YeapΟπότε αν αγοράσω πχ μια τηλεόραση δεν χρειάζεται να πάρω τα 3-5 χρονια από το κατάστημα.Θα μπω μόνος μου στο site της εταιρείας της τηλεόρασης και θα την πάρω από εκει;
Δεν έχουν όλες οι εταιρείες επέκταση εγγύησης. Αλλά σε αυτές που έχουν, λογικά είναι καλύτερα από το κατάστημα. Μην ξεχνάτε ότι σε μια κατασκευαστική, το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης είναι πολύ μικρότερο, από ότι ενός καταστήματος, που έχει αγοράσει σε συγκεκριμένη τιμή από την κατασκευαστική. Και ουσιαστικά, δίνει μια έξτρα εγγύηση, μέσω κάποιου συμβολαίου ασφαλιστικής εταιρείας.Και όπως όλοι ξέρουμε, όσο χρησιμοποιείς μια ασφάλεια, τόσο ακριβαίνει. Οπότε λογικό για κάθε αλυσίδα, να προσπαθεί να αρνηθεί την έξτρα εγγύηση. Λογικό, όχι σωστό.Yeap
Τα μεγάλα καταστήματα συνήθως τη δίνουν δωρεάν αν το διαπραγματευτείς.Δεν έχουν όλες οι εταιρείες επέκταση εγγύησης. Αλλά σε αυτές που έχουν, λογικά είναι καλύτερα από το κατάστημα. Μην ξεχνάτε ότι σε μια κατασκευαστική, το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης είναι πολύ μικρότερο, από ότι ενός καταστήματος, που έχει αγοράσει σε συγκεκριμένη τιμή από την κατασκευαστική. Και ουσιαστικά, δίνει μια έξτρα εγγύηση, μέσω κάποιου συμβολαίου ασφαλιστικής εταιρείας.Και όπως όλοι ξέρουμε, όσο χρησιμοποιείς μια ασφάλεια, τόσο ακριβαίνει. Οπότε λογικό για κάθε αλυσίδα, να προσπαθεί να αρνηθεί την έξτρα εγγύηση. Λογικό, όχι σωστό.
Εγώ που θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση samsung έχει site που λέει για εγγύηση σωστα;Σαν της LG και Sony?Τα μεγάλα καταστήματα συνήθως τη δίνουν δωρεάν αν το διαπραγματευτείς.
LG και Sony έχουν επέκταση σίγουρα, ο φίλος θέλει να αγοράσει από σκρουτζομάγαζο για καλύτερη τιμή που δεν προσφέρουν 5ετη.
Τσέκαρε αν μπορείς, μου διαφεύγει...Εγώ που θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση samsung έχει site που λέει για εγγύηση σωστα;Σαν της LG και Sony?
Δωρεαν θα στη δωσουν, αλλα κατα ποσο θα εξυπηρετηθεις οταν πραγματικα την χρειαστεις; Μηπως η εγγυηση απο τον επισημο αντιπροσωπο ειναι καλυτερη;Τα μεγάλα καταστήματα συνήθως τη δίνουν δωρεάν αν το διαπραγματευτείς.
LG και Sony έχουν επέκταση σίγουρα, ο φίλος θέλει να αγοράσει από σκρουτζομάγαζο για καλύτερη τιμή που δεν προσφέρουν 5ετη.
Ανάλογα τη βλάβη και το κατάστημα. Σε oled πχ μάλλον είναι καλύτερο το ασφαλιστικό προϊόν/επέκταση της LG.Δωρεαν θα στη δωσουν, αλλα κατα ποσο θα εξυπηρετηθεις οταν πραγματικα την χρειαστεις; Μηπως η εγγυηση απο τον επισημο αντιπροσωπο ειναι καλυτερη;
Μου τη βγάζει στα 1298.96€ κατά την πλοήγηση στο site, αλλά και βάζοντάς την στο καλάθι.Ρε παιδιά ποσό απατεώνες στα mediamarkt !
Έβγαλαν προσφορά 30% με yellows και ανέβασαν την Sony xr65x90j στα 1798 για να βγει το ίδιο με την προηγούμενη προσφορά!!!
ξέρεις γιατί δεν έχει επιλογή για εγγύηση ;![]()
Public #1 για είδη τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακές συσκευές!
Το Public είναι ο #1 προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με χιλιάδες προϊόντα για κάθε μέλος της οικογένειαςwww.mediamarkt.gr
1298 την εχει ,παιρνεις και το 30% και φτανεις στα 900+ ευρω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.