Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Καλησπερα θελω να αγορασω την 6007 απο εδω http://www.redcoon.it/B358906-Philips-32PFL6007K_TV-LED μιας και η τιμη ειναι ''προκληση '' . Γνωριζει κανεις εαν το σαιτ ειναι οκ και εαν θα εχω προβλημα με το τελωνειο ?

Ευχαριστώ

Καλησπερα θελω να αγορασω την 6007 απο εδω http://www.redcoon.it/B358906-Philips-32PFL6007K_TV-LED μιας και η τιμη ειναι ''προκληση '' . Γνωριζει κανεις εαν το σαιτ ειναι οκ και εαν θα εχω προβλημα με το τελωνειο ?

Ευχαριστώ

500 + μεταφορικά για 32αρα τηλεόραση είναι όντως πρόκληση αλλα με την αρνητική έννοια. Γούστα ειναι αυτά :smile:

Πρόβλημα με τελωνείο απο χώρα της ΕΕ δεν θα έχεις, ίσως όμως το κατάστημα δεν στέλνει τόσο ογκώδη αντικείμενα εκτός Ιταλίας. Αν το Google είναι σωστό..." ITALY redcoon can deliver the products on its website solely within the Italian territory (except: Livigno and Campione d'Italy). "

Για το αν είναι αξιόπιστο ή όχι, ψάξε σε ιταλικά sites σύγκρισης τιμών.

Η 6007 στη χωρα μας θα ξεπερασει τα 700 ευρω. Οποτε η τιμη ειναι σουπερ .

Καλημέρα σε όλους. (Δημοσίευσα λίγο νωρίτερα αλλά το ποστ μου δεν δημοσιεύθηκε - ελπίζω να μην γίνει double post)

Γνωρίζει κάποιος κανένα μαγαζί που να έχει ετοιμοπαράδοτη την Sony 55" HX850 σε τιμή λίγο πιο ελκυστική από αυτήν του σκρουτζ; Μιλάω για καταστήματα που δεν είναι καταχωρημένα στο τελευταίο ή για συνοικιακά μαγαζιά. Για μετρητά μιλάμε. Βρίσκομαι στη Δράμα - αν και νομίζω ότι δεν θα τα χαλάσουμε στα μεταφορικά.

Επίσης, γνωρίζει κάποιος αν τώρα στις εκπτώσεις το Φεβρουάριο, θα έχουμε εκπτώσεις και σε τέτοια είδη; Ρωτάω αν είναι να περιμένω λιγουλάκι ακόμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

Δεν κοιτάς και στο bestprice.gr; Πολλά μαγαζιά απέχουν από το skroutz, λόγω υψηλού κόστους.

petasis, ευχαριστώ για την κατεύθυνση, δυστυχώς δεν έχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από ότι έχει το skroutz. Εαν κάποιος συμφορουμίτης πέσει πάνω σ'αυτό που ψάχνω, δηλ Sony HX850, ετοιμοπαράδοτο, ΟΧΙ εκθεσιακό μοντέλο, σε τιμή καλύτερη από τα 1680 ας επικοινωνήσει μαζί μου μέσω pm.

Καλησπερα.Θελω να ρωτησω εαν οι εκπτωσεις που ξεκινανε την τριτη ισχυουν και για τις τηλεορασεις.

Ευχαριστω.

Νομίζω οτι θεωρητικα η περίοδος εκπτώσεων καλύπτει όλο το λιανικό εμπόριο οπότε ναι, και τις τηλεοράσεις. Να έχεις υπόψη όμως οτι η πλειοψηφία των τηλεοράσεων πωλείται ήδη κοντά στο κόστος (τουλάχιστον στα μεγάλα καταστήματα), οπότε μην περιμένεις τίποτα τρελές εκπτώσεις.

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103703&cmicc=skroutz

για αυτους που περιμενουν τις εκπτωσεις!!
προχτες 783 σημερα με την εκπτωση 813 και οπως λεει ,κερδιζω 186 ευρω
Απαιχτοι τα στελεχη της αλυσιδας

Last edited:

Κλασική τακτική μεγάλων καταστημάτων. Σου λένε "κερδίζεις τόσα" με βάση την τιμή καταλόγου και όχι την τιμή που πουλάει το κατάστημα.
Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ χρήσιμα τα sites με ιστορικό τιμών.

Re: Εκπτώσεις - Προσφορές Καταστημάτων

Το Electroworld έβαλε νέες τιμές με εκπτώσεις στις τηλεοράσεις. Από μια γρήγορη ματιά που έριξα συμφέρει τρομερά η LG 55LM960V που την δίνει στα 1561 ευρώ με επόμενη τιμή από κατάστημα skroutz στα 2385!!!!!! Όποιος ενδιαφέρεται ας.....τρέξει!!!

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Όντως η τιμή άλλαξε και προφανώς ήταν λάθος (γι' αυτό και μετέφερα τα post εδώ), αν κάνουν τίποτα αλλαγές λόγω των εκπτώσεων, προτείνω όσοι ψάχνουν για τηλεόραση να ρίχνουν μια ματιά. Στο πρόσφατο παρελθόν υπάρχουν παραδείγματα που αποφάσισαν γρήγορα και εκμεταλεύτηκαν το λάθος, πριν προλάβουν να το διορθώσουν.

849 τωρα μετα απο 5 ωρες ΕΛΕΟΟΟΣΣΣ

UET73532 αλλα δεν ισχυει αυτη τη στιγμη.

ο,τι να'ναι....

καλά λέει ο φίλος από πάνω - έλεος!

ευχαριστώ πάντως

Εχω τσεκάρει το πλαίσιο να δίνει στο στοκ house κατα καιρους καποιες ΤιΒι σε αρκετα κάτω τιμή, μιλάμε για 400ευρω κάτω. Αξίζει το ρίσκο;