Εκπτώσεις-Προσφορές.

Έχει καταλάβει κανείς ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 288 και 388;
Η 388 ειναι στα 4Ah , η 288 λογικα ειναι μικροτερη . Ισως στα 3Αh .

Ειναι προτιμοτερες υλοποιησεις γενικα απο τις εντελως noname .

• Like
Reactions: nickolas
Διαβάζω πολύ καλά σχόλια για το κρουστικό δραπανοκατσαβιδο Topshak TS-ED1 το οποίο από την Τσεχική αποθήκη με το κουπόνι BG6dc42e συν μία έξτρα allowance έκπτωση κατεβαίνει 30€ με τα μεταφορικά (συν 1,21€ η ασφάλιση) η έκδοση με τις 2 μπαταρίες.
Είμαι ένα βήμα πριν το παραγγείλω.
Εχουν καλες κριτικες τα topshak . To συγκεκριμενο βεβαια δεν ειναι τυπου mankita και ειναι πιθανο να μην μπορεις να βρεις ευκολα μπαταρια αν χρειαστεις . Αν υπαρχει spot welder δεν σε απασχολει .

Προσωπικα πλεον παω μονο σε τυπου μανκιτα . Εχεις μαγαλυτερη διαθεσιμοτητα και αν βρεθει σε προσφορα και καμια γνησια μπαταρια μακιτα εισαι ακομα καλυτερα

• Like
Reactions: altctrldel
εγω παιδια πριν αγορασω κατι απο αυτα, κοιταζω τις κριτικες με ενα ή δυο αστερια. εκει ειναι τα παραπονα για να δω τι παιζει
και ετουτο γιατι αν δεν δουλευει ή κανει προβληματα, εμπλεξες.
οι κριτικες του συγκεκριμενου ειναι αριστες και πολλες χιλιαδες!
λογικα θα υπαρχουν και μερικες που ειναι χαλια, αλλά ποια μαρκα δεν εχει και προβληματικα κομματια?

ετσι αν κατι παει στραβα , θα πω οκ τουλαχιστον μου εμειναν οι μπαταριες.
οπως ο ντρουλης, ετσι κι εγω, ψωνιζω μονο μακιτομαιμουδακια :)

βεβαια στη συγκεκριμενη προσφορα, "τριζουν τζαμια" ;) δηλαδη τις μπαταριες να αγορασεις μονες τους, κανουν πανω απο 30 ευρω
φαινεται καλη ευκαιρια και αν δεν ειχα ενα σωρο άλλα, θα το αγοραζα κι εγω

• Like
Reactions: xxaris
Εχουν καλες κριτικες τα topshak . To συγκεκριμενο βεβαια δεν ειναι τυπου mankita και ειναι πιθανο να μην μπορεις να βρεις ευκολα μπαταρια αν χρειαστεις . Αν υπαρχει spot welder δεν σε απασχολει .

Προσωπικα πλεον παω μονο σε τυπου μανκιτα . Εχεις μαγαλυτερη διαθεσιμοτητα και αν βρεθει σε προσφορα και καμια γνησια μπαταρια μακιτα εισαι ακομα καλυτερα
Έρχεται με 2 μπαταρίες οπότε πιστεύω θα κρατήσουν τουλάχιστον μία τριετία. Μετά αν παραδώσουν πνεύμα και το εργαλείο "ζει" ακόμα, θα τις ανοίξω και θα τους αλλάξω τα στοιχεία.
Έχω ένα δραπανοκατσαβιδο parkside 20V 6-7 χρόνια και η μπαταρία του πλέον με αφήνει χρόνους. Φορτίζει σε 20 λεπτά, δεν κρατάει σχεδόν καθόλου και είναι η παλιά, οι νέες που βγάζει το λιντλ για την οικογένεια των 20V εργαλείων δεν ταιριάζει. Κάποια στιγμή θα επιχειρήσω την αλλαγή των στοιχείων της μιας και παίρνει 18650 λιθίου και έχω αρκετές.

• Like
H Topshak προσπαθεί να χτίσει ένα brand name και είναι σε υψηλότερο επίπεδο από τις περισσότερες άλλες κινέζικες υλοποιήσεις που κινούνται σε αυτό το φάσμα τιμών.
Έχοντας για κάποιο διάστημα την πλάνη, (TS-EP3 1200W), μπορώ να πω πως τόσο τό κουτί όσο και το manual, αλλά και η ποιότητα φινιρίσματος του προϊόντος ήταν εμφανώς ανώτερη των τυπικών κινέζικων.

Όμως στο θέμα της μπαταρίας, κι εγώ θα προτιμούσα μια παρόμοια υλοποίηση με μπαταρίες τύπου "μακίτα". Γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να προμηθεύεσαι συμβατές μπαταρίες εύκολα για πολλά χρόνια και γιατί σου επιτρέπει να μεταπηδήσεις και σε μια άλλη εξαιρετική σειρά εργαλείων (τα οποία μάλιστα έχουν ρίξει σε κάποιες περιπτώσεις τις τιμές τους).
Για παράδειγμα το κρουστικό της Μακίτα στη solo εκδοχή έχει 57 ευρώ την ώρα που το parkside (χωρίς λειτουργία κρούσης) με 2 μπαταρίες και κάποια παρελκόμενα έφτασε στο 100ρικο.
Ακόμα και τα σκουπάκια μπαταρίας της Μακίτα, που είναι σαφώς ανώτερα από αντίστοιχα με ενσωματωμένες μπαταρίες είναι προσιτά αν έχει κανείς μπαταρίες μακίτα, καθώς κινούνται κοντά στα 25-30 ευρώ solo.

κι ενα εξαιρετικο μπουλονοκλειδο, το λιγο μικροτερο απο το μεγαλο που αγορασα
σε ιστορικο χαμηλο στα 35 ευρω (με χρηση κουπονιου) με μακιτομπαταρια, φορτιστη και καρυδακια!
ειναι ισχυροτερο απο ολα τα παλμικα κατσαβιδια type makita, εχει 320 πραγματικα ν.μ ροπης και ειτε το βαζεις στο αμαξι σου και το εχεις εκει μηπως χρειαστει (με τετοια ροπη ξεβιδωνει και λαστιχα φορτηγου λογικα), ειτε στο εργαστηρι σου

Last edited:
για οποιον εχει παλιου τυπου ηλεκτροκολληση,τις βαριες παλιες, μια ενδιαφερουσα φτηνη προταση ειναι αυτη

βγαζεις απο την παλια τις τσιμπιδες και τις βαζεις στη μικρουλα ετουτη και αλλαζεις κυριολεκτικα αιωνα :)
το σκεπτομαι κι εγω να την παρω σαν εναλλακτικη, μηπως μου χαλασει καποια στιγμη η κυριως ηλεκτροκολληση, γιατι τετοια τιμη δυσκολα βρισκεις και θα πληρωσεις και τσαμπα τις τσιμπιδες στην νεα...
δεν το εχω κανει ακομα γιατι περιμενω μηπως βρω καποια ενδιαφερουσα προταση σε mig με flux συρμα
Καλημέρα Νικόλα. Είσαι σίγουρος ότι η προσφορά αυτή τρέχει και σήμερα 20/4; Προσπάθησα να δω τη μειωμένη τιμή των 27,8 ευρώ, αλλά μου δίνει σταθερά 44,04 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά από την αποθήκη της Τσεχίας.

• Like
Reactions: KOSSTV
δυστυχως το κουπονι βγηκε οφ
αυτα ειναι για λιγες ωρες ή μερες
θα το ξαναβαλει παντως καποια στιγμη

υγ
καλα κουπονακια θα εχει αυριο

Last edited:
  • Love
Reactions: Nektarios2015
το πήρα και γω, στα 36,41€. Με εφαγε η περιεργεια να δω περι τινος προκειται.

νομιζω ειναι εξαιρετικη επιλογη (διαφορετικα δεν θα την εβαζα)
μπαταρια 3αρα τυπου μακιτα με φορτιστη γρηγορο πες οτι κανει κανα 20αρικο το λιγοτερο (σε παρκσαιντ η δυαρα με φορτιστη εχει 25)
3 καρυδακια αερος μακρια, και της σειρας να ειναι πανε κανα δεκαρικο
χοντρικα να τα βαλεις ολα πανε 30 ευρω πιθανα 35
το εργαλειο ειναι μπρασλες και ερχεται τσαμπα και αν και αρκετα πιο αδυνατο απο το μεγαλο , ειναι και πιο ελαφρυ και ευκολοχρηστο.

και με ενα ανταπτορα τετοιο βαζεις κατω ολα τα παλμικα κατσαβιδια σε δυναμη

και με ενα τετοιο σετ που εχω κι εγω, νικας ολα τα στριφωνια και τις βιδες

https://www.skroutz.gr/s/25269791/Total-Σετ-Καρυδάκια-Αέρος-1-2-THISTD12101-10τμχ.html

• Like
και παλι καλη προσφορα, εναλλακτικη του ως ανω, σε χαμηλοτερη τιμη ετους το μπρασλες παλμικο κατσαβιδι-μπουλονοκλειδο διπλης κεφαλης της drillpro στα 24 € με μεταφορικα

προσωπικα θα προτιμουσα το μπουλονοκλειδο της τοπσακ με εναν ανταπτορα με 1/4 εξαγωνο θηλυκο
αλλά και τουτο ειναι πολυ καλο

• Like
Reactions: xxaris
Νικόλα μεταξύ Topshack και Drillpro ποια θεωρείς καλύτερη σε γενικη κατάσταση εργαλείων.. ;

μικρη η εμπειρια μου για να σου απαντησω με σιγουρια
ομως η τοπσακ ειναι πολυ προσεγμενη, στις συσκευασιες της, στις βαλιτσες της ακομα και στα μανιουαλ και εχει πολυ καλες κριτικες
απο την αλλη η drillpro σε μερικα εργαλεια της δεν εχει κανενα παραπονο, αν και δειχνει πολυ πιο προχειρατζα

για ιδιες τιμες θα προτιμουσα μαλλον την τοπσακ

• Like
μολις βγηκε προσφορα φλας για 5 ημερες. πολυ καληηηηηη. ουτε 120 €

τριπλη με ολες τις κολλησεις της δηλαδη, πιστευω καμια σχεση με του λιντλ που τρεχει αυτες τις μερες και με ολες τις τσιμπιδες της απο οτι φαινεται
γμτ,να μην εχω λεφτα, θα την χτυπαγα επι τοπου
και με αεριο

αν εχει ολες τις τσιμπιδες μεσα, η προσφορα ειναι απαιχτη! ακομα και χωρις αυτες

μολις βγηκε προσφορα φλας για 5 ημερες. πολυ καληηηηηη. ουτε 120 €

τριπλη με ολες τις κολλησεις της δηλαδη, πιστευω καμια σχεση με του λιντλ που τρεχει αυτες τις μερες και με ολες τις τσιμπιδες της απο οτι φαινεται
γμτ,να μην εχω λεφτα, θα την χτυπαγα επι τοπου
και με αεριο

αν εχει ολες τις τσιμπιδες μεσα, η προσφορα ειναι απαιχτη! ακομα και χωρις αυτες

αυτη εχει 2 control, ενα για το ρευμα και ενα για ταση. του λιδλ δεν εχει για ταση και γραφει "Αυτόματη ρύθμιση έντασης ρεύματος συγκόλλησης και τροφοδοσίας σύρματος". σημαινει οτι η τοπσακ ειναι πιο δυσκολη στη χρηση;

• Like
  • Like
Reactions: KOSSTV and nikfor