομα ότι δεν πιστώθηκαν, μέχρι χθες.

Και σε μένα το ίδιο. Αύριο πάω στην τράπεζα για αμφισβήτηση πράξης.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πίστωσαν όλους τους λογαριασμούς σε μία ημέρα.Είναι πολύ απλό να γίνει κάτι τέτοιο!!

Το ξέρω και εμένα μου φαίνεται περίεργο που δεν πιστώνουν αμέσως τα λεφτά. Ενώ όταν τα έπαιρναν τα πήραν αμέσως...
Σε όσους έχουν επιστραφεί τα χρήματα, μετά το Mail που στείλατε σας ήρθε και κάποιο απαντητικό ότι έγινε πίστωση?

Γειά σε όλους. Εγώ τελικά έλαβα την απόδειξη, μιας και είχα παραλάβει την τηλεόραση. Συνεχίζω να παρακολουθώ το θέμα και βλέπω οτι η σελίδα του in the box στο facebook έχει εξαφανιστεί, πιθανόν λόγω των αναφορών των χρηστών.

Last edited:

Καλό νέο, και καλώς όρισες και σ' αυτό το forum, αλλά δεν μας λες από ποιον εκδόθηκε η απόδειξη, γιατί, όπως είχε αναφερθεί, το θέμα αυτό έμοιαζε μπερδεμένο.

καλημερα,εγω παντος δεν εχω λαβει την αποδειξη.περιμενω

Πέρα από την απόδειξη, που είναι δευτερεύον θέμα, σε σχέση με την επιστροφή των χρημάτων, αφού αφορά μόνον τους λίγους (8) που παρέλαβαν την τηλεόραση, ανησυχώ γιατί δεν έχουμε ενημέρωση από εκείνους που περιμένουν την επιστροφή.

καλησπερα,ελαβα σημερα την αποδειξη με e-mail,ο αποστολεας ειναι inthebox online ltd,145-157 st john street,london,ec1v 4pw,company registration number 07447486......και εχει τελικη τιμη 490,77 ευρω.

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

καλησπερα,ελαβα σημερα την αποδειξη με e-mail,ο αποστολεας ειναι inthebox online ltd,145-157 st john street,london,ec1v 4pw,company registration number 07447486......και εχει τελικη τιμη 490,77 ευρω.

Αυτό κι αν είναι απρόσμενο νέο !!!

Όχι μόνο για την απόδειξη από τη θυγατρική του InTheBox στην Αγγλία, αλλά και από το ποσόν που δεν ταιριάζει με τίποτε με την τιμή της προσφοράς!!!

Μήπως παρέλαβες μεγαλύτερη και τη χρέωσε με άλλη τιμή;

οχι,32 ειναι,το γραφει και στην αποδειξη,399 + sales tax 91,77 = 490,77:7SFGSFG:

Κι εμένα ίδιος είναι ο αποστολέας αλλά το ποσό είναι ...534.66 ευρω!!!!! Τί γίνεται βρε παιδιά?