Εκπτώσεις-Προσφορές.

Τι μεταφορικά θα έχει αυτός?
Μπαίνεις στο σάιτ και κάνεις την αγορά και σου στέλνει mail με τα μεταφορικά και αν συμφωνείς τότε προχωράς.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα,
Είναι ένας στο fb που πουλάει κάτι μεγγενες peddinhaus 90
Ξέρει κανείς τι λένε αυτες;

https://www.facebook.com/groups/too...25110170952608/?sale_post_id=1125110170952608
6002b57de086fabea26f7f2b9d6f0988.jpg

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι πολύ ποιοτική μέγγενη, και η τιμή τους στα 90 ευρώ πολύ συμφέρουσα για το μέγεθος τους (14 εκατοστά μάγουλα ή αλλιώς 5,5 ίντσες). Αν ενδιαφέρεσαι χτύπα μία στα λεφτά αυτά δεν νομίζω να βρεις κάτι πιο ποιοτικό....

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Είναι πολύ ποιοτική μέγγενη, και η τιμή τους στα 90 ευρώ πολύ συμφέρουσα για το μέγεθος τους (14 εκατοστά μάγουλα ή αλλιώς 5,5 ίντσες). Αν ενδιαφέρεσαι χτύπα μία στα λεφτά αυτά δεν νομίζω να βρεις κάτι πιο ποιοτικό....
Ευχαριστω

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συμφωνώ για την ποιότητα - μέγεθος.

Ψάξτε τες καλά για κάνα "κρακ" στα μασέλια τους από κάτω.

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Δεν μας πειράζει που είναι χυτοσίδηρος και όχι ατσάλινη ετσι;

Στην αγγελία όμως λέει πως είναι ατσάλινες.....

Για μια ακόμη φορά βλέποντας την προσφορά του praktiker στα εργαλεία lux...προσπάθησα να βρω το μεγάλο φαλτσοπριονο όμως μάταιο.Και πάλι δεν υπήρχε πουθενά!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk