Εκπτώσεις-Προσφορές.

Καλοκαιρινή προσφορά σε κρουστικα κοντάρια ομπρελας στον Σκλαβενίτη (Ν.Ιωνιας δίπλα στο κέντρο βίδας). Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλα τα καταστήματα

Attachments

• 20250804_203455.jpg
    20250804_203455.jpg
    1.2 MB · Views: 75
Σε ολα τα καταστηματα απο την αρχη των εκπτωσεων και για ολα τα ειδη παραλιας!
Δεν το ήξερα, στο συγκεκριμένο κατάστημα πάντως πριν 10 μέρες που πήγα πριν φύγω διακοπές είχε τις αρχικές τιμές και στο πρακτικερ το ίδιο.

crazy στο ε-σοπ , μπαταρια ΜΠΟΣ 8αρα προκορ στα 105 απο 135 χαμηλοτερη τιμη στο σκρουτζ

crazy στο ε-σοπ , μπαταρια ΜΠΟΣ 8αρα προκορ στα 105 απο 135 χαμηλοτερη τιμη στο σκρουτζ
Πράγματι η τιμη της μπαταρίας αυτής είναι πολύ χαμηλή.. δύσκολα κατεβαίνει εκεί...βέβαια τα 98 ευρώ που την είχα πάρει από ένα κατάστημα στο Καρπενήσι εξακολουθεί να είναι η καλύτερη ως τώρα...

Όχι δεν είναι...
Για το συγκεκριμένο προϊόν τα έχω πει:
Τα καγκελα δεν είναι μαλλιά για 2 σε 1...!!!

Απομυθοποίηση δηλαδή για το HAMMERITE !!!
Να ομολογήσω βέβαια ότι μου πήρε κάποιο χρόνο να καταλάβω το 2 σε 1. Επειδή έχω ήδη HAMMERITE, αν βάλω αστάρι και μετά αυτό θα συνεργαστούν ή θα τρέχω πάλι;

εγω απορω με τις μπαταριες της bosch πως εχουν πεσει τοσο πολυ? Προφανως εχει πεσει και αντιστοιχα η ποιοτητα τους...

αν και δεν ειναι λιγα τα 55 (μπορεις να τα πεις τιμια) , υπαρχει και η 5.5 προκορ στα 145€
τα 18650 στοιχεια των απλων εχουν πεσει αρκετα

απο την αλλη η μπος προωθει τις pro core λογω μεγαλης ισχυος που μπορουν να δωσουν στα εργαλεια της , στο οτι εχουν καλυτερη απαγωγη θερμοτητας κλπ
οταν η μπος λεει οτι μπορει να αντλησει 2.000 βατ απο τις προκορ της , τοτε αυτο ισχυει...
η μπος ειναι απο τις λιγες εταιριες που λενε αληθεια για τα χαρακτηριστικα των εργαλειων της και μερικες φορες τα υποβαθμιζει!

και απο οτι γνωριζω μια προκορ ειναι ανωτερη απο τις αντιστοιχες απλες μακιτα ή dewalt
αλλωστε για αυτο η dewalt εφτιαξε τη νεα γενια μπαταριων της (power stack).
η απλη 5άρα της ντεβαλτ εχει κι αυτη περι τα 60-65 € . η καλη της (power stack) παει 110-115

μονο η μακιτα εξακολουθει να εχει την 5 αρα της στα 65-70 αλλά αυτη πολλες φορες δινει σετ με φορτιστη πολυ φτηνα

δεν ειναι μονο το κοστος των στοιχειων , ειναι και η πολιτικη των εταιριων που παιζει ρολο στη τελικη τιμη
η μπος βαραει στα αυτια με τους φορτιστες της (55-60 €) οταν η μακιτα ζηταει τα μισα!

ολοι καπου κοβουν καπου παιρνουν...