n_olympios
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,624
100Έχει καταλάβει κανείς ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 288 και 388;
100Έχει καταλάβει κανείς ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 288 και 388;
Η 388 ειναι στα 4Ah , η 288 λογικα ειναι μικροτερη . Ισως στα 3Αh .Έχει καταλάβει κανείς ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 288 και 388;
Εχουν καλες κριτικες τα topshak . To συγκεκριμενο βεβαια δεν ειναι τυπου mankita και ειναι πιθανο να μην μπορεις να βρεις ευκολα μπαταρια αν χρειαστεις . Αν υπαρχει spot welder δεν σε απασχολει .Διαβάζω πολύ καλά σχόλια για το κρουστικό δραπανοκατσαβιδο Topshak TS-ED1 το οποίο από την Τσεχική αποθήκη με το κουπόνι BG6dc42e συν μία έξτρα allowance έκπτωση κατεβαίνει 30€ με τα μεταφορικά (συν 1,21€ η ασφάλιση) η έκδοση με τις 2 μπαταρίες.
Είμαι ένα βήμα πριν το παραγγείλω.
Έρχεται με 2 μπαταρίες οπότε πιστεύω θα κρατήσουν τουλάχιστον μία τριετία. Μετά αν παραδώσουν πνεύμα και το εργαλείο "ζει" ακόμα, θα τις ανοίξω και θα τους αλλάξω τα στοιχεία.Εχουν καλες κριτικες τα topshak . To συγκεκριμενο βεβαια δεν ειναι τυπου mankita και ειναι πιθανο να μην μπορεις να βρεις ευκολα μπαταρια αν χρειαστεις . Αν υπαρχει spot welder δεν σε απασχολει .
Προσωπικα πλεον παω μονο σε τυπου μανκιτα . Εχεις μαγαλυτερη διαθεσιμοτητα και αν βρεθει σε προσφορα και καμια γνησια μπαταρια μακιτα εισαι ακομα καλυτερα
www.angroid.gr
Καλημέρα Νικόλα. Είσαι σίγουρος ότι η προσφορά αυτή τρέχει και σήμερα 20/4; Προσπάθησα να δω τη μειωμένη τιμή των 27,8 ευρώ, αλλά μου δίνει σταθερά 44,04 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά από την αποθήκη της Τσεχίας.για οποιον εχει παλιου τυπου ηλεκτροκολληση,τις βαριες παλιες, μια ενδιαφερουσα φτηνη προταση ειναι αυτη
![]()
Excellway ZX7-250: Απίστευτη μίνι ηλεκτροκόλληση με 31.5€!! - Angroid.gr
ΟΧΙ ΣΙΔΕΡΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΩ ΟΛΑ! - Angroid.grwww.angroid.gr
βγαζεις απο την παλια τις τσιμπιδες και τις βαζεις στη μικρουλα ετουτη και αλλαζεις κυριολεκτικα αιωνα
το σκεπτομαι κι εγω να την παρω σαν εναλλακτικη, μηπως μου χαλασει καποια στιγμη η κυριως ηλεκτροκολληση, γιατι τετοια τιμη δυσκολα βρισκεις και θα πληρωσεις και τσαμπα τις τσιμπιδες στην νεα...
δεν το εχω κανει ακομα γιατι περιμενω μηπως βρω καποια ενδιαφερουσα προταση σε mig με flux συρμα
το πήρα και γω, στα 36,41€. Με εφαγε η περιεργεια να δω περι τινος προκειται.
μολις βγηκε προσφορα φλας για 5 ημερες. πολυ καληηηηηη. ουτε 120 €
![]()
Η πολυλειτουργική μηχανή συγκόλληση Topshak TS-EM1 220V 3-σε-1 160A με εργαλεία συγκόλλησης MlG/MAG/FCW/MMA/TIG
Only US$399.99, buy best topshak ts-em1 220v 3-in-1 160a multifunctional welding machine with mlg/mag/fcw/mma/tig welding tools sale online store at wholesale price.www.banggood.com
τριπλη με ολες τις κολλησεις της δηλαδη, πιστευω καμια σχεση με του λιντλ που τρεχει αυτες τις μερες και με ολες τις τσιμπιδες της απο οτι φαινεται
γμτ,να μην εχω λεφτα, θα την χτυπαγα επι τοπου
και με αεριο
αν εχει ολες τις τσιμπιδες μεσα, η προσφορα ειναι απαιχτη! ακομα και χωρις αυτες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.