Εκπτώσεις-Προσφορές.

λέβητα εννοείς αερίου με κυκλοφορητή; πρέπει να βρεις πόσα watt είναι. αυτό γράφει ότι αντέχει 300W (με κορυφές 600). αν το δουλεύεις στο τέρμα στα 300w η μπαταρία θα κρατήσει λίγο σχετικά.

λέβητα εννοείς αερίου με κυκλοφορητή; πρέπει να βρεις πόσα watt είναι. αυτό γράφει ότι αντέχει 300W (με κορυφές 600). αν το δουλεύεις στο τέρμα στα 300w η μπαταρία θα κρατήσει λίγο σχετικά.
Πετρελαίου συνδεδεμένο και με ενεργειακό τζάκι. Αν δεν κάνει του χρόνου θα πρέπει να κάνουμε αλλαγές να μπει γεννήτρια στο λεβητοστάσιο.

Νομίζω ότι η κατανάλωση για αν δουλέψει ο λέβητας δεν πρέπει να είναι πάνω από 40watt.

40W ειναι οκ. γράφει ότι λαπτοπ αντεχει αρκετες ωρες (φανταζομαι υπολογισμενο για 60W). ομως δε γραφει αν εχει λειτουργια UPS (να παρεχει ρευμα όσο φορτίζει και να μεταβαινει στη μπαταρια αυτοματα οταν κοπει), οποτε δε ξερω αν σου κανει...

40W ειναι οκ. γράφει ότι λαπτοπ αντεχει αρκετες ωρες (φανταζομαι υπολογισμενο για 60W). ομως δε γραφει αν εχει λειτουργια UPS (να παρεχει ρευμα όσο φορτίζει και να μεταβαινει στη μπαταρια αυτοματα οταν κοπει), οποτε δε ξερω αν σου κανει...
Ευχαριστώ. Θα το ψάξω. Θα βόλευε να φορτίζει όσο δε χρησιμοποιείται και να μπαίνει σε λειτουργία όταν δεν έχει ρεύμα .
Το ρωτάω γιατί αυτά συνδέονται και με ηλιακά πάνελ. Λογικά δεν τα αποσυνδέεις όταν θες να το χρησιμοποιήσεις.

• Like
Reactions: vespas
Το γνωστό σετάκι μύτες BOSCH στα 8,5 ευρώ
...του οποίου μόνο ανταπτορας αξίζει και όχι οι μυτες που θεωρώ ότι είναι για ελαφριές εργασίες..

Την αλίευσα από το tiktok του Παναγιωτίδη και δυστυχώς εγώ έχω τα πράσινα εργαλεία.
Για 48 ώρες μόνο.

BOSCH Professional Μπαταρία 18V 5Ah​

48,99€ (Skroutz από 69€)

63.45€
(Σκρούτζ από 74,9€)

TLS.031758.jpg

Ψηφιακό Πολύμετρο UNI-T UT-120B

18.40€
(Σκρούτζ από 21,9€)

TLS.130323.jpg

Ψηφιακό Πολύμετρο Habotest HT127B True RMS

25.40€
(Σκρούτζ από 32€)

TLS.141349.jpg

Δραπανοκατσάβιδο Bosch AdvancedDrill 18

115.50€
(Σκρούτζ από 188,78€)

20200316134910_bosch_advanceddrill_18_18v_1x2_5ah.jpeg

Bosch GWX 18 V-10 PC Τροχός Μπαταρίας 18V Solo

199.50€
(Σκρούτζ από 246,72€)

(Στην συσκευασία δεν περιλαμβάνεται μπαταρία και φορτιστής.)

20210308151418_bosch_gwx_18_v_10_pc_trochos_125mm_mpatarias_solo_06017b0700.jpeg

Last edited:
Την αλίευσα από το tiktok του Παναγιωτίδη και δυστυχώς εγώ έχω τα πράσινα εργαλεία.
Για 48 ώρες μόνο.

BOSCH Professional Μπαταρία 18V 5Ah​

48,99€ (Skroutz από 69€)
Παρά πολύ καλή τιμή...!!!
Το θέμα είναι από ποτέ είναι η μπαταρια...!!!

Νομίζω ότι τέτοια προσφορά 2 σετ μαζι δεν έχουμε ξαναδεί...!!!
..και δώρο για την γυναίκα...!!!;)

Αναλογα την ροπη του μιξερ... σα ψοφιο το βλεπω αυτο της ingco 😐

Αμα κολλαει στις ζυμες, αστα να πανε... θα γυρισει μπουμερανγκ γιατι θα πει "..τετοιες π@π@ριες εργαλεια καθεστε και αγοραζετε?.."

Της Total το μιξερακι φαινεται πιο ντουρο παντως :)

Αναλογα την ροπη του μιξερ... σα ψοφιο το βλεπω αυτο της ingco 😐

Αμα κολλαει στις ζυμες, αστα να πανε... θα γυρισει μπουμερανγκ γιατι θα πει "..τετοιες π@π@ριες εργαλεια καθεστε και αγοραζετε?.."

Της Total το μιξερακι φαινεται πιο ντουρο παντως :)
Αααα..μου το χαλας...!!!

Οπως εμεις περνουμε απο 2-3 στο καθενα και βρισκουμε πεδιο εφαρμογης ετσι θα κανουμε και με αυτα...!!!!:ROFLMAO::ROFLMAO:

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Κι αν δεν αρέσει το μίξερ...επιστρέφεται ΟΛΟ το σετάκι...

Αυτό που ανακατεύει τα κονιάματα και τις μπογιές δεν κάνει και για τα ζυμάρια;

Δίνεις ιδέες στο Χιώτη για περίεργα τεστ ντράιβ...