Πετρελαίου συνδεδεμένο και με ενεργειακό τζάκι. Αν δεν κάνει του χρόνου θα πρέπει να κάνουμε αλλαγές να μπει γεννήτρια στο λεβητοστάσιο.λέβητα εννοείς αερίου με κυκλοφορητή; πρέπει να βρεις πόσα watt είναι. αυτό γράφει ότι αντέχει 300W (με κορυφές 600). αν το δουλεύεις στο τέρμα στα 300w η μπαταρία θα κρατήσει λίγο σχετικά.
Ευχαριστώ. Θα το ψάξω. Θα βόλευε να φορτίζει όσο δε χρησιμοποιείται και να μπαίνει σε λειτουργία όταν δεν έχει ρεύμα .40W ειναι οκ. γράφει ότι λαπτοπ αντεχει αρκετες ωρες (φανταζομαι υπολογισμενο για 60W). ομως δε γραφει αν εχει λειτουργια UPS (να παρεχει ρευμα όσο φορτίζει και να μεταβαινει στη μπαταρια αυτοματα οταν κοπει), οποτε δε ξερω αν σου κανει...
...του οποίου μόνο ανταπτορας αξίζει και όχι οι μυτες που θεωρώ ότι είναι για ελαφριές εργασίες..Το γνωστό σετάκι μύτες BOSCH στα 8,5 ευρώ
![]()
ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΣΕΤ 32 ΤΕΜ BOSCH ΜΥΤΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ 2607017063
Ένα πρακτικό σετ από την Bosch με όλα τα απαραίτητα για κάθε είδους βίδωμα για αμέτρητες SKU:TLS.030607www.e-shop.gr
Παρά πολύ καλή τιμή...!!!Την αλίευσα από το tiktok του Παναγιωτίδη και δυστυχώς εγώ έχω τα πράσινα εργαλεία.
Για 48 ώρες μόνο.
BOSCH Professional Μπαταρία 18V 5Ah
48,99€ (Skroutz από 69€)
BOSCH Professional Μπαταρία 18V 5Ah | Panagiotidis Tools
BOSCH Professional Μπαταρία 18V 5Ah : Βρείτε ποιοτικά εργαλεία και υλικά για κάθε εργασιακή σας ανάγκη!panagiotidis-tools.gr
Μα κατι ξερω που περνω αυτες τις εταιριες...και η Total έχει μπει στο κόλπο...χαχα το δωρο για την γυναικα αξιζει παντως.. πολυ καλη προσφορα νομιζω.. και χωρις γκρινιες ..![]()
Αααα..μου το χαλας...!!!Αναλογα την ροπη του μιξερ... σα ψοφιο το βλεπω αυτο της ingco
Αμα κολλαει στις ζυμες, αστα να πανε... θα γυρισει μπουμερανγκ γιατι θα πει "..τετοιες π@π@ριες εργαλεια καθεστε και αγοραζετε?.."
Της Total το μιξερακι φαινεται πιο ντουρο παντως![]()
Αυτό που ανακατεύει τα κονιάματα και τις μπογιές δεν κάνει και για τα ζυμάρια;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.