Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Προσφορά , 388 για την Samsung UE32EH6030 - 3D από το Πλαίσιο !

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...amsung-UE32EH6030-3D-LED-TV-32-UE32EH6030.htm

Φιλε Jotheo, αυτη ειναι τωρα η τιμη της στα πιο μεγαλα μαγαζια. Καποιοι μαλιστα την εχουν 385-387.
Απο τα 399 που ειχε, εριξαν ολοι μαζι την τιμη... 12 ευρω! Το αφεντικο τρελαθηκε! :tongue:

http://www.skroutz.gr/s/2089270/Samsung-UE32EH6030.html?keyphrase=UE32EH6030

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στο Amazon.fr η Panasonic TX-L32E5E στα 349,90 μόνο για σήμερα. http://www.amazon.fr/gp/product/B00...RNPAEWRR1N&pf_rd_i=51375011&pf_rd_p=350306787 Skroutz στα 388,90 Επίσης, η Samsung UE55ES6300 στα 1099 http://www.amazon.fr/gp/product/B00...RNPAEWRR1N&pf_rd_i=51375011&pf_rd_p=350306787 Skroutz στα 1339,99
Φερνουν κανονικα τηλεορασεις απο amazon και αγγλικο και γαλλικο και γερμανικο τουλαχιστον σε 32 ιντσες. Ειχα παρει το καλοκαιρι 32αρα Samsung απο amazon de Μην παραπληροφορουμε τον κοσμο.

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Δεν θα ηταν στις πρωτες προτιμησεις μου, γιατι ειναι πραγματικα 50Ηz* :frown: και κατωτερη απο την 750. Αυτες που ξεχωριζουν φετος απο Sony κατα τη γνωμη μου, ειναι οι σειρες 750/850 αν και παλι ακριβουτσικες...

* http://www.sony.gr/product/tv-117-46-lcd/kdl-46ex650#/tehnikes-prodiagrafes

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Φερνουν κανονικα τηλεορασεις απο amazon και αγγλικο και γαλλικο και γερμανικο τουλαχιστον σε 32 ιντσες. Ειχα παρει το καλοκαιρι 32αρα Samsung απο amazon de Μην παραπληροφορουμε τον κοσμο.

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ 32´´. Απο 42 και πάνω δε φέρανε ποτέ και έχω δοκιμάσει άπειρες φορές. Επίσης δε φέρνουν αυτές που λέει ο makfil

Panasonic 50ut50 499 στην Electronet.

με εκανες και αρχισα να τρεχω και να ψαχνω, για να διαπιστωσω ομως οτι δυστυχως ειναι η 50X50 :(

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Παιδιά, ΕΧΩ φυλλάδιο τοπικής Electronet με την τηλεόραση.
Αγόρασα την 42άρα πρόσφατα 540, ΛΕΤΕ να κάνω λάθος; Μακάρι να κάνω εγώ ή ο τοπικός Electronet... Γιατί έχω μια απογοήτευση...

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Παιδιά, ΕΧΩ φυλλάδιο τοπικής Electronet με την τηλεόραση.
Αγόρασα την 42άρα πρόσφατα 540, ΛΕΤΕ να κάνω λάθος; Μακάρι να κάνω εγώ ή ο τοπικός Electronet... Γιατί έχω μια απογοήτευση...

εδω παντως στην πρωτη σελιδα του φυλαδιου δειχνει την 50Χ50 στα 499 :
http://www.electronet.gr/Brochure.aspx

ποιο ειναι το τοπικο electronet σου να κανω ενα τηλεφωνο?

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μέσα από το καλάθι, αν θυμάμαι καλά.

Απο you.gr στο crazy U έχει 3 τεμ. Samsung 55ES6100 στα 999 ευρώ.
Μπορει να γράφει 1490 αλλά οταν το βάζετε στο καλάθι μπαίνει με την έκπτωση .
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία.

Εξαντλήθηκε δυστυχώς μέσα σε λίγες ώρες, απ'όσο κατάλαβα..

Ξέρει κανείς, αν θα ξαναφέρουν;

Εξαντλήθηκε δυστυχώς μέσα σε λίγες ώρες, απ'όσο κατάλαβα..

Ξέρει κανείς, αν θα ξαναφέρουν;

Αυτές οι προσφορές κρατάνε για μια μέρα ή μεχρι εξάντλησης των διαθέσιμων κομματιών. Πολύ δύσκολα θα ξαναβγεί σε αυτή την τιμή.

Και κάτι άσχετο: με τις εγγυήσεις του e-shop τελικά τι γίνεται; Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία;
Βγάζει κορεατικες τηλεοράσεις σε καλή τιμή και τις γλυκοκοιτάζω.

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αυτές οι προσφορές κρατάνε για μια μέρα ή μεχρι εξάντλησης των διαθέσιμων κομματιών. Πολύ δύσκολα θα ξαναβγεί σε αυτή την τιμή.

Και κάτι άσχετο: με τις εγγυήσεις του e-shop τελικά τι γίνεται; Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία;
Βγάζει κορεατικες τηλεοράσεις σε καλή τιμή και τις γλυκοκοιτάζω.

Δυστυχως Κωστα, εξαρταται απο την εταιρια. Αν δεν κανω λαθος οι Κορεατικες αντιπροσωπειες κανουν
ψιλογαργαρα τη νομοθεσια αν δεν προκειται για προιον που το εφεραν οι ιδιοι.
Αντιθετα, οπως εχω ξανααναφερει (και εδω αν δεν κανω λαθος) στη Philips που ρωτησα μου
απαντησαν "η εγγυηση μας ειναι παγκοσμια, ισχυει για μας απ'οπου και αν εχετε αγορασει την tv" :grinning-smiley-043
Συνεπως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια που σε ενδιαφερει.
Ή το ακομα καλυτερο, παρατα τα κορεατικα προιοντα και παρε Γιαπωνα ή Ευρωπαιο(με Κινεζο για υποστηριξη):flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δυστυχως Κωστα, εξαρταται απο την εταιρια. Αν δεν κανω λαθος οι Κορεατικες αντιπροσωπειες κανουν
ψιλογαργαρα τη νομοθεσια αν δεν προκειται για προιον που το εφεραν οι ιδιοι.
Αντιθετα, οπως εχω ξανααναφερει (και εδω αν δεν κανω λαθος) στη Philips που ρωτησα μου
απαντησαν "η εγγυηση μας ειναι παγκοσμια, ισχυει για μας απ'οπου και αν εχετε αγορασει την tv" :grinning-smiley-043
Συνεπως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια που σε ενδιαφερει.
Ή το ακομα καλυτερο, παρατα τα κορεατικα προιοντα και παρε Γιαπωνα ή Ευρωπαιο(με Κινεζο για υποστηριξη):flipout::flipout:

Χμμ..ειχα την εντύπωση οτι η LG τουλάχιστον ήταν αρκετά ελαστική.

Τέλος πάντων, εγώ προτιμώ μεν την Ιαπωνία αλλα οι εδώ αντιπρόσωποι κάνουν τον Κινέζο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Χμμ..ειχα την εντύπωση οτι η LG τουλάχιστον ήταν αρκετά ελαστική.

Τέλος πάντων, εγώ προτιμώ μεν την Ιαπωνία αλλα οι εδώ αντιπρόσωποι κάνουν τον Κινέζο...

Για να ειμαι ειλικρινης δεν αναφερομουν στην LG.
Τα μονα που εχω ακουσει για την αντιπροσωπει της ηταν απο φιλους που ειχαν προβληματα με τις
οθονες τους. Απο αυτη την αποψη ειναι εξυπηρετικοτατοι. Για αυτο που θες εσυ βεβαια, οπως προειπα,
ενα τηλεφωνο θα σε πεισει.
Οσο για τους Γιαπωνοαντιπροσωπους απο αυτα που διαβαζω φετος ειχαν αλλαξει πολυ, προς το καλυτερο.
Δεν ξερω αν εξαναγκασαν τους υπευθυνους των προηγουμενων ετων σε χαρακιρι, αλλα φετος
για την ανταποκριση τους σε παντος ειδους προβληματα ακουω τα καλυτερα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Για να ειμαι ειλικρινης δεν αναφερομουν στην LG.
Τα μονα που εχω ακουσει για την αντιπροσωπει της ηταν απο φιλους που ειχαν προβληματα με τις
οθονες τους. Απο αυτη την αποψη ειναι εξυπηρετικοτατοι. Για αυτο που θες εσυ βεβαια, οπως προειπα,
ενα τηλεφωνο θα σε πεισει.
Οσο για τους Γιαπωνοαντιπροσωπους απο αυτα που διαβαζω φετος ειχαν αλλαξει πολυ, προς το καλυτερο.
Δεν ξερω αν εξαναγκασαν τους υπευθυνους των προηγουμενων ετων σε χαρακιρι, αλλα φετος
για την ανταποκριση τους σε παντος ειδους προβληματα ακουω τα καλυτερα.

Ναι, με την Panasonic π.χ. έχω εντυπωσιαστεί. Μου φάνηκε απίστευτο όταν διάβαζα για αλλαγή τηλεόρασης 4 φορές και στο τέλος επιστροφή χρημάτων. Το θέμα βέβαια είναι να γίνεται η διαδικασία πολιτισμένα και όχι με το δικηγόρο παραμάσχαλα...

Όλα αυτά όμως ειναι θεωρητικές γνώσεις για εμας στην επαρχία. Εδω πρέπει να αρκεστούμε στο "εξουσιοδοτημένο service" του μπαρμπα-Μήτσου...