Και που να δεις στα απαιτητικα μοτέρ άλλων κατασκευαστών τα στιγμιαία Αμπέρ να φτάνουν τα 40....Λοιπόν, γύρισα και η πρώτη μου δουλειά ήταν να δοκιμάσω τον τροχό.
Έχετε δίκιο σε όλες τις παρατηρήσεις σας!
Δηλαδή πράγματι, δεν φταίει ο τροχός, αλλά οι μπαταριές.
Δοκίμασα με το 10Α τροφοδοτικό, αλλά έκανε τα ίδια.
Ο τροχός έχεις τρεις ταχύτητες
Όμως, ακόμα και σε πιο μικρή ταχύτητα που τραβάει μόλις 4Α ο τροχός σταμάταγε μόλις πήγαινε να κόψει το στραντζαριστό. Σε αυτό το σημείο, υπέθεσα λάθος πως φταίει ο τροχός.
- Στη μεγάλη, το τροφοδοτικό έλεγε πως το τερμάτιζε, δηλαδή η οθόνη έδειχνε 10Α
- Στη μεσαία έδειχνε 6Α
- Στη μικρή έδειχνε 4Α
Όμως, είχα φορτίσει καλά την μεγάλη μπαταρία 388vf και μόλις την έβαλα πάνω, ο τροχός δεν κωλώνει πουθενά! Φαίνεται πως την περασμένη φορά που τη δοκίμασα, δεν ήταν φορτισμένη καλά (δεν έχει και ενδείξεις πάνω της)
Οπότε νομίζω πως το ζουμί είναι σε αυτό που είπε ο Κυριάκος, πως δηλαδή "αυτά τραβάνε στιγμιαία έως και 20Α". Φαίνεται πως αυτές τις κορυφές δεν τις καλύπτουν οι μικρές μπαταριές, ούτε και το τροφοδοτικό βέβαια.
Χρειάζομαι λοιπόν (Νικόλααα) να βρω ένα λινκ για να αγοράσω μια μεγάλη και καλή τύπου Makita για να είμαι ΟΚ
Σας ευχαριστώ πολύ για όλες τις ιδέες και τους προβληματισμούς σας πάνω στο θέμα.![]()
Νίκο, θα σου πρότεινα να δεις και τις τιμές για original μπαταρία Makita πριν προχωρήσεις στην μαϊμού.
Αν η διαφορά χρημάτων δεν είναι μεγάλη σίγουρα απο ποιότητα θα υπάρχει μεγάλη διαφορά.
Εναλλακτικά αν έχεις μπαταρίες parkside τότε ενας αντάπτορας θα ήταν η καλύτερη λύση![]()
Ναι αν χρειάζεται και φορτιστής ανεβαίνει κι άλλο το κόστος.η αυθεντικη μακιτα θελει και διαφορετικο φορτιστη και το κοστος παει ψηλα

ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ 30,76 ΕΥΡΩ. ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΗΡΘΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΟΥΝ. ΧΑΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ή Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ;; ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ;; ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;![]()
Το Mensela EW-L1 είναι ένα ασύρματο κρουστικό κατσαβίδι με μη υποβλητικό κινητήρα 18V και 3500RPM με 380N.M ισχύ. Περιλαμβάνει ασύρματο φορτιστή και μπαταρία 2.0AH. Επιπλέον,διαθέτει LED φωτισμό εργασίας για βελτιωμένη ορατότητα.
Only US$90.99, buy best mensela ew-l1 3in1 18v 3500rpm 380n.m brushless impact wrench 1/2'' chuck 3 speeds wireless rechargeable screwdriver drill w/ none/1/2 2.0ah battery led working light sale online store at wholesale price.www.banggood.com
Θεωρω πως με 2 μπαταριες 2Α συν σετ κρουστικα καρυδακια συν τσοκ ειναι ευκαιρια.
Εγω προσωπικα το χτυπησα.
![]()
οι μπαταριες των κινεζων συνηθως ερχονται αδειες ή σχεδον αδειες.
μου εχει τυχει σε ζευγαρι, να ερθει η μια φουλ γεματη η αλλη αδεια.
κανονικα ο φορτιστης οταν τον συνδεεις πρεπει να σου δειχνει κοκκινο λαμπακι. και οταν γεμισει η μπαταρια να γινεται πρασινο
αν παρολα αυτα υπαρχει προβλημα, πας στις "παραγγελιες μου" ,ανοιγεις την παραγγελια και καποια επιλογη σου δινει το να αναφερεις το προβλημα
οπως λεει και ο νικ, μαλλον ο φορτιστης φταιει. λογικα θα σου στειλουν αλλον
πιθανα θα χρειαστει να τραβηξεις ενα βιντεακι που να δειχνεις οτι δεν φορτιζει η μπαταρια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.