Εκπτώσεις-Προσφορές.

Για μια ακόμη φορά βλέποντας την προσφορά του praktiker στα εργαλεία lux...προσπάθησα να βρω το μεγάλο φαλτσοπριονο όμως μάταιο.Και πάλι δεν υπήρχε πουθενά!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρεμπιπτόντως στό Praktiker στό Νέο Ηράκλειο δέν είχε καθόλου Lux radial πού είχα περάσει προχτές,παρα μόνο τό μικρό Lux φαλτσοπρίονο το σταθερό.

Παρεμπιπτόντως στό Praktiker στό Νέο Ηράκλειο δέν είχε καθόλου Lux radial πού είχα περάσει προχτές,παρα μόνο τό μικρό Lux φαλτσοπρίονο το σταθερό.
Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να βάζεις προσφορά όταν δεν έχεις αποθέματα...αλλά τι να κανουμε;άτιμη κριση

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

ναι αλλα η φωτογραφιες "λενε" ότι είναι χυτοσιδηρες...

Οι φωτογραφίες, καθώς και η συγκεκριμένη μάρκα, "λένε" ότι είναι ατσάλινες, σφυρήλατες μέγγενες.

Εγώ στο λέω γιατί είμαι όλη μέρα πάνω απ' μια μέγγενη. Μιλάω για αυτές που έχουν καρτελάκι. Είναι σφυρήλατες.

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Οι φωτογραφίες, καθώς και η συγκεκριμένη μάρκα, "λένε" ότι είναι ατσάλινες, σφυρήλατες μέγγενες.

αν εσυ το βλεπεις για ατσαλινες τι να πω...εμενα παλι στο ματι μου κανει μπαμ το καλουπι ....

Εγώ στο λέω γιατί είμαι όλη μέρα πάνω απ' μια μέγγενη. Μιλάω για αυτές που έχουν καρτελάκι. Είναι σφυρήλατες.

Και εγώ αυτό πιστεύω. Αυτέ με το ταμπελάκι είναι σφυρήλατες. Στην φωτογραφία αυτή που φαίνεται πίσω από τις τρεις που είναι στην σειρά είναι σίγουρα μούφα.... :tdown:

Καλημέρα κοπέλια!

Έχει δύο από δαύτα το πράκτικερ (είναι από service). Θα πάρω το ένα. Θέλει κανείς το άλλο, να του το πάρω?

Attachments

• 56C5D51F-D924-4294-A10E-3B87D7D4FE71.jpg
    56C5D51F-D924-4294-A10E-3B87D7D4FE71.jpg
    138.9 KB · Views: 322
Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να βάζεις προσφορά όταν δεν έχεις αποθέματα...αλλά τι να κανουμε;άτιμη κριση

Περνώντας σήμερα από Praktiker Αιγάλεω είδα ότι έχει καί τά δυό φαλτσοπρίονα radial Lux τό μικρό τό είχε γύρω στα 100 ευρώ καί τό μεγάλο γύρω στά 115 ευρώ,μεγάλη μείωση τιμής,θυμάμαι τό μεγάλο radial τό είχε κάπου στά 165 -170 ευρώ.

Σέ αντιθέση μέ τό Praktiker στό Νέο Ηράκλειο πού καί από εκεί πέρασα σήμερα δέν είχε καθόλου φαλτσοπρίονα radial Lux.

Last edited:
Και στο Praktiker Μάντρας πολύ φτωχά πράγματα από ηλεκτρικά εργαλεία, φαλτσοπρίονα δεν είδα.