Εκπτώσεις-Προσφορές.

...... (αν είναι το ίδιο μοντέλο).

Στέλιο, το εργαλείο είναι το ίδιο αλλά δεν είναι ακριβώς η ίδια έκδοση.

Γενικά, στα εργαλεία της Makita, το γράμμα "Z" που εμφανίζεται στο τέλος του μοντέλου, σημαίνει ότι το προϊόν είναι "σε γυμνή έκδοση", χωρίς αξεσουάρ, ενώ το γράμμα "J" στο τέλος ενός μοντέλου της Makita συνήθως δηλώνει ότι το εργαλείο πωλείται με κάποιο αξεσουάρ (συνήθως θήκη ή σκληρή βαλίτσα makpack)

Οπότε, η άμεση σύγκριση θα πρέπει να γίνει με αυτό το μοντέλο που το βρίσκουμε στα 170€, και συνεπως, η "προσφορά" του Praktiker , επί της ουσίας, δεν είναι προσφορά στο συγκεκριμένο παράδειγμα.

Στέλιο, το εργαλείο είναι το ίδιο αλλά δεν είναι ακριβώς η ίδια έκδοση.

Γενικά, στα εργαλεία της Makita, το γράμμα "Z" που εμφανίζεται στο τέλος του μοντέλου, σημαίνει ότι το προϊόν είναι "σε γυμνή έκδοση", χωρίς αξεσουάρ, ενώ το γράμμα "J" στο τέλος ενός μοντέλου της Makita συνήθως δηλώνει ότι το εργαλείο πωλείται με κάποιο αξεσουάρ (συνήθως θήκη ή σκληρή βαλίτσα makpack)

Οπότε, η άμεση σύγκριση θα πρέπει να γίνει με αυτό το μοντέλο που το βρίσκουμε στα 170€, και συνεπως, η "προσφορά" του Praktiker , επί της ουσίας, δεν είναι προσφορά στο συγκεκριμένο παράδειγμα.

Ένα από τα καλά του forum, είναι η "εξειδίκευση" κάποιων μελών όπως εσύ, και η πολύτιμη βοήθειά σας σε αγορές.

Στα χρώματα όμως έχει πολύ καλές τιμές με 20% και μάλλον θα πάρω κάποια.για sper...
Όπως τα παρακάτω και έχει και άλλα..

και μάλλον και αυτό...

Επισης πολύ καλή τιμή, εαν ενδιαφερει κάποιον, είναι το κολωνατο δραπανο της Bosch...
Που βγαίνει κοντά στα 260 ευρώ με την έκπτωση..

...όταν η φτηνότερη εδώ είναι στα 300..

Δεν ξέρω πόσο παίζει εξωτερικό..

Γενικότερα θέλει λίγο ψάξιμο τι αξίζει και τι όχι με τα 20% έκπτωση στο Praktiker σήμερα...

Στα χρώματα όμως έχει πολύ καλές τιμές με 20% και μάλλον θα πάρω κάποια.για sper...
Όπως τα παρακάτω και έχει και άλλα...
Δυστυχώς έμεινα να βλέπω τις τιμές.. :mad:

Πήγα στο Ελληνικό στις 11.00 και στοκ στα 16λιτρα που ανεβασα δεν ειχε..ουτε 1...!!!
Ενημερωση εάν έχουν η οχι αλλού καμία..

Φεύγω πάω στην Πειραιώς...τα ίδια ακριβώς.. απογοήτευση...!!

Πραγματικά εντελώς απαράδεκτη η όλη κατάσταση...γιατί δεν ήμουν ο μόνος που πήγε για αυτά.. ήταν και άλλοι 2 που τα έψαχναν..!!!

Μάλιστα ενώ το πρωί έγραφε τo site ότι υπάρχει για παραλλαβη στο Ελληνικο τώρα γραφεί για παραγγελία...!!!..και στον Ταύρο τα ιδια.!!!
Μάλλον.παιζει αναμονή παραλλαβης σε αυτά όπως μου ειπε υπάλληλος στον Ταύρο.. οπότε και θα αλλάξουν οι τιμές μετά..!!

Ενταξυ...δεν είναι ότι δεν βρήκα αλλά με αυτές τις τεχνικές το Praktiker χάνει πελατια...εάν έβρισκα θα έφευγε το 200αρη συγουρα....!!!
Τι να πάρω.. ότι νάναι για να συμπληρώσω τα 100 ευρώ συν...;..αντε γειά που λέει και ο Τάκης..!!!

Δεν πειράζει...μαλιστα καλυτερα..θα τα πάρουν οι επαγγελματίες του χωρούν που έχεις και μια επαφή και σου κάνουν ότι μπορούν...εξάλλου η επαφή για αγορες με τα χρώματα από το Praktiker ήταν μικρή ως μηδαμινή..

Lidl Plus 5€ έκπτωση για αγορές άνω των 40€ (στο app σε συγκεκριμένες νησιωτικές περιοχές)​

Εμενα μου βγαζει 3 ευρω κουπονι για αγορες ανω των 5 ευρω, παλι μονο για Τεταρτη 15/1. Δειτε τι κουπονι βγαζει σε εσας.

image

• Like
Reactions: newbie
Λαστιχο για καθαρισμο γυαλοχαρτων σε τριβεια ξυλου, σε πολυ καλη τιμη και μεγεθος (15x2.5x2.5εκ.) απο το Temu.

712ezEZ1Q8L._AC_UF350,350_QL80_.jpg

Οπως εχουμε πει, αυτα τα λαστιχα ειναι θαυματουργα και επεκτεινουν την διαρκεια των γυαλοχαρτων για μηνες, μην πω χρονια!!!
Ασε που δεν φθειρονται σχεδον καθολου, οποτε ενα τεμαχιο ειναι αρκετο για παρα πολλα χρονια χρησης.

Μιχαλη το μονο που δεν ξερω, ειναι αν χαλανε με τα χρονια, εχω παρει 2 εδω και 3-4 χρονια και δεν εχω κανει χρηση ακομα, χαχα

• Haha
Reactions: Χιωτης
Για όποιον ενδιαφέρεται....έχω παρει αλλά ποτέ σε αυτήν την τιμή..

Πολύ κάλο για να είναι αληθινό δυστυχώς :(

Τρομερή τιμή πράγματι. Την παρήγγειλα αμέσως μόλις είδα το μήνυμα του Κωστή, αλλά μετά από λίγο έλαβα αυτό το mail που πάντα σημαίνει πως μετά από κάποιες μέρες θα ακυρώσουν απλώς την παραγγελία (και συνήθως δίνουν ένα μικρό κουπονάκι ... 2€ σαν ... αποζημίωση για την ταλαιπωρία :-p )

2025-02-07_17-48-49.gif

:confused:

Από την στιγμή που έχεις κάνει παραγγελία, είναι υποχρεωμένοι να την εκτελέσουν ακόμα και αν η τιμή είναι λάθος. Δυστυχώς όμως πάντα θα υπάρχει ένα παραθυράκι που τους επιτρέπει να κάνουν ότι θέλουν.
Δηλαδή αν κάπου αναφέρουν το γνωστό "μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων", ποιός θα ελέγξει αν όντως ισχύει; Κανένας.....

Από την στιγμή που έχεις κάνει παραγγελία, είναι υποχρεωμένοι να την εκτελέσουν ακόμα και αν η τιμή είναι λάθος. Δυστυχώς όμως πάντα θα υπάρχει ένα παραθυράκι που τους επιτρέπει να κάνουν ότι θέλουν.
Δηλαδή αν κάπου αναφέρουν το γνωστό "μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων", ποιός θα ελέγξει αν όντως ισχύει; Κανένας.....

Και όμως, η ασυνέπειά τους Στέλιο σε αυτά που λένε, είναι ακόμα μεγαλύτερη!
Πρόσεξε:

Ξέχασα να αναφέρω πιο πάνω πως, στη σελίδα με τις παραγγελίες μου, λένε ξεκάθαρα πως θα βρουν εναλλακτικό προμηθευτή και θα καλύψουν αυτοί την διαφορά. (όμως σε αυτά τα mail που στέλνουν, τα οποία μπορεί να επικαλεστεί κάποιος σε ένα δικαστήριο, αυτή η πρόταση περί κάλυψης της διαφοράς, δεν εμφανίζεται πουθενά)... ;):mad:

av.jpg

Αλλά όταν είναι μεγάλη η διαφορά - όπως τώρα - λένε μετά από αρκετές μέρες, πως "δεν βρήκαν το προϊόν σε εναλλακτικό προμηθευτή" τη στιγμή που στη σελίδα τους υπάρχουν δεκάδες προμηθευτές του προϊόντος.

Εντάξει, το καταλαβαίνω, δεν μπορούν και αυτοί στο Skroutz να έχουν τόση ζημία, αλλά κάπως πρέπει να βάλουν έναν περιορισμό σε όλους αυτούς τους εμπόρους που πετάνε μια τιμή έτσι, για κράχτη (αν και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς κερδίζουν) και κυρίως, δεν πρέπει να υπόσχονται πράγματα που ποτέ δεν τηρούν.

Last edited:
Για μένα φταει το skroutz..γιατί πλέον η πληρωμή γίνεται μέσο αυτού έτσι όπως το έχει κάνει..
Από την στιγμή που μπαινει μια τιμή στην πλατφόρμα πρέπει να φιλτράρεται...έχεις μια εμπορική συμφωνία να βαζεις καταστήματα αλλά έχεις υποχρέωση να ελέγχεις και τι κάνουν και αυτά..
Αυτά που αναφέρει ο Νίκος,πολύ σωστά,γίνονται καθημερινος και σε αλλα είδη.. κανουν ότι θέλουν πλέον..

Δεν είναι τυχαίο,τουλάχιστον στα εργαλεία,ότι δεν βλέπεις γνωστά μαγαζια στις προσφορές.. πράγμα που υποδηλώνει ότι κάτι δεν πάει καλά...

• Like
Reactions: lazarefa and nikfor