Εκπτώσεις-Προσφορές.

Power Station προσφέρει για τα εργαλεία και τα υπαίθρια ταξίδια σας, δωρεάν αποστολή από την Ευρώπη

Παραβαση κανονισμου λειτουργιας του Forum παραγραφος 2.6.ια

Last edited by a moderator:
Ηλιακη προστασια για το αυτοκινητο στην καλυτερη τιμη μεχρι στιγμης απο banggood με κουπονακι BG533401

Βγαινει 9 ευρω με το κουπονι και κοντα στα 7 ευρω αν χρησιμοποιησετε ΚΑΙ allowance (VIP3/4/5).

• Like
Reactions: papako
Έξυπνο αλλά μου φαίνεται ότι το συγκεκριμένο θα έχει πρόβλημα με τον καθρέφτη.
Βλέπω και άλλα με κόψιμο αλλά πιο ακριβά.

Επίσης από το κινητό μου δεν μπορώ να καταλάβω πως στερεώνεται.

Last edited:
Έξυπνο αλλά μου φαίνεται ότι το συγκεκριμένο θα έχει πρόβλημα με τον καθρέφτη.
Βλέπω και άλλα με κόψιμο αλλά πιο ακριβά.

Επίσης από το κινητό μου δεν μπορώ να καταλάβω πως στερεώνεται.
Η στήριξη είναι ένα πρόβλημα.
Συνήθως την "κρατάς" με τα αλεξήλια.

Ναι ιδια φαινονται αυτα απο το Skroutz και ενα ευρω φτηνοτερα!

Το μονο που μπορει να πει κανεις ειναι οτι το κινεζικο με 7 ευρω ειναι στην πορτα σου ενω τα αλλα θελουν μεταφορικα.

Έχει παραγγείλει κάποιος από το temu ; Έχει κάτι τιμές σαν το Ali express , παρόμοιο "ψαρεμα" που βλέπεις φτηνά ένα αντικείμενο και μπαίνες και είναι τελικά η φτηνή τιμή για μια βιδα 1€ και για το αντικείμενο άλλη επιλογή με κανονική τιμή.
Απλά κάποια πραγματάκια τα Έχει φτηνά. Όπως κοπτικα , μαγνήτες, πλάκες αλουμινίου για τραπεζι ρουτερ κλπ.
Να κάνω την προσπαθεια ; Έχει δωρεάν μεταφορικά αλλά ελάχιστη παραγγελία 10€

Τις ηλιοπροστασίες/ομπρέλα τις έχω 4,5 χρόνια και τις χρησιμοποιώ τόσο στο Vito-την μεγάλη-όσο και στο Corsa και Astra αλλά και παλιότερα σε Citroen C4 Grand Picasso τις μικρές.
Όλες αγορασμένες από το Aliexpress σε τιμή πολύ πιο ακριβή από το skroutz (12-15€).
Είναι πραγματικά σωτήριες και δεν με έχουν δυσκολέψει ποτέ στο να τις χρησιμοποιήσω είτε υπάρχει ο καθρέπτης του παρπριζ είτε οθόνες κτλ.Πάντα υπάρχει τρόπος να μπουν και να στηριχθούν είτε με τα αλεξίλια είτε στέκονται απλά.

Καλησπέρα στην παρεά..

Σε συνέχεια της κουβέντας μας σχετικά με το power station το warmounts με τα 1000W.. Είναι στα χέρια μου εδώ και 2 μέρες..

Πείτε τι θέλετε να δοκιμάσω πάνω του για να δούμε και τις αντοχές..
Σίγουρα υπάρχουν πιο ειδικοί απο εμένα πάνω στον τομέα αυτό απλά εγώ το πήρα για προσωπική χρήση μιας και μου έλλειπε ενα τετοιο!

Καλησπέρα στην παρεά..

Σε συνέχεια της κουβέντας μας σχετικά με το power station το warmounts με τα 1000W.. Είναι στα χέρια μου εδώ και 2 μέρες..

Πείτε τι θέλετε να δοκιμάσω πάνω του για να δούμε και τις αντοχές..
Σίγουρα υπάρχουν πιο ειδικοί απο εμένα πάνω στον τομέα αυτό απλά εγώ το πήρα για προσωπική χρήση μιας και μου έλλειπε ενα τετοιο!
Να βάλεις 2 συσκευές όπου τα w να είναι ίδια με το powerstasion και άστα εν λειτουργία να δεις εαν θα τα "σηκωσει"..
Π.χ έναν βραστήρα και μια τοστιέρα οπου το σύνολο των w να είναι ίδια..

• Like
Reactions: Coupondealer.gr
Κάπου συζητήθηκε η πιθανή αγορά από TEMU που πολυδιαφημιζεται στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.
Έχει κάποιος άποψη?
Έκανα εγώ μια αγορά 40€ .
Μια πλάκα αλουμινίου για ρουτερ
Κάτι μαγνήτες
Και δύο κοπτικα ρουτερ.
Αν μου έρθει λέει η παραγγελία μετά τις 29 Αυγούστου θα μου δώσουν ένα κουπόνι 5€ για επόμενες αγορές.

Έχω αμφιβολία για το ένα κοπτικο καθώς δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι μου έστειλαν...

Υπομονή.

μισο ευρω φορτιστης για οποιον κατεβασει την εφαρμογη της temu στο κινητο
πρεπει να συμπληρωσεις 10 ευρω μινιμουμ παραγγελια, το εκανα γιατι ειναι παμφθηνα και τα αλλα. νυχοκοπτες χτενες , ανταλλακτικα κλπ
https://www.temu.com/gr/kuiper/un1....WskbEG-1UynUN-MwdZqjMXHfo4&adg_ctx=f-89606831

8346b5387829a5b279b0b0399b350e00.jpg

App new users only
67
%
OFF

• Like
Reactions: cyclades
To κλαδευτηρι μπαταριας της Βοsch EasyPrune στην πιο χαμηλη τιμη που το εχω δει, στις προσφορες του eShop

Το καλο ειναι οτι εχει 3 σκαλες που ενεργοποιουν την βοηθητικη ισχυ. Ιδανικο και απιστευτα ξεκουραστο κλαδεμα οχι μονο για γεροντες αλλα για ολους.
Η πρωτη σκαλα ειναι για νεους και ενεργοποιειται μονο οταν αρχιζει το πολυ ζορι δηλαδη σε κλαδια πανω απο ~10μμ παχος, η μεσαια στο μετριο ζορι και στην τριτη σκαλα κλαδευεις σαν Αρχοντας καθως η ηλεκτρικη υποβοηθηση ενεργοποιειται σχεδον αμεσως.

Κοβει (τεσταρισμενα) μεχρι 25μμ νωπα κλαδια και η μπαταρια δεν τελειωνει οταν το εχεις στη δευτερη αλλα ειδικα στην πρωτη σκαλα.

easyprune-100050236-hires-png-rgb-oneux-327899_w_800_h_418.png

Πολύ καλή τιμή όντως...

Αξίζει να το πάρω έναντι του 20v Total..;

Η διαφορά τιμής είναι αρκετή...και η δουλειά θαρρώ πως γινεται εύκολα αφού έχει αρκετο άνοιγμα κοπης...

Κάθε φορά που έρχομαι Λήμνο πάντα χρειάζονται κλάδεμα τα δέντρα...το πρόβλημα είναι μεταξύ κλαδιων 1.5 και 3 πόντων όπου η ψαλιδα χειρός με ταλαιπωρεί αφάνταστα και το πριόνι δυσκολευται...

• Like
Reactions: enduras1
H διαφορά βαρους ειναι τεραστια, το ενα ζυγιζει 490γρ. ακριβως ενω το αλλο σχεδον διπλα και ΧΩΡΙΣ την μπαταρια! Το ενα βεβαια ειναι 4βολτο και το αλλο 18βολτο.

Τωρα εαν ολα τα κλαδια ειναι πανω απο 1.5εκ. και μεχρι 3εκ., δεν θα προτιμουσα το bosch που ειναι 4βολτο και που δεν φτανει τα 3εκ., τουλαχιστον με την μια προσπαθεια.

H διαφορά βαρους ειναι τεραστια, το ενα ζυγιζει 490γρ. ακριβως ενω το αλλο σχεδον διπλα και ΧΩΡΙΣ την μπαταρια! Το ενα βεβαια ειναι 4βολτο και το αλλο 18βολτο.

Τωρα εαν ολα τα κλαδια ειναι πανω απο 1.5εκ. και μεχρι 3εκ., δεν θα προτιμουσα το bosch που ειναι 4βολτο και που δεν φτανει τα 3εκ., τουλαχιστον με την μια προσπαθεια.
Όντως η διαφορά βάρους είναι μεγάλη...

Σiγουρα η ταχύτητα και η προοδευτικοτητα κοπης μεταξύ 18ν και 4ν είναι μεγάλη...εκεί που σιγουρα υπάρχει 100 διαφορα είναι ο αριθμός κόπων...
Δεν με πειράζει εαν δεν το κόβει με την μια η με την τρίτη αλλά πόσο περίπου κρατάει το 4ν...θα βγάζει 50-60 κοπες με μέσο όρο τα 1.5-2εκ..;..η οχι...
Αυτό είναι για μένα το ζήτημα...εαν τις βγάζει μια χαρά μου φαινεται..δεν εχω πολλά να κλαδεψω..καμία 10αρια δέντρα..
Στη Αθήνα αλλά τόσα εχω...