Πιο μοντέλο είναι...;Γιατί και εδώ ξεκινήσουν από 350 ευρώ...
Πιο μοντέλο είναι...;Γιατί και εδώ ξεκινήσουν από 350 ευρώ...
Αυτό είναι.
Μιχάλη, αυτό το αναφέρει στην περιγραφή, δεν είναι δικό μου!Απο που προκυπτει ομως οτι σε περιπτωση μη χρησης οι μπαταριες ιοντων λιθιου χρειαζονται αποφορτιση φορτιση καθε τριμηνο?
Αυτά ξέρω και εγώ γι'αυτό και το θεωρώ ιδανικό.Υπαρχουν υπερ και κατα και για τους δυο τυπους μπαταριων λιθιου και αναλογα την χρηση για την οποια προοριζονται.
Εχω μπαταριες λιθιου (Li- Ion) που ζουν πανω απο 10 χρονια και με συχνη χρηση μαλιστα. Οι αλλες ειναι πιο βαριες και πιο ακριβες και εχουν καποια θεματα αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τι και πως. Η ταχυτητα της φορτισης εξαρταται απο τον φορτιστη/watt. H τιμη για 1000w inverter ειναι αριστη θα ελεγα ασχετως τυπου μπαταριας!
Απο που προκυπτει ομως οτι σε περιπτωση μη χρησης οι μπαταριες ιοντων λιθιου χρειαζονται αποφορτιση φορτιση καθε τριμηνο?
Οι περισσοτερες μπαταριες λιθιου που εχω εχουν κατσει εως και ενα χρονο αφορτιστες/μη χρηση, τα χρονια που δουλευα μονιμα εκτος Ελλαδος.
Καμμια δεν ειχε θεμα, ειτε ηταν battery pack ειτε μεμονωμενη 18650.
Δεν ισχύει με τίποτα κι ας γραφουν οτι θελουνΜιχάλη, αυτό το αναφέρει στην περιγραφή, δεν είναι δικό μου!
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση αλλά αφού το γράφουν οι ίδιοι κάτι θα ξέρουν![]()
Το πρόβλημα θα δημιουργηθεί εν σειρά...δεν νομίζω ανεξάρτητα και 800w να είναι κάποια να υπάρξει θέμα..Αν μιλάτε για το power station με τα 1000W εγω το πήρα οπότε οταν έρθει με το καλό όποιος θελει να μου πει να δοκιμάσω διάφορες συσκευες να δούμε την απόδοση του αλλά κατα 99% σηκώνει αρκετές δυνατές συσκευες γιατι και ενα πιο μικρο που εχω 200W σηκώνει πχ ανεμηστήρα κατι φώτα για εξωτερικό χώρο που έχω και άλλες συσκευες που δεν είναι πάνω απο 200W..
Με το 1000αρι θα δοκιμάσω οτι έχω αν και πιστυεω δεν θα μασήσει σε ότι είναι μεχρι 1000W
Οταν λες εν σειρά?? με τον καιρό και την χρήση του? η αν βάλω πολλές συσκευές μαζί? γιατι το 200αρι που εχω χρονια δεν με εχει προδωσειΤο πρόβλημα θα δημιουργηθεί εν σειρά...δεν νομίζω ανεξάρτητα και 800w να είναι κάποια να υπάρξει θέμα..
Σε κάθε περίπτωση μας λες τις εντυπώσεις σου Θωδωρη.
Οταν λες εν σειρά??....η αν βάλω πολλές συσκευές μαζί?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.