Coupondealer.gr
Established Member
Μολις ερθει με το καλο θα γίνουν δοκιμές και θα σας ενημερωσω η αν θελετε εσεις να δοκιμασω κατι μου λετεΤο αυτό...εκεί θα φανεί με πολλαπλά φορτία σε λειτουργια εάν αντεχει...
Μολις ερθει με το καλο θα γίνουν δοκιμές και θα σας ενημερωσω η αν θελετε εσεις να δοκιμασω κατι μου λετεΤο αυτό...εκεί θα φανεί με πολλαπλά φορτία σε λειτουργια εάν αντεχει...
Η στήριξη είναι ένα πρόβλημα.Έξυπνο αλλά μου φαίνεται ότι το συγκεκριμένο θα έχει πρόβλημα με τον καθρέφτη.
Βλέπω και άλλα με κόψιμο αλλά πιο ακριβά.
Επίσης από το κινητό μου δεν μπορώ να καταλάβω πως στερεώνεται.
Να βάλεις 2 συσκευές όπου τα w να είναι ίδια με το powerstasion και άστα εν λειτουργία να δεις εαν θα τα "σηκωσει"..Καλησπέρα στην παρεά..
Σε συνέχεια της κουβέντας μας σχετικά με το power station το warmounts με τα 1000W.. Είναι στα χέρια μου εδώ και 2 μέρες..
Πείτε τι θέλετε να δοκιμάσω πάνω του για να δούμε και τις αντοχές..
Σίγουρα υπάρχουν πιο ειδικοί απο εμένα πάνω στον τομέα αυτό απλά εγώ το πήρα για προσωπική χρήση μιας και μου έλλειπε ενα τετοιο!
Έκανα εγώ μια αγορά 40€ .Κάπου συζητήθηκε η πιθανή αγορά από TEMU που πολυδιαφημιζεται στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.
Έχει κάποιος άποψη?
Όντως η διαφορά βάρους είναι μεγάλη...H διαφορά βαρους ειναι τεραστια, το ενα ζυγιζει 490γρ. ακριβως ενω το αλλο σχεδον διπλα και ΧΩΡΙΣ την μπαταρια! Το ενα βεβαια ειναι 4βολτο και το αλλο 18βολτο.
Τωρα εαν ολα τα κλαδια ειναι πανω απο 1.5εκ. και μεχρι 3εκ., δεν θα προτιμουσα το bosch που ειναι 4βολτο και που δεν φτανει τα 3εκ., τουλαχιστον με την μια προσπαθεια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.